25 / 04 / 2024

Projects İstanbul

Projects İstanbul

İstanbul’un en prestijli konut projeleri, şehrin mega projeleri ve sektöre değer katan tüm lüks markaların bir araya geldiği gayrimenkul yatırımları kataloğu Projects İstanbul, 2019'un ilk çeyreğinde çıkacak üçüncü sayısı için düğmeye bastı.

Konut yatırımcısı için Projects İstanbul tasarlandı!

İstanbul’un önemli markalı konut projelerini, yapı sektörü markalarını ve lüks markalarını birleştiren Projects İstanbul, her yıl güncelleniyor.

Markalı konut projeleri, Projects İstanbul'da bir araya geldi!

İstanbul’un mega projeleri, markalı gayrimenkul yatırımları ve sektöre değer katan tüm markalar, Türkiye’nin en prestijli kataloğunda bir araya geldi.

Cdm Projects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Cdm Projects Mimarlık Mühendislik Müşavirlik Hizmetleri Limited Şirketi Kadıköy'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Güral tarafından kuruldu.

Pmd Projects İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Pmd Projects İnşaat Ve Sanayi Anonim Şirketi Kağıthane'de 260 bin TL sermaye bedeli ile Narıman Topchıbashev tarafından kuruldu.

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Walid Commercial Projects İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Khalıd M. Mujahıd ve Mehasın A. Baharmooth ortaklığında kuruldu.

Olimpik Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olimpik Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Najaph Khubanlı tarafından kuruldu.

Onyx Projects Emlak Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onyx Projects Emlak Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Yusuf Alşami tarafından kuruldu.

Ta Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ta Projects Emlak Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Teoman Aksu tarafından kuruldu.

Blue Projects Proje Yönetimi Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Projects Proje Yönetimi Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Blue Projects Lımıted ve Blue Projects Two Lımıted ortaklığında kuruldu.

Bastak Group For Projects Gayrimenkul Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bastak Group For Projects Gayrimenkul Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Farza Amır Majerı tarafından kuruldu.

DoubleTree by Hilton Istanbul Ataşehir Ağustos'ta açılıyor!

İstanbul Ataşehir'de Brandium AVM'nin hemen yanında faaliyette bulunan Silence Istanbul Hotel'in tabelası değiştirildi. Otel, önümüzdeki Ağustos'tan itibaren hizmet sunacak.

Oy Projects Mimarlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oy Projects Mimarlık Ve Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Yetkin tarafından kuruldu.

İstanbul’un hızlı değerlenen semtleri hangileri?

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, geçen sene İstanbul'da en çok konut satışı yapılan ilçeler ve pandemi sonrası hızlı değerlenen bölgeleri değerlendirdi...

Capital Exclusive Projects Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Capital Exclusive Projects Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan ve Burçe Erbay ortaklığında kuruldu.

Base Projects Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Base Projects Mimarlık Mühendislik Limited Şirketi Şişli'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Akif Öztürk ve Serap Bilgen Öztürk ortaklığında kuruldu.

Projects İstanbul Haberi

Projects İstanbul

2017 yılı başında ilk sayısı; bu yılının başında ise ikinci sayısı sektör profesyonelleri ve yatırımcıyla buluşan Projects İstanbul’un 2019 sayısı da, önceki yıllarda olduğu gibi tasarım, mimari ve lüks segmentteki 200’ün üzerindeki marka ve projeyi, sektörün en prestijli referans kaynağı olarak bir araya getiriyor.
 
150 gayrimenkul markası, 60’tan fazla yerli ve yabancı lüks markanın bir araya geldiği PROJECTS İSTANBUL, aynı zamanda EMLAK KONUT, TMB, GYODER, KONUTDER, İNDER, TSKB ve REIDIN gibi sektörün den önemli kurum ve kuruluşlarının katılımıyla alanının güven veren tek premium yayını olarak sektöre değer katıyor.

Yayın hayatına başladığı ilk sene itibariyle lüks konut sektörü ile sektörün tüm paydaşlarının referans kaynağı olmayı başaran, Türkiye’nin en önemli fuarları CNR Emlak Fuarı, Türk-Arap Zirvesi ve Boğaziçi Zirvesi’nde ulusal ve...