05 / 05 / 2024

Prefabrik ev nasıldır

Prefabrik ev nasıldır

Kurulum maliyetleri düşük, üretim standartları yüksek, depreme ve her türlü iklim koşuluna dayanıklı... Prefabrik konut ve malzeme üreticileri, sorunsuz anahtar teslim proje geliştirme kabiliyetleriyle pazarı hızla büyütüyorlar...

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Türkiye'nin 81 ilindeki dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapan TOKi, yeni projelerine de hız kesmeden devam ediyor. Peki TOKİ'den nasıl ev alınır 2024? 

Devlet desteği ile prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev yaptırmak için fiyat araştırması yapan vatandaşlar devlet desteklerini de merak edip araştırıyorlar. Buna göre, devlet desteği ile 89.900 TL’ye prefabrik ev nasıl yaptırılır?

Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor?

Prefabrik ev almak isteyen vatandaşlar Prefabrik evlerin nasıl yapıldığını ve satın alma süreçlerini merak ediyor. Peki, Prefabrik ev nasıl yapılır? Prefabrik ev satın alma süreci nasıl işliyor? İşte detaylar...

Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

Devlet prefabrik ev yapmak isteyen vatandaşlara sosyal destekte bulunuyor. Peki, Prefabrik ev devlet desteği nasıl alınır? Prefabrik ev yardımı ne kadar?

İmarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? 1+1, 2+1, 3+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar?

Prefabrik evler son zamanlarda popüler olan yapılar arasında yer alıyor. Uygun fiyata ev yapmak isteyenler prefabrik ev yaptırmanın şartlarını merak ediyor. Peki, imarsız arsaya prefabrik ev yapılır mı? İşte detaylar...

Prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır? 

Prefabrik ev ısı yalıtımı, konutlarda konforlu ve sağlıklı bir ortam yaratmak için önemli bir uygulamadır. Ancak bu uygulama yapılırken dikkat edilmesi gereken bazı faktörler vardır. Peki prefabrik ev ısı yalıtımı nasıl yapılır ve dikkat edilmesi gerekenler nelerdir? İşte detaylar... 

Prefabrik ev yaparken nelere dikkat edilmelidir?

Prefabrik ev, hazır bir şekilde geldiği için kısa sürede kullanıma hazırdır. Günümüzde, pratikliği ve daha az maliyetli olduğu için tercih edilmektedir. Peki prefabrik ev nasıl yapılır ve yaparken nelere dikkat edilmelidir? Prefabrik ev yapımı ile ilgili önemli bilgiler...

Prefabrik ev nasıl yaptırılır? 55 metrekare 2+1 prefabrik ev fiyatları ne kadardır?

Prefabrik ev yaptırmak isteyen, ancak nasıl yaptırılacağına dair herhangi bir fikri olmayan kişiler bu konuda araştırmalar yapmaktadır. İşte prefabrik ev yaptırmaya dair merak edilen o detaylar!

Tarlaya prefabrik ev yapılır mı? İzin almak gerekir mi?

Arsa sahipleri maliyeti uygun olan, kullanımı pratik olan bu evlerin yapımı için gerekli şartları aldıktan sonra prefabrik projelerini gerçekleştirebilirler. Peki “Tarlaya prefabrik ev yapılır mı? İşte detaylar!

2 katlı prefabrik ev fiyatları ne kadar? 100 metrekare arsaya prefabrik ev yapılır mı?

Beton konutlar, uzun süren yapımları prefabrik evlerde söz konusu değil. Prefabrik evler iki katlı olabilir mi? Prefabrik evler ne kadardır? İşte merak edilenler!

75 metrekare prefabrik ev kaç para? 28 Nisan 2023 fiyat listesi!

Prefabrik evler ne kadardır? Prefabrik evlere yıldırım düşer mi? bu ve benzeri soruların yanıtını bu yapılar ile ilgilenenler aramaktadır. İşte detaylar!

Prefabrik evlerin ömrü ne kadardır? Prefabrik ev yapımı kaç gün sürer?

Prefabrik ev yaptıracak ya da almayı düşünen kişiler, bu yapıların özelliklerini merak etmektedir. Onlardan bazıları da prefabrik evlerin ısınmasına dair olmaktadır. İşte detaylar!

Prefabrik ev nasıldır Haberi

Prefabrik ev nasıldır

EĞER uygun bir arsanız varsa tek katlı, dubleks ya da tripleks ev yaptırabilirsiniz. İster şehir merkezinde isterseniz imara açık bir köy arazisinde yaz kış bu evlerde oturabilirsiniz. Prefabrik konutlar, öncelikle insanları inşaat dertleriyle uğraşmaktan kurtarıyor. Hem maliyet avantajı sağlıyor hem de bir hafta gibi kısa bir sürede ev sahibi olma imkanı veriyor.


Hazır evlerde dört mevsim rahatça yaşamak mümkün. Marmara depremi sonrasında rağbet görmeye başlayan hazır evler Türkiye’nin her köşesine yayılmış durumda. Türkiye’de yaklaşık 50 civarında prefabrike konut üreten ve pazarlayan firma var. Rekabetin artması fiyatları daha cazip hale getirdi. Ürünlere geçen yıla göre hemen hiç zam yapılmadığı belirtiliyor. Hatta fiyatlarım düşüren firmalar bile var. Hazır ev fiyatları, betonarme ya da karkas binalarla karşılaştırıldığında oldukça ucuz.


Arsanız varsa 100 metrekarelik bir...