24 / 04 / 2024

qent istinye daire fiyatları

qent istinye daire fiyatları

Qent İstinye 'de fiyatlar 1 milyon 98 bin liradan başlangıç gösteriyor, banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen projenin anahtar teslimleri Aralık 2013 'te gerçekleştirilecek...

İstinye Qent Evleri'nde metrekare birim fiyatı 9 bin dolar!

Qent İstinye projesinde konutların metrekare birim fiyatı 9 bin dolar olarak belirlendi, dairelerin brüt alanı 120 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor.

Qent İstinye'de metrekare fiyatı 9 bin dolara!

Qent İstinye'de metrekare birim fiyatı 9 bin dolar olarak belirlendi, projede teslimler Aralık 2013'te gerçekleştirilecek

Qent İstinye'de metrekare birim fiyatı 9 bin dolardan başlıyor!

Teslimlerin Aralık 2013'te gerçekleşmesi planlanan Qent İstinye 'de satışlar devam ediyor

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 apart ünitesinden oluşan Nidapark istinye'de 2+1'den 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Peki 3 etaptan meydana gelen Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Nidapark İstinye Sarıyer daire fiyatları Aralık listesi!

Nidapark İstinye Sarıyer daire fiyatları Aralık listesi haberimizde yer alıyor. Projede 2+1’den 5+2’ye kadar daire seçeneği bulunuyor. 

Nidapark İstinye örnek daire!

Nidapark İstinye'de daire alanları 90 metrekare ile 663 metrekare arasında değişirken, metrekare birim fiyatı da 23 bin TL'den başlıyor. İşte Nidapark İstinye örnek daire görselleri ...

Nidapark İstinye daire fiyatları!

Nidapark istinye projesi Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor. Nidapark İstinye daire fiyatları kapsamında metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor...

Nidapark İstinye Tahincioğlu daire fiyatları!

Nidapark İstinye projesinde 2+1'den 5,5+1'e kadar konut seçenekleri bulunuyor. Nidapark İstinye daire fiyatları metrekare birimde 23 bin TL'den başlıyor...

Qent İstinye, Cityscape 2015'te En İyi Konut Projesi seçildi!

TOYA Yapı ve Dilek Gayrimenkul'ün geliştirdiği; Tabanlıoğlu Mimarlık imzasını taşıyan Qent İstinye, Cityscape 2015 Mimarlık Ödüllerine damgasını vurdu. n Qent İstinye'de bahçe dubleks, düz daire ve çatı dubleks seçenekleriyle 8 konutun satışı devam ediy

Tabanlıoğlu Mimarlık Qent İstinye ile ödül kazandı!

Türkiye'nin küresel mimarlık ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global'de Qent İstinye projesi ile ödüle uzandı. Qent İstinye, Cityscape Awards 2015'te "En iyi Konut Projesi" seçildi.

Qent İstinye Cityscape 2015'in En İyi Konut Projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut Projesi” seçildi.

Qent İstinye, Cityscape Global’de en iyi konut projesi seçildi!

Eski İstanbul Konakları’nın çağdaş yorumu Qent İstinye mimarlık dünyasının en büyük buluşmalarından biri olan Cityscape Global’de “En İyi Konut” projesi seçildi.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da ödül aldı!

Cityscape Global 2015’te aralıksız olarak 12. kez yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Dubai’den yine ödülle döndü!

Dubai'de düzenlenen Cityscape Global'de aralıksız olarak 12. kez yerini alan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesiyle ‘Konut’ kategorisinde aldı. İşte ayrıntılar...

Tabanlıoğlu, Qent Istinye ile Cityscape Awards 2015’te ödül aldı!

Cityscape Global 2015’te de Tabanlıoğlu’nun ödül geleneği de bozulmadı. Tabanlıoğlu Mimarlık Cityscape Awards’da bu yılki ödülünü, ‘Qent Istinye’ projesi ile ‘Konut’ kategorisinde aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık’ın 12. kez Cityscape'te!

Cityscape Global’e aralıksız olarak 12. kez katılan Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Awards’ta da Qent Istinye projesi ile ödüle uzandı.

qent istinye daire fiyatları Haberi

qent istinye daire fiyatları


İstanbul Avrupa Yakası İstinye 'de yaşama geçirilen Qent İstinye projesi Dilek Gayrimenkul ve Toya Yapı ortak girişimi ile inşa ediliyor.


Satışların devam ettiği İstinye Qent Evleri 'nde; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor.


Aralık 2013 'te sahiplerine teslim edilecek olan Qent İstinye Konutları 3 bin 70 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Qent İstinye 'de yer alan konutların alanları 120 metrekare ile 400 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar 1 milyon 98 bin dolardan başlıyor.


Banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabilen Qent İstinye Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne ve Boğaziçi Köprüsü'ne yakın konumda yer alıyor.


İstinye Qent Konutları 'nda; yüzme havuzu, sauna, kapalı otopark, fitness salonu, misafir otoparkı mevcut.


Telefon: 0212 229 66...