19 / 04 / 2024

Prens Harry ve Meghan Markle nerede oturuyor

Prens Harry ve Meghan Markle nerede oturuyor

Prens Harry ve Meghan Markle, ABD'de yeni bir hayat kurma yolunda emin adımlara ilerlemeye devam ediyor. Çiftin kendilerine ait bir ev satın aldıkları belirtildi.

Prens Edward, Türkiye'nin ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemini inceledi!

Birleşik Krallık Edinburgh Dükü Prens Edward, Türkiye'nin ilk ve ödüllü geri dönüştürülebilir konut sistemi projesi kapsamında sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi.

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye'den gayrimenkul alma yarışında! 

Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerinin kral, prens ve liderleri Türkiye’de gayrimenkul satın alıyor. Arap televizyon kanallarında 400 bin dolarlık konutlarla T.C. vatandaşlığı satışı yapılıyor. İşte ayrıntılar...

Altın ve dolar fiyatlarında gözler Prens Selman'a çevrildi! İşte 22 Haziran 2022 dolar ve altın piyasasında son durum

Suudi Arabistan Veliaht Prensi Selman'ın Türkiye'ye yapacağı ziyaret sonrası piyasaların durumun ne olacağı merak konusu oldu. Peki güncel piyasalarda hareketlilik be durumda? İşte Dolar, Sterlin, Euro, altın, gümüş ve kripto para piyasalarında son dakika gelişmeler...

Prens Harry ve Meghan Markle, Kaliforniya'daki malikanelerini satıyor!

Prens Harry ve Meghan Markle, Montecito'daki yeni malikanelerini taşındıktan 18 ay sonra satmaya karar verdi. Malikanenin fiyatı ise henüz açıklanmadı. 

İlhan Tılsım Tanberk ve Prens Rudolf İsviçre'de şato satın aldı! 

Türk iş insanı İlhan Tılsım Tanberk ile evli olan Liechtenstein Krallık hanedanı üyesi Prens Rudolf von Lichtenstein, İsviçre’nin en eski saraylarından Marschlins Şato’sunun sahibi oldu. 

Prens Harry ve Meghan Markle Prenses Diana'nın mirasıyla geçinecek! 

Geçtiğimiz yıl İngiliz kraliyet ailesinden ayrılan Prens Harry ve Meghan Markle'ın nasıl geçinecekleri merak konusu oldu. Oprah Winfrey'in programına katılan çift kendilerine kalan miras hakkında açıklamalarda bulundu. 

Romanya Prensi Paul’e gayrimenkul yolsuzluğu suçlamasından hapis cezası!

Romanya'da Yüksek Mahkeme, Prens Paul ve üç iş adamına gayrimenkul yolsuzluğu suçlaması nedeniyle hapis cezası verdi.

Prens Harry ve Meghan Markler, Kraliçe'nin hediye ettiği evden taşındılar!

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılacak olan Prens Harry ve Meghan Markler hakkında çarpıcı iddia ortaya atıldı. Kraliçe 2. Elizabeth tarafından kendilerine düğün hediyesi olarak verilen evi hiç oturmadan boşalttılar.

Prens Harry ile Meghan Markle'ın Yalıkavak’ta konakladığı villa!

Dünyanın en çok konuşulan çifti Prens Harry ile Meghan Markle’ın 2017 yılında Türkiye’de tatil yaptığı ortaya çıktı. Bodrum’a gelen gözde ikili, Yalıkavak’ta geceliği 3 bin TL olan bir villada kaldı.

Meghan Markle'nin 14.7 milyon dolarlık malikanesi!

Kocası Prens Harry ile İngiliz Kraliyet ailesinden ayrılan Meghan Markle, 14.7 milyon dolarlık yeni evinde yeni yaşamına başladı.

Prens Harry ile Meghan Markle çiftinin Montecito'daki evindeki büyük tehlike!

Prens Harry ile Meghan Markle çiftinin Montecito'da satın aldıkları yeni malikanenin bir önceki sahibi Rus işadamı Sergey Grishin'in eski eşi olduğu öğrenildi ve çifti "Çevrenizde öyle birinin bulunması çok tehlikeli" diye uyardı.

Prens Harry ve Meghan Markle'ın yeni malikanesi!

İngiliz kraliyetinden ayrılarak ABD'ye taşınan Prens Harry ve Meghan Markle'nin yeni aldıkları malikanenin görüntüleri ortaya çıktı. 

Prens Harry ve Meghan Markle ev aldı!

Prens Harry ve Meghan Markle, ABD'de yeni bir hayat kurma yolunda emin adımlara ilerlemeye devam ediyor. Çiftin kendilerine ait bir ev satın aldıkları belirtildi.

Prens Harry ve Meghan Markle nerede oturuyor Haberi

Prens Harry ve Meghan Markle nerede oturuyor

Kraliyet ailesindeki görevlerini bırakarak Kanada-ABD-İngiltere üçgeninde yaşama kararı alan Prens Harry ve eşi Meghan Markle, yeni düzenlerini kurma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Sözcü'de yer alan habere göre, Ünlü oyuncu Tyler Perry’nin Beverly Hills’teki 12 odalı evinde oturan Harry ve Meghan, 18 milyon dolarlık konutu boşaltarak kendilerine bir ev satın aldı.

California’nın Santa Barbara bölgesini seçen çiftin, Temmuz başında yeni evlerine taşındıkları belirtildi.

‘YAŞITLARIYLA OYNAYACAK’

İngiliz basınına konuşan çifte yakın bir kaynak, evin maliyetiyle ilgili detay paylaşmazken “Oprah ya da herhangi birinin evinde değiller. Bu evi kendileri için aldılar ve İngiltere’den ayrıldıktan sonra yaşamak istedikleri yer burası. Sessiz ve mahremiyete dikkat edilen bir bölge. Archie’nin kendi yaşıtlarıyla oynayıp olabildiğince normal bir hayatı olabileceğini umuyorlar” diye konuştu.

Harry ve Meghan’ın ev satın aldığı Santa Barbara’da fiyatların...