19 / 04 / 2024

Pronet Plus iletişim

Pronet Plus iletişim

Pronet, günümüz insanının yaşam biçimini kökten değiştiren akıllı teknolojileri bünyesinde bulunduran ‘Pronet Plus’ hizmeti ile, abonelerini geleceğe taşıyor. Pronet Plus ile akıllı yaşam devri başlıyor.

Varyant Karşıyaka Plus iletişim bilgisi!

Varyant Karşıyaka Plus iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. 2+1'den 5+1'e  kadar daire seçeneklerinin yer aldığı projede teslimler başladı. 

Strada Plus Akzirve iletişim!

Strada Plus Akzirve iletişim bilgisine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projede konut ve ticari alanlara yer veriliyor...

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim!

Serenity Plus Basın Ekspres iletişim numarası 0212 698 0 555 olarak belirtiliyor. Bakırcı Yapı tarafından inşa edilecek proje Marriott Hotel'e yakın bir konumda yer alıyor.

Bakırcı Yapı Serenity Plus iletişim!

Bakırcı Yapı Serenity Plus iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Konut ve ticaret alanlarından oluşan Serenity Plus projesi Basın Ekspres Yolu üzerinde inşa ediliyor...

Zincirlikuyu Propa Plus iletişim bilgileri!

Propa İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Şişli Zincirlikuyu'da inşa edilen Zincirlikuyu Propa Plus Projesi'nde 38 adet rezidans daire yer alıyor. İşte Zincirlikuyu Propa Plus iletişim bilgileri...

Zincirlikuyu Propa Plus iletişim!

Zincirlikuyu Propa Plus iletişim için 0212 347 39 90 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ödeme planı kapsamında 36 ay vade farksız taksit imkanı sunan projede 38 adet konut bulunuyor.

Kadıköy Demirli Park Plus iletişim!

2 blok halinde hayata geçirilecek olan projede toplam 152 adet daire yer alıyor. Kadıköy Demirli Park Plus iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 36 75 olarak belirlendi.www.demirliyapi.com.tr

Sahrayıcedit Demirli Park Plus iletişim!

Sahrayıcedit Demirli Park Plus iletişim için 444 36 75 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Ön talep süreci devam eden projede teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Esenyurt Milpark Plus Evleri iletişim!

Esenyurt Milpark Plus Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 36 22 olarak belirlendi. Milpark Plus Evleri ‘nde 1+1’den 4+1 ‘e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Milpark Plus Esenyurt iletişim!

Milpark Plus Esenyurt iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 36 22 olarak belirlendi. Milpark Plus Esenyurt Evleri ‘nde teslimler hemen gerçekleşiyor.

Milpark Evleri iletişim!

Milpark Evleri 640 adet konuttan meydana geliyor. Milpark Plus Esenyurt projesi Deira İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Milpark Evleri iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Esenyurt Milpark Plus iletişim!

Toplam 33 bin 180 metrekare arsa alanı inşa edilen projede dairelerin tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı. Esenyurt Milpark Plus iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 36 22 olarak belirlendi.

Milpark Plus iletişim bilgileri!

Milpark Plus iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 36 22 olarak belirlendi. Deire İnşaat Milpark Plus projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Pronet Plus iletişim Haberi

Pronet Plus iletişim

Pronet, mevcut hizmetlerine ek olarak; yeni interaktif güvenlik sistemleri, görüntüleme sistemleri, akıllı ev çözümleri ve enerji yönetimini içeren benzersiz ‘Pronet Plus’ hizmetiyle, güvenlik  sistemini günlük hayatın vazgeçilmez bir parçası haline getirerek abonelerine daimi bir iç huzuru vaat ediyor.

Basın Bülteni, 26 Kasım 2014 - Sağladığı hizmetlerle abonelerine emniyetli bir yaşam sunan Pronet; ‘interaktif güvenlik’, ‘görüntüleme sistemleri’, ‘akıllı ev çözümleri’ ve ‘enerji yönetimi’ gibi hizmetleri içeren akıllı güvenlik sistemi Pronet Plus ile yeni bir dönem başlatıyor.


Mevcut Pronet güvenlik sistemiyle birlikte çalışan Pronet Plus; mobil iletişim kanalları sayesinde, kullanıcıya, uzak olduğu evinden ve sevdiklerinden an ve an haberdar olup gerekli kontrolleri yapabilme imkânı tanıyor. Pronet böylece, abonelerin kendi yaşam senaryolarına göre uyarladığı güvenlik  sistemini, hayatı kolaylaştıran yeni servislerle gündelik yaşamın vazgeçilmez bir...