28 / 03 / 2024

Proje Beyaz gayrimenkul sektörü

Proje Beyaz gayrimenkul sektörü

Gayrimenkul üretmenin yanı sıra üretilecek olan gayrimenkulün çeşidinin belirlenmesi, inşaat süreci ve sonrasında verilecek hizmetlerin planlanması da yatırımın başarısının olmazsa olmazlarından. Proje Beyaz da sektöre hizmet veriyor...

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Projeskop Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Saçlı, Ebru Hazar Saçlı, Murat Kadri Padar ve DPP Gayrimenkul Yatırım Tic. ortaklığında kuruldu.

Ayev Proje Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ayev Proje Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kemal Aydoğan tarafından kuruldu.

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kartal'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya ortaklığında kuruldu.

Metropolist Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metropolist Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Nihat Kaymak tarafından kuruldu.

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Fibrobeton Yatırım Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Arif Dündar Yetişener ve Muhammed Maraşlı ortaklığında kuruldu.

Orient Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Orient Proje Pazarlama Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Selahattin Kaan Tolga tarafından kuruldu.

Well İnvestment Proje Pazarlama Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Well İnvestment Proje Pazarlama Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Esen Keser tarafından kuruldu.

Vous Proje Pazarlama Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vous Proje Pazarlama Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde kuruldu.

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje Otomotiv Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Burçin Alpaslan tarafından kuruldu.

Revan Proje Pazarlama Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Revan Proje Pazarlama Gayrimenkul Şirketi Avcılar’da  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yılmaz tarafından kuruldu.

Süper Proje Pazarlama Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Süper Proje Pazarlama Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cömer Gökciler ve Ümmü Gülsüm Bulum ortaklığında kuruldu.

Proje İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Proje İstanbul Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Tipi tarafından kuruldu.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi My Town Şubesi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Proje Beyaz gayrimenkul sektörü Haberi

Proje Beyaz gayrimenkul sektörü

Gayrimenkul sektöründe yaşanan gelişim, bu sektöre olan yatırımları da hızlandırıyor. Gayrimenkul üretmenin yanı sıra üretilecek olan gayrimenkulün çeşidinin belirlenmesi, inşaat süreci ve sonrasında verilecek hizmetlerin planlanması da yatırımın başarısının olmazsa olmazlarından. Proje Beyaz da gayrimenkul sektörüne proje geliştirmeden marka yönetimine kadar hizmetler veriyor. 


Gayrimenkul sektöründe son yıllarda birbiri ardına konut, ofis, AVM projeleri yükseliyor. Bu projelenil bir kısmı başarılı olup prim yaparken bir kısmı da başarıyı bir tûrlıı yakalayamıyor. İşte bu noktada gayrimenkul projesinin doğru yerde, doğrıı şekilde planlanıp planlanmadığı sorusu akla geliyor. Gayrimenkul danışmanlığında A'dan Z'ye hizmet veren Projebeyaz Danışmanlık da 2006 yılından bu yana sektörde faaliyet gösteren bir şirket. 


Kurulduğu günden bugüne Kempiski Residences Astoria ve Kempinski Residence Bellevue olmak üzere TEM Avrupa Residence, Helis Beyaz Ofis, Helis Metro...