20 / 04 / 2024

praktiker ev ürünleri

praktiker ev ürünleri

Praktiker, evi ya da kendisi için en pratik çözümleri arayanların adresi oldu. En yeni trendleri tüketicisiyle buluşturan Praktiker’e gelenler, özel fiyatlı ürünlerle küçük dokunuşlar yaparak evini daha renkli hale getirecek.

Duş Seti 1.159 TL! Bauhaus’ta banyo ürünleri ne kadar? İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

Bauhaus’ta banyo ürünleri ne kadara satılıyor? Birçok ev ürünü bulunan Bauhaus’ta banyo malzemeleri indirimli olarak satışta. İşte 5 Şubat 2023 fiyat listesi…

İşte en çok tercih edilen Vestel ürünleri ve 14 Ocak 2023 fiyat listesi...

Sayısız haneye, beyaz eşya, televizyon, küçük ev aletleri ve ankastre setleriyle konuk olan Vestel'in en popüler ürünleri hangileri? Fiyatları ne kadar?  İşte detaylar...

English Home’da fırsat ürünleri: sepette yüzde 60’a varan indirim! English Home 12 Ekim 2022 fiyat listesi..

Dönem trendlerini evlere taşıyan ev tekstil mağazası English Home’da tüm kategorilerdeki indirimlere ek seçili ürünlerden oluşan ‘fırsat ürünleri’ kategorisinde sepette yüzde 60’a varan indirim var. İşte indirimli fırsat ürünleri..

Bim’den uygun fiyatlı çeyiz ürünleri! Yemek takımından tencere setine yok yok… Bim 7 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler her hafta yayınladığı kataloğunda mutlaka belirli bir bölümü çeyizlik ürünlere ayırıyor. Gecelikten sabahlığa, yemek takımından tencere setlerine, küçük ev aletlerine kadar geniş ürün yelpazesiyle ucuz çeyiz ürünleri tüketicileri bekliyor. İşte o ürünler..

BİM’den yeni ev dekorasyon ürünleri! BİM 17 Eylül 2022 fiyat listesi…

BİM marketlerin bu hafta yayınladığı yeni katalogda evini yenilemek isteyenlerin yüzünü güldürecek birbirinden güzel ev dekorasyon ürünleri yer alıyor.

BİM uygulamaya özel ürünler! BİM’in indirimli teknolojik ürünleri işte liste fiyatları

BİM 6 Mayıs’tan itibaren Market Uygulamasında yer alan özel ürünleri yayınladı. Bu hafta BİM Market uygulamasında elektronik ürünlerden küçük ev aletlerine birçok indirimli ürün mevcut. BİM’in indirimli ürünlerine uygulamayı indirip kaydolarak ulaşabilirsiniz. 

Arçelik’ten dev kampanya! İşte kampanyaya dahil kişisel bakım ürünleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Arçelik, fırsat ve indirimleri ile kullanıcılarını sevindirmeye devam ediyor. 40 inç ve üzeri TV alımına tüm küçük ev aletlerinde geçerli 800 TL indirim uygulanıyor. İşte tüm detaylar ve kampanyaya dahil kişisel bakım ürünleri fiyatları…

A101 ev tekstil ürünleri 32,95 TL'den başlayan fiyatlarla! İşte A101 2022 fiyat listesi...

A101 ev tekstil ürünlerinin kampanyalı fiyatlarının rakamlarını açıkladı. Peki A101 kampanyalı ev tekstil ürünleri kaç TL? İşte fiyat listesi...

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Venera Ev Tekstili Ürünleri Pazarlama İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  300 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad I.A. Ataya tarafından kuruldu.

Kavaklıdere Koleksiyon'da imzalı ev ürünleri bölümü açıldı!

Ankara’nın en işlek bölgelerinden olan Kavaklıdere’deki Koleksiyon mağazasında artık ofis ürünlerinin yanı sıra ev ürünleri de yer alıyor. Yeni özel alan Ankara’daki tüm tasarım meraklıları için yeni bir nokta olacak.

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Serdar Ahşap Ürünleri Dekorasyon İnşaat Gıda Nakliyat Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Enver Balcı tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 11 Eylül'de kuruldu.

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Üças Orman Ürünleri Mühendislik Harfiyat Nakliyat ve İnşaat Malzemeleri Limited Şirketi, İzzet Akkaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Eylül 2014 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Yapı İnşaat Orman Ürünleri Elektrik Metal Otomotiv Nakliyat Kimyevi Maddeler Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Habib Arı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

praktiker ev ürünleri Haberi

praktiker ev ürünleri

Ev geliştirme sektörünün yenilikçi markası Praktiker, evi ve kendisi için en pratik çözümleri arayanların adresi haline geldi. ‘Evde yoksa Praktiker’de vardır’ sloganıyla yola çıkan Praktiker, evinizin kapısından girdiğiniz anda ihtiyacınız olan her türlü ürünü en uygun fiyatlarla sunuyor.


Tıraş makinesinden saç düzleştirici sete hem kadın hem de erkeklere uygun hediye seçeneklerinin bulunduğu Praktiker’de, her tarzda dekoratif aydınlatmalar, pratik sehpalar, battaniye çeşitleri ve LED’li fenerler özel fiyatlarla ziyaretçileri bekliyor. ‘Praktiker Pratik’, ev, ofis ve bahçe için gereken tüm ürünler tüketiciye en yakın noktada...