25 / 04 / 2024

Profilo KM 1500 GurmeMax

Profilo KM 1500 GurmeMax

Profilo, KM 1500 GurmeMax kıyma makinesiyle Kurban Bayramı’nda da yanınızda.Evinizde kurban etlerinden; köfte, sucuk, sosis gibi istediğiniz türden ürünü kolayca hazırlayarak, sağlıklı ve lezzetli Kurban Bayramı sofraları kurabilirsiniz.

TOKİ Kayaşehir 1500 konut başvuruları yakında!

TOKİ Kayaşehir 1500 konut başvuruları yakında başlayacak. TOKİ Kayaşehir 1500 konut projesi dar ve orta gelirli vatandaşlara hitap edecek. 

TOKİ Kayabaşı 1500 konut fiyatları!

Kayabaşı'nda 1500 konutluk projeye başlayacaklarını müjdeleyen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan  "Vatandaşımızı kira öder gibi ev sahibi yapacağız" dedi.  Aylık 600 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabilen TOKİ Kayabaşı 1500 konut fiyatları 150 bin TL'den başlıyor.

Km Endüstriyel Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Km Endüstriyel Mühendislik Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kader Şeyhun tarafından kuruldu.

TürkAkım'ın Rus tarafında 50 km'lik inşaat tamamlandı!

TürkAkım projesini 2019'da tamamlamayı planladıklarını belirten Rusya Enerji Bakan Yardımcısı Inyutsin, "Rusya kesiminde ilk 50 km'lik inşaat bitirildi" dedi.

Facebook’tan 1500 konutluk proje!

Facebook, Silikon Vadisi'ndeki konut sıkıntısını çözmeye hazırlanıyor. Yetkililer, 1500 konutluk projenin yanında ofis ve dükkanların da yer alacağını açıkladı.

Kahramanmaraş'ın 1500 yıllık medresesi restore edilecek!

Kahramanmaraş’ta Gebeloğlu ailesi tarafından Seyyid Mazlum Vakfiyesi’ne cami yapılmak şartıyla bağışlanan ve uzun yıllar medrese olarak hizmet veren 1500 yıllık tarihi bina restore edilecek.

Bosna Hersek'te 1500 kişilik spor salonu hizmete açıldı!

İstanbul Sancaktepe Belediyesi ve TİKA tarafından Bosna Hersek'in Gornji Vakuf şehrinde 1500 kişilik spor salonu inşa edildi. Kapalı spor salonu hizmete açıldı.

Profilo AVM'nin kaçak katları ne zaman yıkılacak?

Geçen Ağustos ayında Şişli'deki Profilo AVM'nin yıkım kararı alınmıştı. Aradan geçen yedi aylık süreç içinde yıkım kararı uygulanmadı.

Profilo AVM yılbaşında açık mı?

Profilo AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Profilo AVM yılbaşında açık mı? Profilo AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşteProfilo AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

4 maddede site yönetiminde kararların yok hükmünde olma hali!

Konut Siteleri Yönetimleri Danışmanı Nihat Dönmez Emlakkulisi.com okurları için "site yönetiminde kararların yok hükmünde olma hali" konusunu kaleme aldı. İşte Nihat Dönmez'in yazısı..

OHAL kapsamında bazı tedbirlerin alınması hakkında kanun hükmünde kararname!

OHAL kapsamında bazı tedbirlerin alınması hakkında kanun hükmünde kararname 29 Ekim 2016 tarihinde 29872 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı..

Profilo AVM'ye yıkım kararı!

Şişli Belediye Encümeni, İstanbul’un göbeğinde yer alan Mecidiyeköy’deki kaçak alışveriş merkezi Profilo AVM için yıkım kararı aldı.

Profilo AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Profilo AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Profilo AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Profilo AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Profilo KM 1500 GurmeMax Haberi

Profilo KM 1500 GurmeMax

Türkiye’nin en köklü beyaz eşya markalarından biri olarak geleneksel değerlere, dolayısıyla Kurban Bayramı’na da özel bir önem veren Profilo Dayanıklı Ev Aletleri’nin GurmeMax kıyma makinesi, sağlıklı ve besleyici bayram sofraları için bir gurme asistan.


GurmeMax gerçek bir et ve baharat hazırlama ustası


Profilo GurmeMax kıyma makinesi, Kurban Bayramı’nda et ürünlerini sağlıklı bir şekilde kendi mutfaklarında hazırlamak isteyenlere fonksiyonel çözümler getiriyor. Ürünün özel aparatı sayesinde çocukların çok sevdiği sucuk ve sosisler de evde rahatlıkla hazırlanabiliyor. GurmeMax’in istediğiniz türden et ürünleri hazırlamanıza yardım etmenin yanı sıra fındık, ceviz, baharat ve kahve gibi malzemeleri öğütmek gibi marifetleri de var. Baharat ve kahveyi istenilen incelikte öğütebilen GurmeMax, bayram boyunca ağırlayacağınız kalabalık misafirleriniz için hem yemek hazırlığında hem de yemek sonrası ikramlarında en büyük destekçiniz olacak!


GurmeMax...