23 / 04 / 2024

pttden emekliye uygun kredi

pttden emekliye uygun kredi

PTTBank, emekli maaş müşterileri için 60 aya kadar vade seçenekleriyle bireysel kredi imkanı sunacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, binlerce emekliye 1000 liralık destek verecek...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ekonomik zorluklar yaşayan ve sosyal yardım alma şartlarına uygun 18 bin 854 emekliye dördüncü kez 1000 liralık destek ödemesi yaptığını açıkldı. İşte haberin ayrıntıları...

Emekliye PTT'den tam 50 bin TL! Başvuran alıyor...

PTT’den emekliye 50.000 TL ödeme verilecek. Başvuru yapanlar alacak, uygun faizlerle geri ödenecek. Emekliye düşük faizli kredi kampanyası ile ilgili detaylar haberimizde…

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Kampanyası başvuruları için son gün!

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Kampanyası kapsamında emekli vatandaşlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. Uygun taksit ve fiyat avantajının bulunduğu kampanya 17 ili kapsıyor.

TOKİ Emekliye İkinci Bahar Kampanyası kura tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı kapsamında yer alan Emekliye İkinci Bahar Kampanyası'nda 17 ilde uygun taksitler ve fiyatlarla daireler satışa sunulacak. Peki kura çekilişleri ne zaman?

En uygun konut kredileri hangi bankalarda?

Ceplerine ödeme planlarına en uygun konuta sahip olmak isteyen tüketici, parasının yetmediği durumda konut kredisine başvuruyor. Bu haberde konut kredisi kullanmak isteyen tüketiciye en uygun konut kredisi banka faiz oranlarını bulabilirsiniz.

Uygun olmayan demirler pazartesiden itibaren toplatılıyor!

Uygun olmayan demirler pazartesiden itibaren toplatılıyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “ Piyasada standartlara uygun olmayan demir varsa talimat vereceğim, pazartesiden itibaren toplatılacak” dedi.

İdris Güllüce: Standartlara uygun olmayan demirler toplanacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “"Dün aldığım bir habere göre piyasaya sunulan demirlerde sıkıntı varmış. Piyasada standartlara uygun olmayan demir varsa talimat vereceğim, pazartesiden itibaren toplatılacak” dedi...

İdris Güllüce: Piyasada standartlara uygun olmayan demirler toplatılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, katıldığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca organize edilen Şehir Kimliği Çalıştayı'nda “Piyasada standartlara uygun olmayan demir varsa talimat vereceğim, pazartesiden itibaren toplatılacak”dedi

Tarihi Zile evleri, aslına uygun şekilde onarılıyor!

Tarihi Zile evleri, aslına uygun şekilde onarılıyor. Yaklaşık 4 bin yıllık geçmişe sahip Tokat'ın Zile ilçesinde, ta r ili i evler aslına uygun restore edilerek, turizme kazandırılıyor.

Metin Kıratlı: Cumhurbaşkanlığı Sarayı usulüne uygun yapılmıştır!

Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreter Yardımcısı Metin Kıratlı, Cumhurbaşkanlığı Sarayı ile ilgili " Gerek bitmiş gerekse de devam etmekte olan inşaatımız usulüne uygun olarak yapılmıştır " dedi.

Mehmet Ergün: Ürgüp’te yöresel mimariye uygun konutlar inşa ediyoruz!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan : “ Ürgüp’te yöresel mimariye uygun konutlar inşa ediyoruz ” dedi. Turan, bu tip konut uygulamalarının ülke genelinde yaygınlaştırılacağına vurgu yaptı.

Uygun fiyatlarla rezervasyon avantajı Platform Merter Suites'te!

İstanbul Avrupa yakasında Güngören Merter'de 142 bin 300 metrekare arsa üzerinde yer alan Platform Merter Suites'te uygun fiyatlarla rezervasyon imkanı sağlanıyor. Satışları devam eden projede konut teslimleri hemen yapılıyor.

Batışehir Cadde dükkanları Albaraka Türk müşterilerine uygun komisyon oranıyla verilecek!

Albaraka Türk kar-zarar ortaklığı projelerinden olan, İstanbul’un Batıya açılan kapısı Batışehir’in Cadde Dükkanları satışa sunuluyor.... Banka Teminat Mektubu’nun Albaraka Türk müşterilerine uygun komisyon oranı ile verilebilecek.

pttden emekliye uygun kredi Haberi

pttden emekliye uygun kredi

PTT AŞ'den yapılan açıklamaya göre, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile şirket arasında yapılan iş birliği kapsamında sosyal yardım ödemeleri, posta dağıtıcıları, kolluk kuvvetleri ve bekçilerle teslim edildi. Kovid-19 salgınının Türkiye'de görüldüğü mart ayından bugüne kadar konutta 3,7 milyon adet ödeme konutta yapıldı. Toplamda 10 milyonu aşkın vatandaşa sosyal yardım ödemesi gerçekleştirildi. Vatandaşlar ayrıca 4 bine yakın PTT ATM'si ile birlikte toplam 19 bin 600'e yakın kamu ATM'sinden de ödemelerini kolaylıkla temin etti.

Emekliye uygun faizli bireysel kredi

PTTBank, emekli maaş müşterilerine 1250 lira ile 80 bin lira aralığında 60 aya kadar vade seçenekleri ve uygun faiz oranlarıyla bireysel kredi hizmeti de sunacak.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; emekli müşterilerin PTT iş yerlerine kimlik belgeleriyle başvurarak kredi başvuru formunu doldurması...