26 / 04 / 2024

Primist salacak

Primist salacak

Primist Gayrimenkul; Cihangir Panorama, Çırağan ve Bomonti projelerini satışa çıkardı. Tasarım aşamasındaki Salacak projesini de tanıtan Pramist Gayrimenkul, 2014'te 300 milyon TL'lik portföy değerine ulaşmayı planlıyor

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin açılış tarihi belli oldu! İki yer arası süre 30 dakika kısalacak!

İstanbul'a Sarıyer-Kilyos tüneli geliyor.  Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'ninin açılışı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yarısı Bizden Kampanyası'nın ilk temeli Üsküdar Salacak'ta atıldı!

Vatandaşlara toplam 1,5 milyon TL destek sunulan "Yarısı Bizden Kampanyası"nda ilk temel Üsküdar Salacak'ta atıldı. İşte ayrıntılar...

Bakan Işıkhan açıkladı! Mesai saatleri kısalacak mı?

Günümüzde milyonlarca çalışanı ve binlerce işvereni ilgilendiren mesai çalışma saatleri hükümetinde gündeminde yer alıyor. Mesai saatleri kısalacak mı? Haftalık çalışma saati 45'ten 40'a indirilecek mi? gibi sorularım cevaplarını vatandaşlar merakla bekliyorlar. 

Üsküdar Salacak’taki kaçak yapıların yıkımında son dakika: Bakanlık engelledi, mahkeme İBB haklı dedi!

İBB’nin Üsküdar Salacak’taki kaçak yapılar ile ilgili yıkım kararına gelen bakanlık engeline, mahkeme tarafından dur denildi. İşte o son dakika gelişmesi...

İBB'den kaçak yapılara darbe! İstanbul'un o ilçesinde kaçak yapılara geçit verilmiyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kaçak yapılarla mücadelesine devam ediyor. Bu sabah saatlerinde Üsküdar Salacak sahilindeki bir kaçak yapının daha yıkımı gerçekleştirildi.

Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, Kız Kulesi Ziyaretçi Karşılama Merkezi ve İskelesi 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı. 

Bankalar kolları sıvadı: Promosyon yarışında taahhüt süresi kısalacak iddiası!

En düşük emekli maaşının 22 bin lirayı bulmasıyla birlikte harekete geçen bankalar kurumlarla tekrar biraraya gelecek. Promosyon artışlarında taahhüt süresinin uzatılacağı ile ilgili değişikliğe gidilmesi bekleniyor.

Öğrenciler dikkat; Okullar ne zaman yaz tatiline girecek? Tarih değişti mi?

Deprem sonrası okullar iki hafta tatil edilmişti. Ayrıca seçimler nedeniyle de öğrenciler fazladan birer gün daha tatil kullandılar. Peki bu durum yaz tatiline yansıyacak mı? Yaz tatili süresi kısalacak mı? İşte detaylar...

Kız Kulesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Salacak Mahallesi, 369 Ada 1 Parsel Kız Kulesi 1/5000 Ve 1/1000 Ölçekli Nazım Ve Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Bakan Bilgin açıkladı! Çalışma saatleri kısalacak mı?

Çalışma saatlerinin kısalıp kısalmayacağı işçilerin gündeminde yer alıyor. Bu konuda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıklama yaptı. İşte detaylar!

Seyahat süresi 20 dakika kısalacak! Akdeniz ve İç Anadolu’yu birbirine bağlayacak

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Eğiste Hadimi Viyadüğü Akdeniz ve İç Anadolu Bölgelerini birbirine kesintisiz bir şekilde bağlayarak seyahat dakikasının 20 kısalacağını açıkladı.

Salacak Proje Yönetimi Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salacak Proje Yönetimi Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Elif Yalçın tarafından kuruldu.

Üsküdar Salacak'ta ruhsatı olmayan kafeler yıkıldı!

Yıkım esnasında bir kafenin çalışanları yıkımı durdurmak için iş makinesinin önüne atladı. Yıkım yapan görevliler ve kafe çalışanları arasında kavga çıktı. 

Primist salacak Haberi

Primist salacak

Primist Gayrimenkul Yatırım Platformu düzenlediği toplantıda projelerinden bahsetti. 50 milyon TL'lik gayrimenkul yatırımı gerçekleştiren Primist Gayrimenkul, 180 milyonluk portföy değeri oluşturdu. 


2014 hedefi 300 milyon TL'lik portföy değerine ulaşmak olan Primist Gayrimenkul'de Cihangir, Çırağan ve Bomonti projelerinin satışları başladı. Yüklenicisi Keten İnşaat olan projelerde erken satış döneminde olan projeler için uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla satışlar yapılıyor. 


1-) Primist Cihangir Panorama:


Cihangir Camii'sinin ön tarafından yükselen Primist Cihangir Panorama projesinin toplam arsa alanı 420 metrekare olarak belirlendi. 7 kattan meydana gelen Primist Cihangir Panorama projesi tamamen deniz manzaralı olarak tasarlandı. 


1.800 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Primist Cihangir Panorama projesi kapsamında 18 adet 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 


Primist Cihangir Panorama projesinden 20 milyon TL'lik ciro...