25 / 04 / 2024

Prestige XL ışıklandırması

Prestige XL ışıklandırması

Pırlanta Erciyes, konut inşaatlarında ilk kez Eyfel Kulesi benzeri paratoner kullanarak, bir yeniliğe daha imza attı. Özellikle gece saatlerinde ışıl ışıl görüntüsüyle dikkat çeken paratonerler, görsel bir şölen sunuyor...

TÜRK-İŞ 2023 Nisan ayı yoksulluk sınırı açıklandı!

TÜRK-İŞ tarafından 2023 Nisan ayı Açlık ve Yoksulluk Sınırı Araştırması"nın sonuçları açıklandı.

Taşınmazlar ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayınlandı! Borç yapılandırması geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, 7440 sayılı kanun kapsamında belirlenen taşınmaz yapılandırma detaylarını Resmi Gazete'de yayımladı. Yapılandırma için son tarih 31 Mayıs olarak açıklandı. Alacaklar, peşin veya 12, 18, 24, 36 ve 48 eşit taksitte ödenebilecek. Borç yapılandırması ile

Brad Pitt ve Angelina Jolie'ye rekor şato tazminatı!

Fransız temyiz mahkemesi, ABD'li aktör Brad Pitt ve aktris Angelina Jolie'nin, Fransa'daki şatolarının ışıklandırmasını yapan Odile Soudant'a 568 bin avro tazminat ödemesini kararlaştırdı.

Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi açıklandı!

Capital dergisi tarafından Vodafone'un ana sponsorluğunda düzenlenen Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi Araştırması'nın sonuçları İstanbul'da düzenlenen törenle açıklandı.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2017 Raporu açıklandı!

URBAN Land Institute (ULI) ve PwC’nin uluslararası yatırımcıların Avrupa gayrimenkul sektörü yatırım kararlarına ışık tutan araştırması ‘Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2017 Raporu’nu’ sonuçları açıklandı.

Kırklareli Fevzi Çakmak Bulvarı Kentsel Tasarım başladı!

Kırklareli Belediyesi, Fevzi Çakmak Bulvarı Kentsel Tasarım Projesi uygulama çalışmasına ilk kazmayı vurdu.Alt yapı, üst yapı, çevre düzenlemesi ve ışıklandırması ile Kırklareli’ne ayrı bir hava katacak çalışma yaklaşık 3 ayda tamamlanacak.

Ev güvenliği araştırması sonuçları açıklandı!

Aksigorta'nın Yöntem Araştırma'ya yaptırdığı, ev-eşya güvenliği araştırmasında ilginç sonuçlar çıktı.

Lloyd's’un Şehir Risk Endeksi araştırması açıklandı!

Uzmanlaşmış sigorta birliği Lloyd's’un araştırmasına göre Türkiye'nin en büyük 8 ekonomik merkezinin doğal afetlere karşı sigorta teminatı eksiği nedeniyle ülkenin GSYİH'sinin yaklaşık 90 milyar doları önümüzdeki 10 yılda risk altında...

Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne gece ışıklandırması yapıldı!

Dünyanın en geniş asma köprüsü olma özelliğini taşıyan Yavuz Sultan Selim Köprüsünde çalışmalar gece gündüz sürüyor. Asya ve Avrupa’yı 3’üncü kez birleştirecek olan köprü, ışıklandırılınca ortaya harikulade bir manzara çıktı.

ISO 500 2014 açıklandı! İlk 3'e kim girdi?

İstanbul Sanayi Odası'nın 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2014 araştırmasının sonuçları açıklandı. Türkiye'nin en büyük şirketi 2014 yılında da Türkiye Petrol Rafnerileri A.Ş. (Tüpraş) oldu.

2014 İstanbul Markalı Konut Araştırması açıklandı!

EVA Gayrimenkul Değerleme'nin '2014 İstanbul Markalı Konut Araştırması', şehrin 34 bölgesinde 1007 markalı konut projesinin yer aldığını, kent genelinde markalı konut sayısının 430 bine ulaştığını ortaya koydu.

Konut Kredileri Araştırması 2014 yılı açıklandı!

ING Uluslararası Araştırmalar tarafından her yıl gerçekleştirilen yıllık ' Konut Fiyatları ve Konut Kredileri Araştırması 'nın 2014 yılı sonuçları açıklandı. Türkiye'de 2015 yılında konut fiyatlarında artış bekleniyor.

Konut Hasar Araştırması sonuçları açıklandı!

Generali Sigorta’nın “Konut Hasar Araştırması” ilginç sonuçlar ortaya çıkardı. Yaklaşık 19 milyon konutun bulunduğu ülkemizdeki konutlarda en sık hasar dahili su, en yoğun hasar ise yangın ve hırsızlık nedenlerine bağlı olarak meydana geliyor.

Prestige XL ışıklandırması Haberi

Prestige XL ışıklandırması


Pırlanta Erciyes Şirketler Grubu Genel Müdürü Ferhat Beluk, Prestige XL Projesine ait iki blokta kullandıkları ve Eyfel Kulesi’nin bir minyatürünü andıran yapının tesadüf olmadığını belirterek, "Şirket olarak hiç yapılmayanı ya da yapılamayanı yapmak gibi bir alışkanlığımız var. Bir şeyi ilk kez yapıyor olmak bize ayrıcalık katan en önemli değerlerin başında geliyor" dedi.


Sektördeki tüm yenilikleri yakından takip ederek bunları Adana’daki konut inşaatlarına taşıdıklarını anlatan Ferhat Beluk, şunları kaydetti:


"Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çekmeyi amaçlayan bu çalışmalarımız fark ediliyor. Böylesine güzel her yeniliğimizi konut projelerimizde standartlarımız arasına dahil ediyoruz. Biz şunu istiyorduk; bizim inşaatlarımız kapısındaki tabelasına bakılmadan Erciyes İnşaat ürünü olduğu belli olsun. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Aldığımız olumlu tepkiler, bizi tüm dünyadaki yenilikleri Adana’ya daha fazla taşıma konusunda teşvik ediyor....