25 / 04 / 2024

Qent İstinye European Property Awardstan ödül mü aldı

Qent İstinye European Property Awardstan ödül mü aldı

İstanbul’un en yenilikçi butik projelerinden Qent İstinye; Boğaziçi sırtlarındaki muhteşem konumu ve Porsche Design Studio imzası taşıyan iç tasarımı ile lüksün sınırlarını zorluyor.

Qent İstinye European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

İstanbul’un en yenilikçi butik projelerinden Qent İstinye; Boğaziçi sırtlarındaki muhteşem konumu ve Porsche Design Studio imzası taşıyan iç tasarımı ile lüksün sınırlarını zorluyor.

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Anton Pankın tarafından kuruldu.

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Kuruldu!

European Contracts Management Specıalısts Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Sarıyer’de Yasemin Aksoy tarafından kuruldu.

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Royal Qent Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Kara ve Gürcan Ayaz ortaklığında kuruldu.

Imak Ofset Yönetim Ofisi'ne European Property Awards'tan ödül!

İç mekan tasarımı ve uygulaması EDDA Architecture tarafından gerçekleştirilen Imak Ofset Yönetim Ofisi, European Property Awards 2020’de "Best Office Interior Turkey" ödülüne layık görüldü.

European Bina Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

European Bina Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Çanak tarafından kuruldu.

B House projesine A European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık'ın tasarladığı “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projeler tarafından yarışılan European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” kategorisinde ödülün sahibi oldu

Elips Tasarım Mimarlık imzalı B_Hhouse'a, European Property Awards ödülü!

Elips Tasarım Mimarlık tarafından tasarlanan “B_House”, uluslararası arenada mimari ve iç mimari projelerin yarıştığı European Property Awards 2019’da “Architecture Single Residence” (Tekil Konut Mimarisi) kategorisinde ödül kazandı…

European System Certification Belgelendirme Limited Şirketi kuruldu!

European System Certification Belgelendirme Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahram Jelodarı Mamaghani tarafından kuruldu.

Türk gayrimenkulcüler European Property Awards’tan ödülle döndü!

Dünya çapındaki gayrimenkul şirketlerinin tanıtılması için düzenlenen International Property Awards 2018’in 27'ncisi gerçekleşti. Türk gayrimenkulcüler, European Property Awards’tan ödülle döndü.

European Industrıal Traders İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

European Industrıal Traders İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Azzam Dandachlı tarafından kuruldu.

İstanbul Tower 205’e European Property Awards’dan 2 ödül!

Levent Büyükdere Caddesi'nde inşa edilen İstanbul Tower 205 projesi “European Property Awards 2018-2019”dan “En İyi Ticari Yüksek Bina” ile “En İyi Ofis Geliştirme” ödüllerini aldı. 

MESA, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

European Property Awards’da bu yıl MESA, iki projesiyle iki ayrı kategoride büyük ödüle uzandı. MESA Cadde ve MESA Koza66 yoğun ilgi gördü.

Toya Qent Mecidiyeköy fiyat bilgisi!

Qent Mecidiyeköy projesinde 1+0'dan 2+1 dublekse kadar konut seçenekleri sunuluyor. Toya Yapı imzası taşıyan proje konut ve ticari alanlardan oluşuyor...

Qent İstinye European Property Awardstan ödül mü aldı Haberi

Qent İstinye European Property Awardstan ödül mü aldı

Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödülleri olarak bilinen European Property Awards’ta mimari ve iç tasarım kategorilerinde 2 ödüle birden layık görülen Qent İstinye’de, açık-kapalı yüzme havuzu, fitness ve pilates salonları, içecek barları, sauna, buhar, cilt bakımı ve masaj odaları, concierge hizmetleri, otoparktan konut katlarına doğrudan asansör erişimi, özel şoför odası gibi lüks bir butik otel işletmesinde bulacağınız hayatı keyifli kılan ayrıcalıklar bulunuyor. 3 blok ve her biri kendine özel 21 yaşam ünitesinden oluşan Qent İstinye’de 1+1’den 4+1’e kadar farklı yaşam ihtiyaçlarına cevap veren daireler, lüks ve prestijin birleştiği butik konseptiyle İstanbul’da sakinleriyle buluşuyor. Bahçe dubleks, düz daire ve çatı dubleks seçenekleri bulunan toplam 21 daireden 9’unun satışı halen devam ediyor.