25 / 04 / 2024

Projects İstanbul 2019 geliyor!

Projects İstanbul 2019 geliyor!

İstanbul’un en prestijli konut projeleri, şehrin mega projeleri ve sektöre değer katan tüm lüks markaların bir araya geldiği gayrimenkul yatırımları kataloğu Projects İstanbul, 2019'un ilk çeyreğinde çıkacak üçüncü sayısı için düğmeye bastı.



2017 yılı başında ilk sayısı; bu yılının başında ise ikinci sayısı sektör profesyonelleri ve yatırımcıyla buluşan Projects İstanbul’un 2019 sayısı da, önceki yıllarda olduğu gibi tasarım, mimari ve lüks segmentteki 200’ün üzerindeki marka ve projeyi, sektörün en prestijli referans kaynağı olarak bir araya getiriyor.
 
150 gayrimenkul markası, 60’tan fazla yerli ve yabancı lüks markanın bir araya geldiği PROJECTS İSTANBUL, aynı zamanda EMLAK KONUT, TMB, GYODER, KONUTDER, İNDER, TSKB ve REIDIN gibi sektörün den önemli kurum ve kuruluşlarının katılımıyla alanının güven veren tek premium yayını olarak sektöre değer katıyor.

Yayın hayatına başladığı ilk sene itibariyle lüks konut sektörü ile sektörün tüm paydaşlarının referans kaynağı olmayı başaran, Türkiye’nin en önemli fuarları CNR Emlak Fuarı, Türk-Arap Zirvesi ve Boğaziçi Zirvesi’nde ulusal ve uluslararası yatırımcıyla buluşan PROJECTS İSTANBUL, 2019'un ilk çeyreğinde çıkacak olan üçüncü sayısının hazırlıklarına Eylül itibariyle başlıyor. 

İstanbul’un global ölçekte ses getiren mega projelerini, şehrin en prestijli inşaat projelerini ulusal-uluslararası lüks markalarla aynı yayında bir araya getiren, Türkiye'de 100’den fazla D&R’da yerini alan, Türkiye’nin en lüks otelleri ve havaalanı loungelarında konumlanan PROJECTS İSTANBUL, yerli ve yabancı yatırımcıya yol gösteren en güvenilir kaynak durumunda.

İnşaat ve gayrimenkul sektöründe söz sahibi olan Emlak Konut, Türkiye Müteahhitler Birliği, GYODER, İNDER ve KONUTDER’in sektörel değerlendirmelerle yer aldığı Projects İstanbul'da; REIDIN ve TSKB ise ilçe ilçe analiz ve araştırma raporları ile yatırımcıya kapsamlı bilgi veriyor. Tüm bu özellikleri ile PROJECTS İSTANBUL, yalnızca yerli ve yabancı yatırımcı için değil; sektör profesyonelleri ve sektörün diğer paydaşları için de çok değerli bir kaynak olma özelliğini de taşıyor. 

Güncel projeleri, teknolojik yatırımları ve lüks kategorideki ürünleriyle katalogda yer alan marka ve kuruluşlar, güven unsurunun en önemli kriter olduğu inşaat ve gayrimenkul sektöründe alanlarının en güvenilir markalarıyla bir arada olma avantajını yaşarken; yerli ve yabancı lüks markalar, ülkenin yükselen ve değer kazanan bölgelerine de erişiyor.


Geri Dön