24 / 04 / 2024

praktiker kartal son durum

praktiker kartal son durum

Metro Properties Gayrimenkul, DKY İnşaat ve Avgın Gayrimenkul, yıkım işlemleri devam eden Kartal Praktiker'in yerine 343 adet konut, ofis ve metro market geliyor. Ocak 2015'te başlaması planlanan proje 143 milyon TL bedelle inşa edilecek...

KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son dakika! Uzlaşı oranı yüzde 90'ı geçti!

Başlattığı kentsel dönüşüm projeleriyle adından sıkça söz ettiren KİPTAŞ, Kartal Metem Birlik Sitesi projesini de yüzde 100 uzlaşı yoluyla hayata geçirecek. Peki KİPTAŞ Kartal Metem Birlik Sitesi projesinde son durum ne? 

ELLS Kartal 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Artuklu Yatırım Emlak tarafından Anadolu Yakası’nın her geçen gün değerlenen semti Kartal’da hayata geçirilen, ELLS Kartal 4 ay sonra teslim edilecek. Son fırsatları kaçırmayın! İşte ayrıntılar...

Türker Proje Gayrimenkul'ün Kartal arazisinin imar durumunda son dakika!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.'nin Kartal arazisinin imar durumu ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte o son dakika gelişmesi...

Kartal Wings'te son satışlar! Yüzde 15’e varan indirim!

Okul, hastane, alışveriş merkezleri, iş merkezleri, denize yakın ve adalar manzaralı, Marmaray ve diğer toplu ulaşım aksları ile İstanbul’un yaşam kalitesinin yüksek olduğu Kartal'da konumlanan Kartal Wings’teki son konutlar yeni sahipleri ile buluşuyor.

Türker Proje'nin Kartal arazisi imar sürecinde son durum!

Türker Proje Gayrimenkul Ve Yatırım Geliştirme'nin Kartal arazisi imar sürecinde son durum...

La Marin Kartal'da son 3+1!

La Marin Kartal'da yer alan son 3+1 daire satışa çıktı. İşte La Marin Kartal detayları...

Praktiker İstMarina’da mağaza açtı!

Praktiker, Kartal’daki İstMarina’da ev geliştirme konseptli yeni mağazasını açtı. Yapı marketi sektörünün lider markası Praktiker, bölgenin ev geliştirme ve yapı marketine yönelik tüm ihtiyacını karşılayacak. 

Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire satışta! 260 bin TL'ye!

Çukurova Gayrimenkul imzası ile inşa edilen ve dairelerin hemen teslim edildiği Kartal Çukurova Tower'da son 6 daire alıcılarını bekliyor..

Kartal Çukurova Tower'da son daireler satışta!

Yaşamın başladığı Kartal Çukurova Tower'da kalan son daireler alıcılarını bekliyor. Banka kredisi ile projede ev sahibi olunabiliyor..

Daire Kartal 2017 son fiyat listesi!

Daire Kartal 2017 son fiyat listesi kapsamında fiyatlar minimum 340 bin TL'den başlıyor. Daire Kartal projesi Bodur Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor...

DKY Ada Kartal son fiyat listesi!

DKY Ada Kartal son fiyat listesi 440 bin TL'den başlıyor. Toplam 796 daireye yer verilen DKY Ada projesi İstanbul Kartal'da DKY İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Kartal'da son 10 yılda gayrimenkul yatırımları arttı!

Gerek kamu gerekse özel sektör yatırımlarıyla Anadolu Yakası’nın en güçlü bölgelerinden biri haline gelen Kartal, son 10 yılda gayrimenkul yatırımcısına en çok kazandıran bölgelerin başında geliyor.

Kartal'da emlak fiyatları son 5 yılda 3 kat arttı!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal son zamanlarda yapılan ulaşım projeleriyle ön plana çıktı. Kentsel dönüşümün de etkisiyle bölgede 40 bin yeni konut yapıldı. 

praktiker kartal son durum Haberi

praktiker kartal son durum


Metro Properties Gayrimenkul Yatırım A.Ş., DKY İnşaat ve Avgın Gayrimenkul İnşaat tarafından İstanbul Kartal Soğanlık'ta yer alan Praktiker yıkılıyor. 21 bin 696 metrekare alana sahip Praktiker'in yerine, 343 konut, ofis ve ticari alan inşa edilecek.


Yıkım işlemleri devam eden Praktiker'in yerinde 7, 18, 20 ve 21 katlı 5 blok yükselecek. Projede 122 adet 2+1 daire, 197 adet 3+1 daire, 24 adet 4+1 daire tipi olacak.


Toplam inşaat alanı 128 bin 593 metrekare olan projede 3 konut bloğu, 1 ofis bloğu ve Metro Market yapılacak. 


Projede kapalı inşaat alanı 52 bin 414 metrekare, ticaret inşaat alanı 1.835 metrekare, ofis inşaat alanı 15 bin 633 metrekare, metro market inşaat alanı 7 bin 672 metrekare.


9 bin 360 metrekare yeşil alanın yer aldığı projede yüzme...