20 / 04 / 2024

Burdur Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Burdur Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Kültür Merkezi alanında incelemelerde bulundu. Özçelik “Geçtiğimiz hafta Kültür Merkezimizin inşaatı için 2020 yılı için ödenek ayrıldığı ile ilgili açıklama da bulunmuştuk'' şeklinde konuştu.



AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık ve AK Parti Heyeti Burdur Merkez'de yapımı süren Kültür Merkezi inşaatını ziyaret edip, gerçekleşen alanda incelemelerde bulundu.

Akça Gazete'de yer alan habere göre; yapılan incelemelerin ardından konuşan Burdur Milletvekili Bayram Özçelik “Geçtiğimiz hafta Kültür Merkezimizin inşaatı için 2020 yılı için ödenek ayrıldığı ile ilgili açıklama da bulunmuştuk. Teşkilatımızla birlikte yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, yüklenici firmadan bilgi aldık. Yangın söndürme sistemi ve havalandırma sistemleri döşenmesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Kültür Merkezimizin inşaatı ile ilgili çalışmaları takip ediyoruz. Burdur’umuzda yatırımlarımız devam edecek.” diye konuştu.

“HİÇBİR YATIRIMI YARIM BIRAKMAYIZ”


Geri Dön