25 / 04 / 2024

ProPlan İnşaat Erkan Özber

ProPlan İnşaat Erkan Özber

Proje yönetimi ve danışmanlık hizmeti alan projeler kazandırıyor. Zaman, bütçe ve kalite üçgeninde proje kaynaklarının kontrollü şekilde kullanılmasıyla projelerin öngörülen sürede ve hedeflenen kalitede tamamlanması sağlanıyor.

Erkan Deniz İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Deniz İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Deniz tarafından kuruldu.

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Bora Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Bora tarafından kuruldu.

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Dündar İnşaat Altyapı Proje Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Dündar tarafından kuruldu.

Ms Erkan Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ms Erkan Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ms Erkan Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi'nin merkezi Başakşehir'de yapıldı.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Erkan İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erkan İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 150 milyon  TL sermaye bedeli ile açıldı. 

İnşaatta iyi planlama maliyeti düşürür!

ProPlan İnşaat Proje Yönetimi Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Özber, dolarla birlikte yükselen maliyetleri "Proje Yönetimi"  ile düşürmek mümkün dedi. 

ProPlan MIPIM'den yeni fırsatlarla döndü!

MIPIM 2018 Fuarı’nda uluslararası yatırımcılarla bir araya gelen ProPlan İnşaat Proje Yönetimi, 9. kez yer aldığı fuardan yeni fırsatlar ile döndü.

Erkan Seyidoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Seyidoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erkan Çamur tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Gürün İnşaat Taahhüt Harfiyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ulaş Alakuş, Ahmet Tahir Öz, Ahmet Oğuz ve Erkan Kop ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Konya inşaat sektöründe sınıf atlayacak!

İnşaat Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakkı Erkan, Konya'daki inşaat sektörünün son durumunu anlattı.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe teslim tarihi!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe projesinde 30 ay 0 faizle taksit imkanı sunuluyor. İstanbul Kadıköy'de yükselen Pırlanta Göztepe projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 500 liradan başlıyor...

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe satılık!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe satılık daire fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Bağdat Caddesi'ne 5 dakika uzaklıkta olan proje 93 bin 678 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

ProPlan İnşaat Erkan Özber Haberi

ProPlan İnşaat Erkan Özber

Proje yönetimi ve danışmanlık hizmeti ile zaman, bütçe ve kalite üçgeninde proje kaynaklarının kontrollü şekilde kullanılmasıyla projeler öngörülen sürede, tahmin edilen bütçeyi aşmadan ve hedeflenen kalitede tamamlanması sağlanıyor.
 
Proje Yönetimi İlkeleri ile alanında profesyonel ve uzmanlaşmış ekipler tarafından yönetilmesinin önemini daha da çok artırıyor.

ProPlan İnşaat Proje Yönetimi Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Özber,  Proje Yönetimi'nin uygun tekniklerin, araçların, yeteneklerin ve bilginin kullanılarak inşaat projelerinin planlanması, ön bütçenin oluşturulması, organize edilmesi, gözetim & denetimi, kontrol edilmesi ve yürütülmesi süreçlerinin tamamını kapsadığını ifade ediyor.

Özber, "Zaman, bütçe ve kalite üçgeninde proje kaynaklarının kontrollü şekilde kullanılarak projenin öngörülen sürede, tahmin edilen bütçeyi aşmadan ve hedeflenen yüksek kalitede bitirilmesini sağlamak proje yönetiminin esas amacıdır. Bir projenin başarılı olarak tanımlanması zaman, bütce ve kalite üçgenindeki...