26 / 04 / 2024

Prens Harry ve Meghan Markler, Kraliçe'nin hediye ettiği evden taşındılar!

Prens Harry ve Meghan Markler, Kraliçe'nin hediye ettiği evden taşındılar!

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılacak olan Prens Harry ve Meghan Markler hakkında çarpıcı iddia ortaya atıldı. Kraliçe 2. Elizabeth tarafından kendilerine düğün hediyesi olarak verilen evi hiç oturmadan boşalttılar.



İngiliz kraliyet ailesinden ayrılacak olan Prens Harry ve Meghan Markler hakkında çarpıcı iddia ortaya atıldı. Basına da yansıyan bu iddialara göre çift, beklenmedik bir karar aldı. 

ANAHTARLARI TESLİM ETTİLER 

Hürriyet'te yer alan habere göre; Prens Harry ile Meghan Markle, Kraliçe 2. Elizabeth tarafından kendilerine düğün hediyesi olarak verilen Frogmare Cottage'i, Prenses Eugenie ile kocası Jack Brooksbanks'e teslim etti.

NEREDEYSE HİÇ OTURMADILAR 

Harry ile Meghan, milyonlar ödeyerek restore ettirdikleri ardından neredeyse hiç oturmadıkları bu mülkte kalan eşyalarını da bir gece yarısı el ayak çekildikten sonra tahliye etti. 

EŞYALARI GECE YARISI ÇIKARILDI 

Meghan Markle ile Prens Harry'nin Frogmore Cottage'da kalan eşyalarını Santa Barbara'da satın aldıkları malikaneyi naklettirdiklerini iddia etti. Bu gelişme de "Harry ile Meghan, kesinlikle İngiltere'ye geri dönmeyi düşünmüyor" yorumlara yol açtı.

Teknik olarak Frogmore Cottage, Prens Harry ile Meghan'ın İngiltere'deki evi. Ancak bu son adımla çiftin buraya dönmeyi düşünmediğinin bir kez daha altı çizildi.


Geri Dön