24 / 04 / 2024

pusula inşaat nefes residence 2 resimleri

pusula inşaat nefes residence 2 resimleri

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta Pusula İnşaat imzası ile inşa edilen Nefes Residence 2 teslim tarihi bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Projede; 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri bulunuyor.

Nefes Residence 2 ödeme planı!

Nefes Residence 2 ödeme planı kapsamında yüzde 50 peşin kalanı 48 ay vade ile ödenebiliyor. Beylikdüzü Nefes Residence Konutları daireler 110 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Nefes Residence 2 resimleri!

Nefes Residence 2'de stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. Nefes Residence 2 resimleri hakkında haberimizden bilgi sahibi olabilirsiniz...

AYİDER açıkladı, inşaat sektöründe 2 bin Türk Lirası'na günlük çalışacak kalifiye eleman yok

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER), inşaat sektörünün çok önemli bir sıkıntı haline gelen kalifiye eleman açığını azaltmak için amacı ile  meslek liseleri ile işbirliği yapacağını açıkladı. Sektöre nefes aldırmak adına yapılacak bu uygulamanın detayları haberimizde...

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı!

Son zamanlarda inşaat malzemelerine gelen fahiş zamlar inşaat sektörünü olumsuz etkiledi. Zam üstüne zam gelmesi sektörü derinden sarsarken bugün demir fiyatlarına indirim geldi. Peki 1 ton demir kaç lira? Demir fiyatları ne kadar? İşte 2022 demir fiyatları...

Devlet destekleri inşaat sektörüne nefes aldırıyor!

BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Osman Nemli, devlet destekleriyle başlatılan ve süresi uzatılan tapu ve KDV indirimi hakkında konuştu. Nemli, ''Devlet destekleri inşaat sektörüne nefes aldırıyor'' dedi.

Konut satışları inşaat sektörüne nefes aldırıyor!

Kampanyaların öne çıktığı konut piyasasında satışların haziran ayında yüzde 22,4 artması inşaat sektörüne nefes alma fırsatı sağladı. 

Denizli Yaşam ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi kentin sosyal ve kültürel hayatına yeni bir nefes getirmek amacıyla bir süre önce inşaatına başladığı Yaşam ve Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor.

İnşaat sektörü referanduma odaklandı!

Bir inşaat şirketinin ortaklarından Caner Tan, referandumdan hangi sonuç çıkarsa çıksın, gayrimenkul sektörünün rahat bir nefes alacağını ve bekleyen talebin yeniden harekete geçeceğini söyledi.

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat!

Pusula İnşaat Bulvar Home fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. Konut ve ticari alanların yer aldığı proje 5 bin metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor.

Bulvar Home Pusula İnşaat teslim tarihi!

Bulvar Home Pusula İnşaat projesinde daire fiyatları 245 bin liradan başlıyor. Esenyurt'ta yer alan Bulvar Home projesinde 292 daire, 32 dükkan bulunuyor...

Adana'da inşaat sektörü hızla yol alıyor!

Adana'da inşaat sektörü hızla yol almaya devam ediyor. Son zamanlarda özellikle tarım arazilerine yapılan inşaatların artması dikkat çekerken, nefes alacak alanlar hızla yok ediliyor.

Metropol İnşaat Adana'da sektörün öncüsü olmaya aday!

Metropol inşaat hayalinizi yapıyor Metropol İnşaat, Adana'da birbiri ardına yaptığı süper lüks inşaatlarla sektörün öncüsü olmaya aday. Kent lokasyonuna nefes aldıracak DoubleTree by Hilton inşaatının bitmesi heyecanla bekleniyor.

Pusula İnşaat Beylikdüzü Projesi: Bulvar Home!

Pusula İnşaat'tan Beylikdüzü Bulvar Home projesi geliyor. Beylikdüzü Bulvar Home'da detaylar 20 Ocak'ta netleşecek.

İnşaat sektörü için parlak bir dönem olacak!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gür, 1 Kasım seçimlerinden sonra tüm sektörlerde olduğu gibi inşaat sektöründe de rahat bir nefes aldığını belirtti.

pusula inşaat nefes residence 2 resimleri Haberi

pusula inşaat nefes residence 2 resimleri

Nefes Residence 2 teslim tarihi ne zaman sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. Proje, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. İçinde 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer aldığı projede 244 konut mevcut.


Nefes Residence 2 projesinde konut büyüklükleri 38 metrekareden başlangıç gösteriyor.


Nefes Residence 2 teslim tarihi!


Nefes Residence 2 teslim tarihi 2015 olarak belirlendi.


Nefes Residence 2 Beylikdüzü daire fiyatları için satış ofinini aramanız gerekiyor. 


Pusula İnşaat Nefes Residence 2'deNefes Residence 2'de;  çocuk oyun alanları, Türk hamamı, fitness salonu, spor alanları, otopark,  ve yüzme havuzu yer alıyor.


Nefes Residence 2 adres!


Atatürk Mah. 516.Sokak No:5 (Satış ofisi)


Telefon: (0212) 854 11 04

Web: