25 / 04 / 2024

Primist gayrimenkul bomonti

Primist gayrimenkul bomonti

Primist Gayrimenkul; Cihangir Panorama, Çırağan ve Bomonti projelerini satışa çıkardı. Tasarım aşamasındaki Salacak projesini de tanıtan Pramist Gayrimenkul, 2014'te 300 milyon TL'lik portföy değerine ulaşmayı planlıyor

Bomonti Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bomonti Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Gümüştekin ve Tuncay Tüncer ortaklığında kuruldu.

Sinpaş GYO Queen Bomonti 2020 değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Şişli ilçesi, Cumhuriyet mahallesinde yer alan 994 ada 57 parselde bulunan Queen Bomonti projesine ait 39 adet bağımsız bölüm, 994 ada 54-55 ve 56 parsellere ait 3 adet arsaya ilişkin hazırlanan değerleme raporu yayınlandı.

The Bomonti Residences'taki 3+1 daireler iptal edildi!

Ota Şişli Gayrimenkul İnşaat ve Turizm A.Ş'nin Bomonti'de hayata geçirdiği The Bomonti Residences projesinde yer alan 3+1 daireler iptal edilerek 1+1 dairelerin sayıları artırıldı.

Novotel Bomonti için düğmeye basıldı!

Aykaç Gayrimenkul Novotel Bomonti projesi için düğmeye bastı. Proje için ÇED süreci başladı.

Queen Bomonti 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Şişli İlçesi Queen Bomonti ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Sinpaş Queen Bomonti'de fiyatlar 434 bin TL'den başlıyor!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) tarafından hayata geçirilen Queen Bomonti projesinde metrekare birim fiyatı 11 bin TL'den başlıyor. Projede daire teslimlerinin ise 15 Ekim'de yapılması planlanıyor.

Bomonti Queen Central Park değerleme raporu 2019!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Bomonti Queen Central Park projesinin bulunduğu İstanbul ili, Şişli İlçesi, Cumhuriyet Mahallesi'ndeki 994 ada 57 parsel ile 994 Ada 54-55-56 parsellere ait değerleme raporu yayınlandı...

Nidapark Bomonti'de konut sayısı değişti!

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark Bomonti projesinde konut konut sayısı 840 oldu. Projede ayrıca 102 adet ofis, 168 adet otel odası ve 12 adet ticari ünite de yer alacak.

Sinpaş GYO Bomonti projesi 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili Şişli İlçesinde yer alan Bomonti Projesine ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı...

Extensa Bomonti 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Extensa Bomonti projesinin 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Gayrimenkul satışları gerçek değer üzerinden yapılabilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Hilton Bomonti Hotel'de düzenlenen "Sign Of The City Awards Ödül Töreni"ne katıldı. Törende konuşan Kurum, gayrimenkul sektörüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Mahall Bomonti İzmir'e Doğuş Grubu imzası!

Türkerler Holding'in İzmir'deki en büyük gayrimenkul yatırımı Mahall Bomonti İzmir projesi çok değerli bir ortaklığa imza attı.

Nidapark Bomonti'de bakmaya doyamayacağınız bir ev manzarası!

Tahincioğlu Gayrimenkul imzası taşıyan Nidapark Bomonti Evleri'nde 1+1’den 4,5+1’e kadar konut seçeneklerine yer veriliyor..

Primist gayrimenkul bomonti Haberi

Primist gayrimenkul bomonti

Primist Gayrimenkul Yatırım Platformu düzenlediği toplantıda projelerinden bahsetti. 50 milyon TL'lik gayrimenkul yatırımı gerçekleştiren Primist Gayrimenkul, 180 milyonluk portföy değeri oluşturdu. 


2014 hedefi 300 milyon TL'lik portföy değerine ulaşmak olan Primist Gayrimenkul'de Cihangir, Çırağan ve Bomonti projelerinin satışları başladı. Yüklenicisi Keten İnşaat olan projelerde erken satış döneminde olan projeler için uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla satışlar yapılıyor. 


1-) Primist Cihangir Panorama:


Cihangir Camii'sinin ön tarafından yükselen Primist Cihangir Panorama projesinin toplam arsa alanı 420 metrekare olarak belirlendi. 7 kattan meydana gelen Primist Cihangir Panorama projesi tamamen deniz manzaralı olarak tasarlandı. 


1.800 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Primist Cihangir Panorama projesi kapsamında 18 adet 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Primist Cihangir Panorama projesinden 20 milyon TL'lik ciro...