29 / 03 / 2024

Qent istinye daireleri

Qent istinye daireleri

Toya Yapı ve Dilek Gayrimenkul ortak girişimi ile hayat bulan Qent İstinye'de yasam haziranda başlıyor.Projenin daire seçenekleri arasında 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

KİPTAŞ'tan son dakika açıklaması: Kaper Sitesi hak sahiplerinin daireleri belirleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Kaper Sitesi projesi için beklenen tarih açıklandı. Kaper Sitesi'nin hak sahiplerinin daireleri 23 Aralık'ta belirlenecek.

Tapu daireleri bayram tatilinde açık mı?

Ev, arsa, arazi gibi taşınmaz mallara ait alım satım işlemleri tapu dairelerinde gerçekleştiriliyor. Tapu dairesinde işi olan vatandaşlar bayram tatilinde tapu müdürlüklerinin açık olup olmadığını merak ediyorlar. Peki, tapu daireleri bayram tatilinde açık mı? İşte yanıtı...

Tarım Kredi Kooperatifi elindeki arsa ve daireleri satışa çıkardı! İşte o iller ve fiyatları

Geçtiğimiz Ocak ayında birden fazla maaş aldığı iddiaları ve uyguladığı politikalar nedeniyle çiftçilerin tepkisini çeken Fahrettin Poyraz'ın görevden alınmasıyla gündeme gelen Tarım Kredi Kooperatifleri elindeki arsa ve daireleri satışa çıkardı.

Tam kapanmada tapu daireleri açık mı? 

Tam kapanma döneminde tapu işlemlerini yaptırmak isteyen vatandaşlar tapu dairelerin açık olup olmadığını araştırıyor. Peki, tam kapanmada tapu daireleri açık olacak mı? İşte detaylar...

Vergi daireleri ve bankalar kısıtlamada açık mı?

Ülkemizde koronavirüs tedbirleri kapsamında saat 19:00'dan itibaren tam kapanmaya geçiliyor. İçişleri Bakanlığı, merak edilen soruları yanıtlandırdı. Peki, yarın vergi daireleri ve bankalar açık mı? Vergi borcu olanlar kısıtlamadan muaf mı tutulacak? İşte tüm merak edilenler...

Vergi daireleri bugün saat 21.00'e kadar açık olacak!

Yıllık gelir vergisinin ilk taksiti ile yapılandırma düzenlemesinin ikinci taksitinin son ödeme günü olması sebebiyle bugün saat 21.00'e kadar tüm vergi daireleri açık olacak.

Zonguldak’ta akılalmaz dolandırıcılık! Sattığı daireleri kayınvalidesine devretti!

Zonguldak'ta müteahhitlik yapan Ragıp Bayraktar hakkında, 2015'te inşası başlayan ve sadece yüzde 20'si biten binayla ilgili ödeme yapmalarına rağmen konutlarını alamadıklarını belirten hak sahipleri, şikayette bulundu. İddiaya göre müteahhit söz konusu daireleri kayınvalidesine devretti.

Vergi daireleri hafta sonu açık olacak!

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgeye göre, vergi borçlarını ödemek/yapılandırmak isteyeler için vergi daireleri hafta sonu açık olacak.

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kara ve Gürcan Ayaz ortaklığında kuruldu.

Kooperatif daireleri sahiplerinden alınabilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bir kooperatif müteahhitle anlaşarak, birkaç bina yaptırmış. Müteahhit kendine ait daireleri sattı. Sattığı kişilerden biri de benim. 22 yıl sonra kooperatif aleyhimize tapu iptali talepli dava açtı. Böyle bir davada dairelerimiz elimizden alınır mı?' sorusunu yanıtladı.

Değerli Konut Vergisi tapuları artıracak, daireleri küçültecek!

Emlak uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, Değerli  Konut  Vergisi’ne ilişkin, “Müteahhitler daireleri küçültme ve bir daireyi birden fazla bağımsız bölüm haline getirmek suretiyle değerli konut vergisine çözümler ürettiler bile. Hane halkı sayısı geriye gittikçe daire metrekarelerimiz de küçülmeye dev

Antwell'in örnek daireleri tamamlandı!

Ant Yapı'nın Çamlıca'da hayata geçirdiği "iyi Yaşam Evleri" projesi Antwell'in örnek daireleri tamamlandı.

Elite Concept'in 3+1 daireleri çocuklu ailelerin gözdesi!

Şua İnşaat’ın Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirdiği projesi Elite Concept, büyüklükleri 169 metrekareden başlayan 3+1 daireleri ile dikkat çekiyor...

Qent istinye daireleri Haberi

Qent istinye daireleri
3 bin 70 metrekare alan üzerinde az katlı, 122 metrekare ile 395 metrekare arasında değişen 1+l'den 5+1'e kadar farklı daire tiplerinde üç blok şeklinde planlanan Qent İstinye'nin mimari tasarımı Tabanlıoğlu, iç mekan tasarımları da Porsche Design tarafından gerçekleştirildi.


Qent İstinye'nin sosyal tesisinde, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness, hamam ve lounge alanı yer...