20 / 04 / 2024

Prestij Elit ne zaman teslim

Prestij Elit ne zaman teslim

25 yıldır Türkiye’nin en güvenilir konut markası olarak faaliyetini sürdüren Bakyapı, “Prestij” serisinin son halkası olan Bursa Prestij Elit ile yatırımcısına yüzde 30 kazanç sağladı.

Prestij Elit Bursa satışta! 329 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Bakyapı Group imzası taşıyan Prestij Elit Bursa’da daire fiyatları 329 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam 552 adet dairenin yer aldığı projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor.

Prestij Elit Bursa fiyat listesi!

Prestij Elit Bursa fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. Teslim tarihi 2017 yılı olarak belirlenen proje Bak Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Prestij Elit Bursa satış ofisi!

Prestij Elit Bursa satış ofisi ile 444 16 99 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Bursa'nın Osmangazi ilçesinde inşa edilen projede teslimlerin 2017 yılında yapılması öngörülüyor.

Prestij Elit Evleri fiyatları!

Prestij Elit Evleri fiyatları konutların kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Çeşitli sosyal yaşam alanlarına yer verilen projede dairelerin büyüklükleri 165 metrekareden başlıyor.

Prestij Elit ne zaman teslim?

Bak Yapı imzası ile hayata geçirilen Prestij Elit Konutları 329 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Projede 46 blok halinde yükseliyor. Peki Prestij Elit ne zaman teslim edilecek?

Bursa Prestij Elit teslimleri ne zaman?

Toplam 522 adet daireden meydana gelen projede daire alanları 165 metrekareden başlangıç gösteriyor.Proje Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Peki Bursa Prestij Elit teslimleri ne zaman?

Bursa Prestij Elit fiyatları!

Bursa İl'i Nilüfer'de yükselen projede daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Projede teslimler 2017 yılında yapılacak. Bursa Prestij Elit fiyatları 329 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Prestij Elit satılık daire!

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Prestij Elit satılık daire alanları 165 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat daireler!

Rubenis İnşaat tarafından Ataköy dokuzuncu etapta inşa edilen Ataköy Prestij Konakları'nda son fırsat dairelerin satışları devam ediyor.  Peki Ataköy Prestij Konakları'nda daire fiyatları ne kadar? Ataköy Prestij Konakları ile ilgili detaylar..

Prestij Seyirtepe'de 0.99 faiz, 60 ay vade imkanı! 

Prestij Seyirtepe, Bakyapı tarafından Balıkesir Karesi'de yükseliyor. Prestij Seyirtepe projesinde 0.99 faiz 60 ay vade imkanı ile satışlar devam ediyor. Peki Prestij Seyirtepe'de hangi konut tipleri yer alıyor, fiyatları ne kadar? İşte Prestij Seyirtepe ile ilgili ayrıtılar.

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de satışlar başladı! Yeni proje! 

Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli projesinde villa satışları başladı. Peki Bahçeli Yaşam Prestij 777Ömerli'de villa fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Sistem Prestij Villaları 5 ay sonra teslim!

Sistem Prestij Villaları, Sistem Grup İnşaat tarafından İzmir Menderes'te yükseliyor. İnşaat aşaması tamamlanmak üzere olan proje 5 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Peki Sistem Prestij Villaları ne kadar? İşte Sistem Prestij Villaları ile ilgili ayrıntılar...

Koray GYO Elit Residence 2022 yarıyıl değeri belli oldu!

Koray GYO Elit Residence 2022 yarıyıl güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Elit Residence'ın değeri ne kadar oldu? İşte Elit Residence 2022 yarıyıl değer tablosu...

Stmax Elit 940 3 Tekerli  3 Kişilik Elektrikli Moped fiyatları ne kadar? İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Stmax Elit 940 3 Tekerli  3 Kişilik Elektrikli Moped Nisan ayı fiyatları belli oldu. Peki Stmax Elit 940 3 fiyatları ne oldu? İşte 20 Nisan 2022 fiyat listesi...

Elit Yapı yeni projesinin hazırlıklarını tamamladı!

Elit Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mert Yıldızhan, hükümetin reel sektöre ve inşaat sektörüne yönelik aldığı son tedbirlerin ekonomik aktiviteye ivme kazandıracağını belirterek, “İnşaat sektörü güçlenecek” dedi.

Bursa Prestij Elit'in 2. etabı Eylül sonunda hazır!

Bakyapı’nın Bursa Osmangazi bölgesinde hayata geçirdiği Bursa Prestij Elit projesinde teslimler başladı.

Bursa Prestij Elit projesinde teslimler başladı!

Prestijli yaşam alanlarının mimarı Bakyapı’nın Bursa Osmangazi’de hayata geçirdiği Bursa Prestij Elit projesinde teslimler başladı.

Bakyapı Prestij Elit Bursa fiyatları!

Bakyapı tarafından hayata geçirilen Bakyapı Prestij Elit Evleri 552 konuttan meydana geliyor. Bakyapı Prestij Elit Bursa fiyatları 379 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

Bakyapı Prestij Elit Evleri fiyat 2017!

Bakyapı Prestij Elit Evleri fiyat listesi 379 bin TL'den başlıyor. Prestij Elit Bursa'da 0,69 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Manisa yeni prestij caddesine kavuşuyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi prestij cadde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Soma prestij caddesi olacak Atatürk Caddesi’ne kavuşuyor.

Prestij Elit ne zaman teslim Haberi

Prestij Elit ne zaman teslim

İstanbul’dan Bursa’ya Konya’ya kadar geliştirdiği projeleri ile 25 yıldır Türkiye’nin en güvenilir konut markası olarak faaliyetini sürdüren Bakyapı, “Prestij” serisinin son halkası olan Bursa Prestij Elit ile yatırımcısına yüzde 30 kazanç sağladı.  Hızlı bir gelişim süreci içerisinde olan Osmangazi’ye kattığı değer ile Bursa’nın en iddialı projelerinden biri olarak kabul edilen proje, her biri 5 katlı 46 blok, iki ayrı etapta toplam 552 daireden oluşuyor. 2017’nin Haziran ayında teslim edilmesi planlanan projenin, henüz teslim aşamasına 10 ay gibi bir süre kala, yatırımcısına sağladığı kazanç oranını her geçen gün artması bekleniyor. 


Türkiye’de “Prestij” markasıyla ürettiği projeleriyle yatırımcılardan tam not alarak konut sektöründe güvenin sembolü haline gelen Bakyapı, vaat ettiği yüksek yaşam standardı ile Osmangazi’ye değer katan Bursa Prestij Elit projesiyle, yatırımcısına prestijin...