29 / 03 / 2024

PROSteel 2016 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması başvuru

PROSteel 2016 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması başvuru

Türk Yapısal Çelik Derneği ve Borusan Mannesmann tarafından düzenlenen PROSteel 2016 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması’na başvurular başlıyor. Yarışmanın konusu “Semt Pazar Yeri” tasarımı olarak belirlendi.

Arçelik’ten Dawlance markasıyla Pakistan'a ilk mağaza!

Dawlance’ı satın alarak 2016 yılında dünyanın en kalabalık nüfusuna sahip ülkelerinden olan Pakistan pazarına adım atan Arçelik, ülkedeki ilk mağazasını açtı.

EXPO 2016 Antalya özelleştiriliyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Çelik, "EXPO 2016 Antalya yeni bir sürece girdi. Bu alan özelleştirme kapsamına alınmış bulunuyor." şeklinde açıklama yaptı.

Mustafa Çelik: Yatırımda rekor kırdık!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik yaptığı açıklamada Büyükşehir'in 2016 yılı faaliyet raporu ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

Sur Çelik Kapı Kanal modeli ile 2016 yılına damga vurdu!

Sur Çelik Kapı, son teknolojiyi kullanarak tasarladığı Kanal modeli ile 2016 yılına damga vurdu. Kanal, özgün cam tasarımı ve üst düzey güvenlik sistemiyle 2016 yılının en çok tercih edilen ürünü oldu.

Kayseri Büyükşehir 2016'da 550 milyonluk yatırım yaptı!

2016 yatırımlarını değerlendiren ve 2017 yılında yapılacak olan yatırımlar hakkında bilgi veren Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, başka şehirlerin erişemeyeceği ölçeklerde yatırım yaptıklarını söyledi.

Sur Çelik Kapı 2016 trendlerini açıkladı!

Çelik kapıdaki son trendleri açıklayan Sur Çelik Kapı Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, artık eskinin alışılagelmiş renk ve motiflerinin günümüzde pek tercih edilmediğini söyledi.

EXPO 2016 Antalya'da son durum!

EXPO 2016 Antalya’nın 6 aylık süresinin ekim ayında biteceğinin anımsatılması üzerine değerlendirmelerde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, “EXPO’nun başına gelmeyen kalmadı. Darbe girişimi, Rusya krizi ve terör olayları hepsi etkiledi” dedi.

Hüseyin Çelik Anadolu İmam Hatip Lisesi hizmete açıldı!

Esenyurt Belediyesi, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında, Milli Eğitim Eski Bakanlarından Hüseyin Çelik'in isminin verildiği Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni hizmete açtı.

Sur Çelik Kapı 2016’nın ilk yarısında proje sayısını yüzde 15 arttırdı!

Kaliteli hizmet anlayışını prensip edinen, kullandığı son teknoloji sistemleriyle rakiplerinden sıyrılan Sur Çelik Kapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, başarı anahtarlarını anlattı.

İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, Ankiros 2016'ya 11 firmayla katılıyor!

13’üncü kez düzenlenecek olan Ankiros Uluslararası Demir-Çelik ve Döküm Teknoloji, Makine ve Ürünleri İhitasas Fuarı, sektör profesyonellerini bir araya getiriyor. İtalyan Dış Ticaret ve Tanıtım Ajansı, 11 İtalyan firması ile Ankiros 2016’ya katılacaklarını belirtti.

2016’nın trendini Kale belirliyor!

Yarım yüzyılı aşkın tecrübesiyle güvenliğin sembolü haline gelen Kale Endüstri Holding “Dekorasyon Kapıdan Başlar” mottosuyla 2016’nın kapı trendlerini belirleyecek farklı renk ve modeldeki Kale Çelik Kapı ürünleriyle tüketicilerle buluşuyor.

Sur Çelik Kapı 2016’da proje sayısını yüzde 15 arttırdı!

Kaliteli hizmet anlayışını prensip edinen, kullandığı son teknoloji sistemleriyle rakiplerinden sıyrılan Sur Çelik Kapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Pekgüzel, başarı anahtarlarını anlattı

Expo 2016 Antalya açılışa hazır!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, 23 Nisan 2016 tarihinde açılacak olan Expo 2016 Antalya alanında proje ve yapım işlerinin tamamlandığını kaydetti.

PROSteel 2016 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması başvuru Haberi

PROSteel 2016 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması başvuru

İstanbul Ana sponsorluğunu Borusan Mannesmann’ın yaptığı PROSteel 2016 Çelik Yapı Tasarımı Öğrenci Yarışması'na başvurular 26 Ekim’de başlıyor. Türk Yapısal Çelik Derneği ve Borusan Mannesmann tarafından Yapı-Endüstri Merkezi organizasyonuyla bu yıl 16’ncısı düzenlenen yarışmada öğrencilerden haftanın bir günü pazar yeri olarak kullanılacak, diğer günler kentin sosyal –kültürel ve sanatsal vb. etkinliklerine olanak verecek 2000 – 2500 m2 büyüklüğünde bir mekan tasarlamaları bekleniyor. Ekipler oluşturulurken dikkat edilmesi gereken konuların başında ekiplerin en fazla 5 kişiden oluşturulabilecek olması ve en az bir mimarlık, bir inşaat mühendisliği bölümü öğrencisi içermesi gerektiği geliyor. Yarışmaya katılan öğrencilerin çelik yapı tasarımı ve uygulamaları konusunda deneyim kazanmalarına destek olmayı ve bir yandan da Mimarlık ve İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin birlikte çalışmalarını teşvik etmeyi amaçlayan yarışmaya talep her...