26 / 04 / 2024

Adana Prestige XL'ın paratonerleri Eyfel Kulesi şeklinde!

Adana Prestige XL'ın paratonerleri Eyfel Kulesi şeklinde!

Pırlanta Erciyes, konut inşaatlarında ilk kez Eyfel Kulesi benzeri paratoner kullanarak, bir yeniliğe daha imza attı. Özellikle gece saatlerinde ışıl ışıl görüntüsüyle dikkat çeken paratonerler, görsel bir şölen sunuyor...




Pırlanta Erciyes Şirketler Grubu Genel Müdürü Ferhat Beluk, Prestige XL Projesine ait iki blokta kullandıkları ve Eyfel Kulesi’nin bir minyatürünü andıran yapının tesadüf olmadığını belirterek, "Şirket olarak hiç yapılmayanı ya da yapılamayanı yapmak gibi bir alışkanlığımız var. Bir şeyi ilk kez yapıyor olmak bize ayrıcalık katan en önemli değerlerin başında geliyor" dedi.


Sektördeki tüm yenilikleri yakından takip ederek bunları Adana’daki konut inşaatlarına taşıdıklarını anlatan Ferhat Beluk, şunları kaydetti:


"Müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çekmeyi amaçlayan bu çalışmalarımız fark ediliyor. Böylesine güzel her yeniliğimizi konut projelerimizde standartlarımız arasına dahil ediyoruz. Biz şunu istiyorduk; bizim inşaatlarımız kapısındaki tabelasına bakılmadan Erciyes İnşaat ürünü olduğu belli olsun. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Aldığımız olumlu tepkiler, bizi tüm dünyadaki yenilikleri Adana’ya daha fazla taşıma konusunda teşvik ediyor. Herkesin yaptığını yapmak kolay ancak, önemli olan herkesin yapmadığını ya da yapamadığını yapabilmektir."


Sektöre daha önce getirdikleri diğer yeniliklere ve farklılıklarına da dikkati çeken Beluk, "Akıllı ev, bir yıl kiracı garantisi, iki yıl bakım garantisi, üç yıl teknik destek ve her konuda müşteri memnuniyeti bizim en önemli standartlarımızı oluşturuyor" dedi.


Pırlanta Erciyes'te sosyal yaşam alanlarının bolluğunun da standart olduğunun altını çizen Beluk, "Toplantı salonu, çocuk oyun alanları, spor alanları, mini golf sahası, danışma, resepsiyon, yüzme havuzu, yürüyüş yolları, dinlenme alanları, kamelyalar ve peyzaj projelerimizdeki standart haline gelmiş ayrıcalıklardan sadece bir kaçıdır" diye konuştu.


Kırıkhan Olay


Geri Dön