25 / 04 / 2024

prefabrik evin metrekaresi ne kadar

prefabrik evin metrekaresi ne kadar

Depreme karşı dayanınıklığı, kısa sürede hazırlanması ve normal evlere göre maliyetinin düşük olması ile dikkat çeken prefabrik evlerin metrekare fiyatı 250 TL’den başlıyor. 155 metrekare dubleks bir evin fiyatı 55 bin TL…

Artan inşaat maliyetleri arsa sahiplerini prefabrik evlere yönlendirdi! Prefabrik evin maliyeti ne kadar?

Pandemiyle birlikte inşaat maliyetleri büyük artış eğilimine girdi. Bu durum, özellikle arsa sahibi vatandaşları sıfırdan ev inşaatı çilesi yerine, hızlı ve ekonomik bir çözüm olan prefabrik evlere yönlendirdi. 

2+1 prefabrik ev 289 bin liraya düştü! Prefabrik evlerde yaz kampanyası!

Prefabrik ev fiyatlarında temmuz ayı kampanyası başladı. Bu kapsamda 2+1 evin fiyatı 289 bin liraya düştü. İşte kampanyalı prefabrik ev fiyatları ve tüm detayları...

1+1 ve 2+1 prefabrik ev fiyatları ne kadar? Prefabrik evin imar izni ne kadardır?

Prefabrik evlerin parçaları fabrikada üretildiğinden fiyat aralığı 1+1 ve 2+1 evlerde farklılık göstermektedir. İşte prefabrik ev yaptıracaklar için fiyat aralığı!

Prefabrik evin tapusu olur mu? Kışın prefabrik ev yapılır mı?

Prefabrik yapılara son dönemde artan ilgi beraberinde bazı soruları da getirmektedir. Prefabrik evler normal betonarme evlere benzemez. Peki prefabrik evler diğer yapılardan hangi özellikleri ile ayrılır? İşte detaylar!

85 metrekare prefabrik ev fiyatları ne kadar? 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Prefabrik ev fiyatları, evin büyüklüğüne, malzeme kalitesine ve donanımına göre değişebilir. Ortalama bir prefabrik evin fiyatı 100.000 TL ile 300.000 TL arasında değişmektedir. İşte 6 Mart 2023 fiyat listesi...

Anahtar teslim prefabrik ev fiyatları 2022! Prefabrik ev fiyatları metrekaresi kaç para?

Prefabrik evler, pandemi döneminden başlayarak değerlenen konut tiplerinden biridir. Bu yüzden prefabrik ev fiyatlarının metrekaresinin ne kadar olduğu araştırılmaktadır. İşte detaylar!

Prefabrik evlerin metrekaresi kaç paradır?

Prefabrik evler, betonarme yapılardan farklıdır. Hem görünüş hem de kullanılan malzemeden dolayı fiyat farkları ortaya çıkmaktadır. Peki prefabrik evlerin fiyatı metrekareden metrekareye değişiyor mu, Prefabrik evlerin metrekaresi kaç paradır?

3 artı 1 prefabrik ev kaç para?

Prefabrik ev almayı düşünen bir vatandaşlar merakla araştırma yapılyor. Bu sorulardan biri de 3 artı 1 prefabrik evin maliyeti nedir? Ayrıntılar için buraya tıklayın!

131 bin TL’ye ev sahibi olabilirsiniz! Prefabrik ev fiyatları ne kadar? 13 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Kendine ait bir evin hayalini kuran vatandaşlar, prefabrik ev fiyatlarını merakla takip ediyor. Son zamanlar da oldukça popüler Prefabrik evlerin fiyatları 131 bin TL'den başlıyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 13 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Prefabrik ev yapmak pahalı mı ucuz mu? 100 metrekare prefabrik evin maliyeti ne kadardır?

Prefabrik evler son zamanlarda popüler olmaya başlayan konut tipidir. Peki Prefabrik ev yapmak pahalı mı ucuz mu? 100 metrekare prefabrik evin maliyeti ne kadardır? İşte detaylar!

100 metrekare prefabrik evin maliyeti ne kadar? Prefabrik ev yapmak maliyetli mi?

Prefabrik evler son zamanlarda tercih edilen konutlar arasında yer alıyor. Ülkemizde pek yaygın olmayan prefabrik evler hakkında birden çok soru soruyor. Onlardan biri de Prefabrik ev yapmak maliyetli mi? İşte merak edilen yanıtlar!

Karaburun’a prefabrik ev kondu!

CHP Milletvekili Tacettin Bayır’ın kız kardeşi ve eşi, Karaburun’da denize sıfır prefabrik ev yaptırdı. Çevre sakinleri 5 ay önce mühürlenen evin, yıkılmasını istedi.

Karmod Prefabrik'ten Panama'ya çelik ev ihracatı!

Karmod Prefabrik'in açıklamasına göre, iki farklı çelik ev modelinden oluşan binalar Panama'nın Penonome ve Arraijan kentlerinde kurulumu yapılarak teslim edildi. İlk etapta 3 adet tek katlı ve bir adet çift katlı evin kurulumu gerçekleştirildi.

prefabrik evin metrekaresi ne kadar Haberi

prefabrik evin metrekaresi ne kadar

Prefabrik evlere ilgi her geçen gün artıyor. 15 gün gibi bir kısa sürede sizleri hayalinizdeki eve kavuşma fırsatı sunan prefabrik evler, depreme dayanıklı olması ve normal evlere göre maliyetinin düşük olması ile dikkat çekiyor. Metrekareka birim fiyatı 250 TL’den başlayan prefabrik evler isteğe göre tek katlı, dubleks ve yazlık villa şeklinde tasarlanabiliyor. Dış cephe izolasyonunun yapılması durumunda yaklaşık 80 yıl ömrü olan prefabrik evlerin 100 metrekaresi 25 bin TL’den satışa sunuluyor. 68 metrekare 2+1 ev 18 bin 500, 155 metrekare dubleks ev 55 bin TL, 98 metrekare tek katlı bir evin ise 30 bin TL’den satıldığı prefabrik evlerde kat arttıkça ekstra malzeme ve uygulamalar nedeniyle metrekaresi 450 TL’ye kadar çıkabiliyor. Yüzde 85 oranında fabrikada tamamlanıp gelen prefabrik evler, 15...