26 / 04 / 2024

pusula inşaat geleneksel iftar

pusula inşaat geleneksel iftar

İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü bölgesinde inşaat projeleri hayata geçirilen Pusula İnşaat, her yıl Ramazan ayında olduğu gibi yine iftar yemeği düzenledi. Pusula İnşaat'ın iftar yemeği 26 Temmuz'da gerçekleşti...

Prefabrik mi geleneksel inşaat mı daha ucuz?

Prefabrik ev ve geleneksel inşaat arasındaki farklardan biri de maliyettir. Bu noktada iki farklı yapının arasındaki maliyetlerini kıyaslamak gerekir. Peki prefabrik mi yoksa geleneksel inşaat mı daha ucuzdur? İşte prefabrik ve geleneksel inşaat arasındaki maliyet farkları...

İnşaat sektörünün en güçlü 5 ismi!

Capital'in geleneksel araştırması Türkiye'nin En Güçlü 30 İş İnsanı'nın sonuçları belli oldu. Bu yıl güçlüler liginde zirve değişmedi. İşte inşaat sektöründen yer alan isimler...

İnşaat Endeksi 4 ay sonra yeniden 100 puanın üzerine çıktı!

İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi Şubat 2018 sonuçlarına göre; mevsimsellik etkisindeki kış aylarında inşaat işleri ve inşaat malzemeleri sanayisinde yaşanan geleneksel yavaşlama aşıldı.

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat!

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Konut ve ticari alanların yer aldığı proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Bulvar Home Pusula İnşaat teslim tarihi!

Bulvar Home Pusula İnşaat projesinde daire fiyatları 245 bin liradan başlıyor. Esenyurt'ta yer alan Bulvar Home projesinde 292 daire, 32 dükkan bulunuyor...

Pusula İnşaat Beylikdüzü Projesi: Bulvar Home!

Pusula İnşaat'tan Beylikdüzü Bulvar Home projesi geliyor. Beylikdüzü Bulvar Home'da detaylar 20 Ocak'ta netleşecek.

İnşaat sektörü, AYİD iftar yemeğinde buluştu!

Kısa adı AYİD olan Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği, geleneksel iftar yemeği tüm inşaat sektörünü, sektör temsilcilerini Büyük Kulüp'te düzenlenen Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği, geleneksel iftar yemeğinde buluşturdu.

Rifat Yüzbaşıgil: Gelişen bir ülkede inşaat sektörü başroldedir!

İMO Konya Şubesi'nin geleneksel iftar etkinliği yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. İMO Konya Şubesi Başkanı Rifat Yüzbaşıgil, "Gelişen bir ülkede inşaat sektörü başroldedir" dedi.

Pusula İnşaat Rüya Prestij Suit projesi!

Daire teslimleri hemen yapılan Pusula İnşaat Rüya Prestij Suit projesi İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor. Yüzde 75'i bir yeşil alandan oluşan proje 60 ay vade imkanı sunuyor.

Pusula İnşaat Rüya Konakları'nın tadilat ruhsatını aldı!

Pusula İnşaat Rüya Konakları'nın tapularını 2014 Aralık ayından itibaren dağıtmaya başladı İnşaatının yüzde 95'inin tamamlandığı Esenyurt Rüya Konakları'nda anahtar teslimlerin 30 Mayıs 2015'te yapılması planlanıyor.

İnşaat dünyasında 'akıllı tuğla' devrimi!

Bina, köprü ve kaldırım inşaatında kullanılan geleneksel yöntemleri değiştirmek isteyen Kite Bricks Şirketi tarafından geliştirilen ve "Akıllı tuğla" adı verilen yeni ürün büyük ilgi görüyor

Pusula İnşaat Nefes Residence 2 fiyat!

2 blok halinde yükselen Pusula İnşaat Nefes Residence 2 fiyat bilgileri öncesinde projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. İstanbul Avrupa yakası Beylikdüzü'nde yükselen projede banka kredisi kullanılıyor..

Pusula İnşaat Nefes Residence 2 adres!

2 blok halinde İstanbul Beylikdüzü'nde konumlanan Pusula İnşaat Nefes Residence 2 adres bilgileri şu şekilde: Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Bulvar Evleri Çarşısı NO:13 Dükkan NO:11 Esenyurt-İstanbul..

pusula inşaat geleneksel iftar Haberi

pusula inşaat geleneksel iftar

Bölgenin prestijli inşaat  firması  pusula  inşaat  her yıl  ramazan ayında düzenlediği  iftar yemeğine 26 Temmuz 2013 tarihinde ‘Alá Nazik Restaurant’ ta  bir yenisini daha ekledi.


Mübarek ramazan ayını, birlikte iş yaptığı dostları,ailesi ve çalışanlarıyla birlikte  iftar yemeği ile kutlayarak  birlik ve beraberliğin önemini vurguladı. Misafirleri ve çalışanlarıyla birlikte iftarını açan yönetim kurulu iftar sonrasında da davetlileri ile sohbet...