26 / 04 / 2024

Putin saray açıklaması

Putin saray açıklaması

, Karadeniz’de kendisi için 1,4 milyar dolara saray yaptırdığına yönelik iddiaları reddederek, “İddia edilen mülklerin hiçbiri ne bana ne de yakın akrabalarıma aittir ve hiçbir zaman da olmamıştır. Tüm bu iddialarla vatandaşlarımızın beyinlerini yıkamaya karar verdiler.” dedi.

Putin'in Türkiye ile ilgili doğal gaz açıklaması büyük yankı uyandırdı

Avrupa'ya gaz sevkiyatı konusunda alternatifler arayan Rusya'dan Türkiye'de Avrupa'nın en büyük gaz merkezini kurabiliriz açıklaması geldi. Açıklama yurt içinde ve yurt dışında büyük bir yankı uyandırdı.

Buğday fiyatları Putin'in açıklamalarıyla uçuşa geçti! Ekmeğe zam kapıda!

Ekmeğe arka arkaya gelen zamlardan sonra elektrik ve doğalgaza da yeni zamlar geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 'tahıl koridoru açıklaması ile buğday fiyatları da zirve yaptı. Buğday, elektrik ve doğalgaz zamlarından sonra ekmeğe de yeni zam göründü. 

Nabi Avcı'dan Topkapı Sarayı açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı Topkapı Sarayı'nın zemin kayması hakkında hakkında açıklama yaptı.

Martı GYO'dan ticari olmayan alacağa ilişkin özel durum açıklaması!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıkamada Martı GYO'dan ticari olmayan alacağa ilişkin özel durum açıklaması yapıldı.

Avrasya Gayrimenkul'den Galip Öztürk açıklaması!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Galip Öztürk hakkında Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. İşte Avrasya GYO'nun Galip Öztürk açıklaması..

Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Topkapı Sarayı açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanlığından, Koruma Bölge Kurulunca onaylanmasından sonra Topkapı Sarayı'ndaki restorasyon ve yapısal güçlendirme çalışmalarına devam edileceği, teşhir-tanzim projesine yönelik çalışmaların da tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.

Dumankaya'dan TMSF açıklaması!

Anadolu 1. Sulh Ceza Hakimliği'nin kararıyla Dumankaya ailesine bağlı şirketlere TMSF yetkililerinin kayyum olarak atanmasına karar verildi.Bu karar üzerinde Dumankaya'dan açıklama geldi. İşte Dumankaya'dan TMSF açıklaması..

Konutta KDV iadesi Bakanlık açıklaması!

Konutta KDV indiriminin yapılması ile gündeme gelen iadeler hakkında Gümrük ve Ticaret Bakanlığı açıklama yaptı. İşte konutta KDV iadesi Bakanlık açıklaması..

Moody’s’ten flaş Türkiye açıklaması!

Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türkiye ekonomisi hakkında açıklamada bulundu. Moody's açıklamasında "Darbe girişiminden kaynaklanan şok büyük ölçüde ortadan kalktı, ancak her zaman uzun vadeli sorunları mevcut" dedi.

Serdar İnan'dan gözaltı açıklaması!

İnanlar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan Akfa Holding'e yönelik düzenlenen soruşturma sonrası yazılı bir basın açıklaması yaptı.

İhlas Holding'ten Cahit Paksoy açıklaması!

İhlas Holding,FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan kişiler arasında bulunan Cahit Paksoy'la ilgili açıklama yaptı.İşte İhlas Holding'in Cahit Paksoy açıklaması..

TMMOB'den Bornova'da çöken inşaat iskelesi açıklaması!

TMMOB Makina Mühendisleri Odası İzmir Şubesi, Bornova'da bir inşaatta kurulu iskelenin çökmesi sonucu 3 işçinin hayatını kaybettiği olayla ilgili "Platformda gerekli emniyet sistemlerinin bulunmadığı kanaatine varılmıştır" açıklamasını yaptı.

Aykurt Nuhoğlu'ndan Bağdat Caddesi açıklaması!

İstiklal Caddesi'nden sonra Bağdat Caddesi'nde de pek çok dükkanın kepenk indirdiği gözlendi. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Altının üzerindeki toz kalkar Bağdat Caddesi de toparlanacaktır" açıklamasında bulundu.

Putin saray açıklaması Haberi

Putin saray açıklaması

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ülkedeki üniversite öğrencileriyle video konferans yoluyla yaptığı görüşmede, Rus muhalif Aleksey Navalnıy’nın, kendisinin Karadeniz kıyısında 1,4 milyar dolara saray inşa ettirdiği yönelik iddialarını cevapladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Navalnıy tarafından sunulan iddiaların “abartıldığını” belirten Putin, “İddia edilen mülklerin hiçbiri ne bana ne de yakın akrabalarıma aittir ve hiçbir zaman da olmamıştır.” dedi.

Söz konusu saraya yönelik iddiaların “halkın beynini yıkamak” için kullanıldığını iddia eden Putin, “Bu iddialar zaten 10 yıldan fazla bir süredir dolaşımda. Şimdi, uygun bir zamanda, her şeyi bir araya getirdiler ve tüm bu iddialarla vatandaşlarımızın beyinlerini yıkamaya karar verdiler, internette bir tür video serisi başlattılar. Böyle bir mülk için bazı tapular veya faturalar, çeşitli izler bulunması gerekir.” diye konuştu.

Kendisinin hiçbir zaman...