20 / 04 / 2024

Proje Turizm Otomotiv İnşaat

Proje Turizm Otomotiv İnşaat

Proje Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özcan Dilekçi, Ogün Baş tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Kasım'da Bağcılar, Güneşli Mahallesi'nde kuruldu

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Arel Taşımacılık Turizm Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Büyükçekmece'de Kırmacı Group Proje ve Teknoloji Yatırımları A.Ş. tarafından kuruldu.

Okan Akyüz İnşaat Proje Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okan Akyüz İnşaat Proje Turizm Gıda Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Akyüz tarafından kuruldu.

Hankar İnşaat Turizm Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Hankar İnşaat Turizm Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Üsküdar Şubesi 120 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şehri İstanbul Travel Turizm Otomotiv ve İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Taneri ve Hilal Aydın tarafından kuruldu.

Samast Taahhüt İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Samast Taahhüt İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevahir Samast tarafından kuruldu.    

Ator İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Gıda Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ator İnşaat Tekstil Turizm Otomotiv Gıda Danışmanlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fikret Demir tarafından kuruldu.

Boğaziçi Tozcaner Turizm Otomotiv Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Boğaziçi Tozcaner Turizm Otomotiv Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat İri tarafından kuruldu.

Akçak İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçak İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Berat Çakmak ve Umut Akkuş ortaklığında kuruldu. 

Less Yapı İnşaat Gıda Tekstil Turizm Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Less Yapı İnşaat Gıda Tekstil Turizm Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Vahdettin Epözhan ve Less Mimarlık Mühendislik İnşaat ortaklığıyla kuruldu.

Efeliva Tarım İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Efeliva Tarım İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli Mustafa Büyükbaş tarafından kuruldu.

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Uğur Mumcu Şubesi açıldı!

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Uğur Mumcu Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Soğanlık Şubesi açıldı!

MSN Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Soğanlık Şubesi bugün Kartal'da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Pozitif Turizm Otomotiv Lojistik İnşaatı ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pozitif Turizm Otomotiv Lojistik İnşaatı ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Serkan Keskin tarafından kuruldu...

Proje Turizm Otomotiv İnşaat Haberi

Proje Turizm Otomotiv İnşaat

Proje Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özcan Dilekçi, Ogün Baş tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da kuruldu. 


Proje Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak 10.10.2013 tarihinde tescil edilen tadil metninde yazılı olan diğer işler.


Proje Turizm Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Bağcılar, Güneşli Mahallesi,  Kirazlı Caddesi, Kuloğlu Sokak, No:23 Kat:2...