18 / 04 / 2024

Profilo yemek tarifi

Profilo yemek tarifi

GurmeMax’tan RoboMix’e, El Blender Setinden hazneli miksere Profilo’nun birbirinden maharetli küçük ev aletleriyle hazırlanan yemeklerle iftar sofralarına afiyet ve bereket gelecek.Profilo, Facebook'ta yemek tarifleri ile yanınızda.

Aynı anda üç yemek pişirme özelliğinin bulunduğu Profilo FRMA425B ankastre fırının fiyatı açıklandı!

Profilo, aynı anda üç tepsi yemeği tatları birbirine karışmadan pişirme özelliğinin bulunduğu FRMA425B ankastre fırını satışa çıkardı. Ürün için makul bir fiyat belirleyen Profilo, aynı zamanda ürünün teknik özelliklerini ve tüm detaylarını da paylaştı.

Profilo Cam Ankastre Ocak en uygun fiyata nereden alınır? Fiyatları ne kadar? 18 Şubat 2023 fiyat listesi

Profilo siyah cam ankastre ocak göz alıcı tasarımı ve kullanışlı özellikleri ile mutfakların vazgeçilmezi olmaya devam ediyor. Ankastre ocak  sahip olduğu dört farklı göz sayesinde aynı anda dört farklı yemek pişirme imkanı sunuyor.

Oxford Economics raporu ilginç gerçeği ortaya çıkardı! Türkler youtube’u bilgilenmek için kullanıyor!

Son yıllarda en sevilen platformların başında gelen youtube’da, haber izlemekten, dizileri ve programları takip etmeye, klip izlemekten yemek tarifi almaya, herkesin ilgisine göre bir video bulduğu bir platform haline geldi. Özelikle Türkiye’den eklenen içeriklerde, alanına göre farklılaşan hem sa

Bütçeyi Zorlamayan Fırın Arayanlar Dikkat! İşte Profilo Ankastre Fırınları Mart 2022 Fiyat Listesi…

Yeni bir eşya alırken öncelikli olarak fiyatlara bakmak tercihleri belirler. Bütçeleri zorlamayan Profilo ankastre fırınları ve fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Yiyeceklerini Göz Hizasında İsteyenler İçin, Profilo Alttan Donduruculu Buzdolapları Mart 2022 Fiyat Listesi…

Gıdaların saklanması konusunda ihtiyaç duyulan buzdolabı seçimi oldukça önemlidir. Profilo alttan donduruculu buzdolaplarını ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Çamaşır Makinesi Arayanlar İçin Profilo Mart 2022 Fiyat Listesi…

Teknoloji ve kaliteyi odak noktasına koyan Profilo markasının çamaşır makineleri, birçok evde sevilerek kullanılıyor. Profilo çamaşır makinelerinin Mart 2022 fiyat listesini yazımızda bulabilirsiniz…

Profilo “Oh be” Dedirten İndirim Kampanyası! İşte İndirimdeki Ürünler ve Mart 2022 Fiyat Listesi…

Profilo, “Oh be Profilo varmış” sloganıyla birçok kategoriden ürünlerinde indirim yaptı. İşte ocaktan çamaşır makinesine indirimdeki ürünler ve Mart 2022 fiyat listesi…

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi açıldı!

Kalkan Temizlik Yemek Gıda İnşaat Ve Tic Ltd Beyoğlu Şubesi 600 bin TL sermaye bedeli ile Murat Noyan tarafından açıldı.

Profilo Holding AŞ iflas etti!

Türkiye’nin en eski sanayicilerinden biri olan Kamhi Ailesi’ne Profilo Holding AŞ ve Profilo Sanayi AŞ için iflas kararı verildi.

Hazır yemek sektöründe ve kantinlerde kira sorunları artıyor!

Hazır Yemek Sanayi Komitesi, sektörün koronavirüs salgını sebebiyle büyük yara aldığını dile getiriyor. Sektörde kira anlaşmazlıkları yaşanıyor...

Pak Kandemir Turizm İnşaat Yemek Gıda Temizlik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pak Kandemir Turizm İnşaat Yemek Gıda Temizlik Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kandemir tarafından kuruldu.

Profilo Alışveriş Merkezi satılıyor!

Mecidiyeköy Gülbahar Mahallesi'nde bulunan Profilo Alışveriş Merkezi 425 milyon liraya satılıyor. AVM, İş Bankası'nın internet sitesindeki gayrimenkul ilanları bölümünde bulunan ilanla satışa çıktı. 

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli Profilo İstanbul Şubesi açıldı!

Urbanist Emlak Turizm İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Şişli Profilo İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Profilo yemek tarifi Haberi

Profilo yemek tarifi

Profilo, dengeli beslenmenin daha da önem kazandığı Ramazan ayında, sorumlulukları biraz daha artan anneleri yalnız bırakmıyor. Ramazan ayının her günü için Profilo Küçük Ev Aletleri’yle kolayca hazırlanacak iftar yemeklerinin tarifleri, Profilo’nun Facebook sayfasında yayınlanacak.


GurmeMax’tan RoboMix’e, El Blender Setinden hazneli miksere Profilo’nun birbirinden maharetli küçük ev aletleriyle hazırlanan yemeklerle iftar sofralarına afiyet ve bereket gelecek.



 “Anneliğin zor şartları varsa, annelerin Profilo’su var” yaklaşımı ile hayatı kolaylaştıran ve güzelleştiren ürünler sunan Profilo, Ramazan’da da anneler dahil herkesin yanında olduğunu gösteren bir hizmet sunuyor. Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, Lezzet dergisiyle yaptığı işbirliğiyle Ramazan boyunca her gün yararlanabileceğiniz birbirinden lezzetli, sağlıklı ve besleyici iftar menüleri hazırladı.


Profilo’nun yepyeni küçük ev aletleri kullanılarak özenle hazırlanan yemek tarifleri yine facebook sayfasından her gün yayınlanacak ramazan imsakiyesinin mönüsünden...