28 / 03 / 2024

Projebeyaz Cityscape

Projebeyaz Cityscape

Uluslararası alanda gayrimenkul danışmalığı hizmeti sunan Projebeyaz International, 8-10 Ekim’de gerçekleştirilen 2013 yılının en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan “Cityscape Global 2013” fuarında yabancı yatırımcılarla buluştu...

Projebeyaz Cityscape'de yabancı yatırımcılarla buluşuyor!

Gayrimenkul danışmanlığını en üst düzeyde gerçekleştiren Proje Beyaz Danışmanlık, alanında tecrübeli, uzman ekibi ile Proje Beyaz yabancı yatırımcılara karlı fırsatlar sunmaya devam ediyor. Projebeyaz Cityscape'de yabancı yatırımcılarla buluşuyor...

Projebeyaz'dan Cityscape Turkey'in ilk gününde 7 satış!

Amerikanın 2. en büyük gayrimenkul firması olan Lennar Homes USA ile aracısız konut satışını sağlayan Projebeyaz Cityscape Turkey Fuarı'nda ilk gün Orlando, Florida ve Arizona'da yaklaşık 350 bin dolarlık 7 satış gerçekleştirdi.

Projebeyaz, Cityscape Türkiye Fuarı'na katılıyor!

Projebeyaz Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlık‘tan Türk gayrimenkul sektörü ve emlak danışmanlık firmalarının önünü açacak, Amerika’daki Tük alıcı pazarını büyütecek büyük hamle!

Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projesine Cityscape’te büyük ilgi!

Özyurtlar İnşaat’ın Nlogo İstanbul ve Nlive Bahçeşehir projeleri uluslararası yatırımcıdan tam not aldı. Dubai’de gerçekleştirilen Cityscape Global 2015’te her iki projeye de uluslararası yatırımcı yoğun ilgi gösterdi

Sinpaş, Cityscape fuarında 45 milyon TL'lik görüşme yaptı!

Dubai’deki Cityscape fuarında Queen projesini ilk kez tanıtan Sinpaş’ın Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, “Fuarın kuralları gereği satış yok, sadece rezervasyon alınıyor. Sıcak satışa dönmesini umduğumuz 45 milyon liralık görüşmemiz oldu” dedi.

Arap kadınlardan Cityscape Fuarı'na yoğun ilgi!

Dubai'deki Cityscape Fuarı'nın son gününde yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşanırken, bu yıl Arap kadınların ilgisi dikkat çekiyor. Fuarda düne kadar 250 milyon dolarlık satış gerçekleştiren Türk firmaları da satışlarına devam ediyor.

​Veziroglu Gayrimenkul arazi portfoyünü ​Cityscape'te yatırımcıya sundu!

Veziroğlu Gayrimenkul, Körfez gayrimenkul yatırımcıları ve Türk İnşaat firmaları için önemli fırsatlar sunan Dubai ​​Cityscape Global fuarında arazi portfoyünü görücüye çıkardı.

Çalık Gayrimenkul, Cityscape Fuarı'nda 300 milyon dolar satış yapmayı hedefliyor!

Çalık Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Feyzullah Yetgin, Cityscape Fuarı'nda Körfez yatırımcısına 300 milyon dolarlık satış yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Ofton İnşaat Cityscape Global 2015 Fuarı’nda yatımcılarla buluşuyor!

Ofton İnşaat, Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015 Gayrimenkul Fuarı’nda yüzde 65 satış başarısına ulaşan Elysium Art Şişli ve yeni rezidans projesi Elysium Dolapdere ile yabancı yatırımcılarla buluşuyor.

Soyak Kuzey Bahçeşehir projesine Cityscape 2015’ten büyük ilgi!

Türk Gayrimenkul sektörünün sürdürülebilirlik temelli öncü markası Soyak; 8-10 Eylül tarihleri arasında Dubai’de düzenlenen Cityscape Global 2015 fuarında yabancı yatırımcılardan büyük ilgi gördü.

Barış Dumankaya: Cityscape'teki başarımız her sene artıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörünün köklü firmalarından Dumankaya İnşaat, küresel ve bölgesel gayrimenkul yatırımcıları için önemli fırsatlar sunan Dubai Cityscape fuarında projelerini görücüye çıkardı.

Dubai Cityscape'te 25 milyar dolarlık tanıtım!

Zor bir yıl geçiren inşaat sektörü, gayrimenkul fuarı Dubai Cityscape'e çıkarma yaptı. Türk inşaat şirketleri dünya gayrimenkul devlerini aynı 'çatı altında buluşturan Dubai Cityscape Global bu yıl rekor katılımla çıkarma yaptı.

Future Park, Cityscape Global 2015'te yabancı yatırımcıyla buluştu!

Hiper Gayrimenkul Future Park projesi ile Cityscape Global Fuarı’nda yabancı yatırımcılarla buluştu. Future Park’ın otel, konut ve çarşı bölümleri için Arap yatırımcılar ile görüşmeler yapıldı

Tabanlıoğlu, Qent Istinye ile Cityscape Awards 2015’te ödül aldı!

Cityscape Global 2015’te de Tabanlıoğlu’nun ödül geleneği de bozulmadı. Tabanlıoğlu Mimarlık Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Projebeyaz Cityscape Haberi

Projebeyaz Cityscape

Türkiye’den yaklaşık 36 gayrimenkul firmasının ülkemizi temsil ettiği etkinlik ile ilgili Projebeyaz International Yönetim Kurulu Başkanı Murat Uzun, “Fuarın ‘Uluslararası Gayrimenkul Danışmanlığı’ yapan tek firması Projebeyaz International olarak farklı konseptlere sahip iki ayrı standa ile katılmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.


Gayrimenkul sektörünün uluslararası alanda etkili bir çözüm ortağı olan Projebeyaz International, 8-10 Ekim’de gerçekleştirilen 2013 yılının en önemli gayrimenkul etkinliklerinden “Cityscape Global 2013” fuarına katıldı. Fuarın uluslararası gayrimenkul danışmanlığı yapan tek firması Projebeyaz International, fuarda iki farklı stant ile yer aldı. Toplamda 610 ziyaretçiyi ağırladıklarını belirten Murat Uzun, “Stantlardan birinde yurt dışı çözüm ortağı olarak Dünya’nın en büyük Gayrimenkul markalarından “Trump”ın adını taşıyan “Trump Towers Istanbul” projesinin satış ve pazarlamasını gerçekleştirdik. Fuar’da markalı konut projeleri arasında büyük ilgi gören...