25 / 04 / 2024

Prof.Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi aterko

Prof.Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi aterko

İstanbul Yeşilköy'deki Prof.Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi'nin 13 bin 480 metrekarelik kısmı Aterko tarafından üretilip montajlandı...

İş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısı! Prof. Dr. Murat Batı: İş yeri kiracıları kurtarılmalı!

İş yeri kiralarından alınan yüzde 20'lik stopaj gündemden düşmüyor. Prof. Dr. Murat Batı, kiracıları bu yükten kurtarmak için iş yeri kira stopajı kaldırılsın çağrısında bulundu. İşte ayrıntılar..

Prof. Dr. Haluk Özener: Marmara'da sismik boşluk var, yarın deprem olacakmış gibi hazırlanılmalı!

Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum ve Prof. Dr. Haluk Özener, İstanbul'un dönüşümü ve beklenen büyük depremle ilgili açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Prof. Dr. Naci Görür: "Deprem bir milli güvenlik sorunudur"

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum projelerini toplantıda açıkladı. Murat Kurum'un seçim vaatlerini duyurduğu programa Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür de katıldı.

Prof. Dr. Naci Görür, tek tek açıkladı! Bu bölgelerde deprem bekleniyor! İstanbul’da özellikle Avrupa Yakası'na dikkat! 

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul için yeni bir deprem uyarısını dile getirdi. Görür, deprem beklediği bölgeleri ve illeri de tek tek sıralayarak, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. 

Prof. Dr. Naci Görür'den peş peşe deprem açıklaması: İstanbul'da can kaybı yaratacak bina sayısı 90 bin! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depreminde can kaybı yaratacak bina sayısının 90 bin olduğunu açıklayarak, çözüm önerilerini sıraladı.  

Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika olası İstanbul depremi açıklaması! İstanbul ve yakın çevresi...

Asrın felaketi olarak nitelendirilen depremler sonrasında beklenen büyük İstanbul depremi de tedirginliğe neden oldu. Prof. Dr. Naci Görür'den son dakika olası İstanbul depremi açıklaması! İstanbul ve yakın çevresi...

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'un depreme hazırlanması için 7 maddelik önerilerini sıraladı!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'un depreme hazırlıklı olması için 7 maddelik önerisini sosyal medya hesabından paylaşarak bir isyan çağrısı yaptı.

Prof. Dr. Haluk Görgün Kimdir?

Prof. Dr. Haluk Görgün kimdir? Prof. Dr. Haluk Görgünün mesleği nedir? Prof. Dr. Haluk Görgün nereden mezundur? İşte detaylar!

Prof. Dr. Ahmet Ercan, büyük depremler için tarih verdi! Hemen peş peşe açıklanan bu yerlere bakın!

6 Şubat'ta iki büyük depremle sarsılan Kahramanmaraş’ta bugün saat 12.19'da 5.3 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi. Deprem uzmanı Prof. Dr. Ahmet Ercan, son depremleri değerlendirdi. 

Barajlar alarm veriyor! Prof. Dr. Şen 'İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı!

Yağışların beklenen oranda olmaması sebebiyle Türkiye'de birçok baraj alarm vermeye başladı. CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, İstanbul'un 80-90 günlük içme suyu kaldı' diyerek uyardı.

Prof. Dr. Ahmet Ercan tek tek açıkladı! O illerin içine resmen soğuk sular serpti! Deprem beklenilmiyor!

Depreme dair uzman isimlerden açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu konuda Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan yeni açıklamalarda bulundu. İşte detaylar!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan İstanbul depremi uyarısı!

Deprem Bilimci Yüksek Jeofizik Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan İstanbul'da yarın 7,5 büyüklüğünde deprem olacakmış gibi hazırlıklı olunması gerektiğini söyledi.

Prof. Dr. Osman Bektaş: İstanbul'u beklerken, Trabzon'da her an deprem olabilir! Risk Trabzon'da 2, Rize'de 3 kat arttı!

Beklenen olası büyük Marmara depremi sebebiyle tüm gözler İstanbul'a çevrilmişken; uzmanlar Karadeniz fayında deprem riski olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Osman Bektaş, deprem riskinin Risk Trabzon'da 2 kat, Rize'de 3 kat arttığına dikkat çekti. 

Prof.Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi aterko Haberi

Prof.Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesi aterko

9 Nisan'da yapımına başlanan sahra hastanelerinden biri olan İstanbul Yeşilköy'deki Prof.Dr. Murat Dilmener Acil Durum Hastanesinde sona gelindi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; bu hastanenin 13 bin 480 metrekarelik kısmı Aterko tarafından üretilip montajlandı. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aterko Kurucu Ortağı Yunus Asım Aksoy, üstlendikleri projenin sadece konstrüksiyon kısmında 230 ton hafif çelik ve 120 ton kadar da yapısal çelik kullandıklarını belirtti.

Projenin hazırlanmasından sonraki 14'üncü günde üretimi, 28'inci günde de sahadaki montajı tamamladıklarına dikkat çeken Aksoy, şunları kaydetti: 

"Güçlü teknik altyapımız ve süreç yöntemimiz sayesinde bugüne kadar pek çok projeyi başarıyla tamamladık. Sahra hastanesi projesi ise bugüne kadarki yaptığımız çalışmaların en özel olanıydı. Yeşilköy Atatürk Havalimanı'nda konumlandırılan projenin bir bölümünü üstlenerek çalışmalara hızlıca başladık.

Çok kısa zamanda proje hazırlıklarını tamamlayarak üretim sürecine...