26 / 04 / 2024

MESA, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

MESA, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

European Property Awards’da bu yıl MESA, iki projesiyle iki ayrı kategoride büyük ödüle uzandı. MESA Cadde ve MESA Koza66 yoğun ilgi gördü.



Türkiye’nin köklü markası MESA, en büyük ve en önemli uluslararası gayrimenkul ödüllerinden International Property Awards 2017-2018’e imza attı. 

 

Mesa Mesken,  MESA Cadde projesi ile “Architecture Multiple Residence (Çoklu Konut Mimarisi)”, MESA Koza66 ile de “Residential High-Rise Architecture (Çok Katlı Konut Mimarisi)” kategorilerinde ‘en iyi’ seçilerek iki ödül birden aldı.

 

26 Ekim 2017 akşamı Londra’da düzenlenen International Property Awards (IPA) Ödül Töreni’ne, MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Mert Boysanoğlu, Caba Grup Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Balyen, Aslan Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Arslan ile MESA Cadde’nin Mimarı Murat Kader ve MESA Koza66’nın Mimarı Ali Osman Öztürk katıldılar.

 

Bizleri gururlandıran bir değerlendirme oldu

 

MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, “MESA’nın geleneksel kalite ve yüksek standartlarının, böylesine prestijli bir uluslararası yarışmada, böylesine önemli bir jüri tarafından iki kategoride birden ödüllerle tescil edilmesi, bizleri gururlandıran bir değerlendirme oldu” dedi.

 

İki ödül birden almak da, bizler için özel bir anlam taşıyor

 

MESA Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mert Boysanoğlu da, “50’nci yılımıza 1,5 kala aldığımız bu iki yeni prestijli ödül, aynı zamanda MESA olarak ortaya koyduğumuz yaklaşımın ve çizdiğimiz gelecek rotasının da doğrululuğunu ortaya koyuyor. Uluslararası arenada en çok kabul gören böylesine önemli bir yarışmada iki ödül birden almak da, bizler için özel bir anlam taşıyor” şeklinde konuştu.

 

 

MESA Cadde

 

253 konuttan oluşan MESA Cadde projesinde 1+1’den 4+1’e kadar değişen tip ve büyüklükte daireler yer alıyorç Projede konutlar, ortalama 6.900 TL’lik metrekare fiyatları ile satışta bulunuyor. MESA Cadde projesi  İstanbul, Maltepe’de Bağdat Caddesi üzerinde yer alıyor. 

 

MESA Koza66

 

8 katlı yatay ve 35 katlı dikey olmak üzere iki bloktan oluşan MESA Koza66,  Ankara’nın en gözde semtlerinden Gaziosmanpaşa’da yer alıyor. MESA Koza66'da  83 metrekareden 371 metrekareye kadar değişen 215 konut bulunuyor.  Projede konutlar, ortalama 6.900 TL’lik metrekare fiyatları ile satışta bulunuyor.

 


Tel : 0312 436 85 85
Web : http://mesakoza66.com/


Geri Dön