25 / 04 / 2024

pusula inşaat bayram kampanyası

pusula inşaat bayram kampanyası

Arena Residence'ta Kurban Bayramı'na özel kampanya kapsamında arkadaşını getirene 3 bin lira ödeme yapılıyor

Gaziantep İslahiye'deki 360 afet konutunun kaba inşaatı bayrama kadar tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Gaziantep'in İslahiye ilçesinde toplamda 15 blokta 360 konutun kaba inşaatının Kurban Bayramı'na kadar tamamlanacağını belirtti.

İnşaat sektöründe bayram var! Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi! 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi

İnşaat demir fiyatlarına gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yarattı. Demir fiyatlarına peş peşe indirim geldi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? Demir fiyatları ne kadar oldu? 16 Ocak 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektöründe bayram var! İşte 16 Kasım 2022 güncel demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda art arda indirim haberleri geldi. Gelen indirimler inşaat sektöründe bayram havası yaratırken vatandaşlar güncel demir fiyatlarını merak ediyor. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? 1 ton demir kaç lira? 16 Kasım 2022 demir fiyat listesi.

İnşaat sektöründe indirim haberi! Müteahhitler bayram etti! Demir fiyatlarına dev indirim geldi! Güncel demir fiyatları

Bugün inşaat sektörü indirim haberleri ile sallanıyor. Demir fiyatlarına bugün 100 lira indirim geldi. Müteahhitler bayram etti. Peki demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları kaç lira? İşte güncel demir fiyatları 19 Ağustos 2022...

İnşaat sektöründe bayram arifesinde neler oluyor? Çimento, beton, tuğla, bims, laminat parke fiyatları ne kadar?

İnşaat sekötürünün gündeminde bugün inşaat malzemeleri var. İnşaat malzemelerinin kaç lira olduğu merak ediliyor. Peki beton, tuğla, çimento bims ve laminat parke ne kadar? İşte Nisan 2022 fiyat listesi...

Burdur Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Kültür Merkezi alanında incelemelerde bulundu. Özçelik “Geçtiğimiz hafta Kültür Merkezimizin inşaatı için 2020 yılı için ödenek ayrıldığı ile ilgili açıklama da bulunmuştuk'' şeklinde konuştu.

Gaziantep Akkent Camii inşaatının çökmesi TBMM gündeminde!

CHP Gaziantep Milletvekili Opr. Dr. Bayram Yılmazkaya, Gaziantep Şahinbey ilçesindeki Akkent Cami inşaatı iskelesinin çökmesiyle ilgili soru önergesi hazırladı.

Sırbistan ile Türkiye arasında inşaat alanında önemli fırsatlar var!

DEİK Türkiye-Sırbistan İş Konseyi Başkanı Bayram Akgül yaptığı açıklamada, "Sırbistan ile Türkiye arasında ticaret ve yatırım ilişkilerinin geliştirilmesi için başta tekstil, otomotiv, tarım, gıda, inşaat ve turizm olmak üzere pek çok alanda önemli fırsatlar bulunuyor." dedi.

İnşaat sektörünün bayramı başlıyor!

İMDER Yönetim Kurulu Başkanı İslam Yıldırım, faiz indirimiyle birlikte inşaat sektöründe bayram yaşandığını söyledi. Yıldırım, "Telefonlarımız çalmaya başladı. Müşterilerimizde artış var'' dedi.

İstanbul Havalimanı'nın inşaatı 11.5 yıl erken bitti!

Cengiz Holding Yönetim Kurulu üyesi Ekrem Cengiz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı günü hizmete açılan İstanbul Havalimanı'nın inşaat süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bucak Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı başladı!

Burdur'un Bucak İlçesi'nde hayata geçirilecek Bucak Aile Sağlığı Merkezi'nin inşaatı başladı. AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Bucak, projeyle ilgili basın açıklaması yaptı.

İnşaat sektöründe son 3 yılın en zayıf Ağustos ayı yaşandı!

Türkiye Hazır Beton Birliği, "Hazır Beton Endeksi" 2018 Ağustos Ayı Raporu’nu açıkladı. Son 4 aydır inşaat faaliyetlerindeki yavaşlama nedeniyle Faaliyet Endeksi ağustos ayında Bayram tatilinin de etkisi ile yılın en düşük performansını sergiledi...

Huzurlu İnşaat Anadolu'ya yatırım yapıyor!

Huzurlu inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, "Vatandaşlarımızı modern ve kaliteli evlerde ağırlamanın mutluluğu içindeyiz" dedi.

pusula inşaat bayram kampanyası Haberi

pusula inşaat bayram kampanyası

Pusula İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'nde 7 bin 500 metrekare alanda yaşama geçen Arena Residence projesi 2 bloktan meydana geliyor. Projede 360 konut 20 ticari ünite bulunuyor. 


Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar konut seçeneklerinin bulunduğu Pusula İnşaat Arena Residence'ta fiyatlar 75 bin  lliradan başlıyor,  Kurban bayramına özel kampanyada arkadaşını getirene 3 bin TL ödeme yapılıyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere nakitte yüzde 10 vadeli ödemelerde ise yüzde 5 indirim imkanı sağlanıyor. 

Arena Residence'ın sosyal alanları arasında;

Açık ve kapalı havuz,

Dinlenme alanları, 

Güneşlenme terasları, 

Giyinme odaları,  

Çocuk oyun alanı, 

Sauna, 

Buhar banyosu,

Fitness salonu bulunuyor.


0 212 854 11 00


http://www.beylikduzuarena.com



Ceren...