26 / 04 / 2024

Prestij Elit satılık daire

Prestij Elit satılık daire

25 yıldır Türkiye’nin en güvenilir konut markası olarak faaliyetini sürdüren Bakyapı, “Prestij” serisinin son halkası olan Bursa Prestij Elit ile yatırımcısına yüzde 30 kazanç sağladı.

Mudanya Prestij Elit ödeme planı!

Mudanya Prestij Elit ödeme planı kapsamında 0,79 faiz oranıyla banka kredisi kullanılabiliyor. Satış süreci devam eden projede teslimlerin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi öngörülüyor.

Prestij Elit satılık daire!

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Prestij Elit satılık daire alanları 165 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Prestij Elit Bursa satılık daire!

Bu yıl Haziran'da teslimlerin yapılacağı Prestij Elit Bursa satılık daire fiyatları 379 bin TL'den başlıyor. Proje Bursa Osmangazi'de yükseliyor.

Ankara İncek Prestij satılık!

Ankara İncek Prestij satılık daire tipleri, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon, 6 oda 2 salon şeklinde tasarlandı.

İstanbul Prestij Park satılık!

İstanbul Prestij Park satılık daire tipleri arasında 1+1'den 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam arsa alanı 350 bin metrekare olarak belirlenen proje 170 milyon TL yatırımla hayata geçiriliyor.

Avcılar Prestij satılık daire fiyatları!

Avcılar İnşaat tarafından hayata geçirilen Avcılar Prestij İzmir Koleji'nin yanında hayata geçiriliyor. İşte Avcılar Prestij satılık daire fiyatları...

İzmir Avcılar Prestij satılık!

İzmir Avcılar Prestij satılık daire tipleri arasında 1+1 dubleksten 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Yüzde 35 peşinatla ödeme yapılabilen proje 9 dönümlük arsa üzerinde yükseliyor.

Bursa Prestij Elit Evleri satılık!

Bak Yapı tarafından hayata geçirilen Bursa Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor.Bursa Prestij Elit Evleri satılık fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Prestij Elit satılık daire!

Daire tiplerinin 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildiği Prestij Elit projesi Bursa İl'i Nilüfer'de yükseliyor. Prestij Elit satılık daire alanları 165 metrekareden başlangıç gösteriyor.

Bursa Prestij Elit satılık daire!

Bursa Prestij Elit satılık daire fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor.Projede 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneği bulunuyor.

Bursa Prestij Elit satılık!

Bursa Prestij Elit satılık daire alanları 165 metrekare ile 186 metrekare arasında değişiyor. Toplamda 552 adet daireden meydana gelen projede satışlar devam ediyor.

Mudanya Prestij Elit satılık!

Mudanya Prestij Elit satılık daire tipleri 3+1 dubleks ve 4+1 olarak tasarlandı. Toplam 552 adet konutun yer aldığı proje 5 katlı 46 blok halinde inşa ediliyor.

Esenyurt Rüya Prestij Suit satılık!

Toplam 260 adet daireden meydana gelen proje tek blok şeklinde yükseliyor. Esenyurt Rüya Prestij Suit satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişik şekilde dizayn edildi.

Ofton Elysium Elit Koşuyolu satılık!

Ofton Elysium Elit Koşuyolu satılık daire alanları minimum 66,68 metrekareden oluşuyor. Marmaray metro hattına yakın mesafede bulunan projede toplam 86 adet daireye yer veriliyor.

Elysium Elit Koşuyolu satılık!

Elysium Elit Koşuyolu satılık dairelerin alanları 66,68 metrekareden başlangıç gösteriyor. Toplam 86 adet dairenin yer aldığı proje 14 katlı ve 6 katlı 2 bloktan meydana geliyor.

Prestij Elit satılık daire Haberi

Prestij Elit satılık daire

İstanbul’dan Bursa’ya Konya’ya kadar geliştirdiği projeleri ile 25 yıldır Türkiye’nin en güvenilir konut markası olarak faaliyetini sürdüren Bakyapı, “Prestij” serisinin son halkası olan Bursa Prestij Elit ile yatırımcısına yüzde 30 kazanç sağladı.  Hızlı bir gelişim süreci içerisinde olan Osmangazi’ye kattığı değer ile Bursa’nın en iddialı projelerinden biri olarak kabul edilen proje, her biri 5 katlı 46 blok, iki ayrı etapta toplam 552 daireden oluşuyor. 2017’nin Haziran ayında teslim edilmesi planlanan projenin, henüz teslim aşamasına 10 ay gibi bir süre kala, yatırımcısına sağladığı kazanç oranını her geçen gün artması bekleniyor. 


Türkiye’de “Prestij” markasıyla ürettiği projeleriyle yatırımcılardan tam not alarak konut sektöründe güvenin sembolü haline gelen Bakyapı, vaat ettiği yüksek yaşam standardı ile Osmangazi’ye değer katan Bursa Prestij Elit projesiyle, yatırımcısına prestijin...