25 / 04 / 2024

Palladium Tower Ataşehir European Property Awards'ta 2 ödül aldı!

Palladium Tower Ataşehir European Property Awards'ta 2 ödül aldı!

Gayrimenkul sektöründe A Plus ve prestijli projelere imza atan Tahincioğlu Gayrimenkul ‘’European Property Awards 2013’’ Yarışmasında Palladium Tower Ataşehir ve Palladium Antakya AVM Projeleri ile İki Dalda Ödül Aldı...



Gayrimenkul sektöründe A Plus ve prestijli projelere imza atan, Tahincioğlu Gayrimenkul’ün, dünyanın en iyi gayrimenkul projelerini seçen ‘’European Property Awards 2013’’ yarışmasında finale kalan ‘’Palladium Tower’’ ve ‘’Palladium Antakya AVM’’  projelerine ödül verildi. 

Sürdürebilir enerji ve çevre duyarlılığı ile geleceğe yatırım niteliğinde projelerle dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul ödül töreninden; ‘’Türkiye için Palladium Tower Ataşehir ile Ofis Geliştirme’’  ve ‘’Türkiye için Palladium Antakya Alışveriş Merkezi ile Perakende Geliştirme’’ kategorilerinde aldığı ödüller ile geri döndü. 

Ticari gayrimenkul alanında gerçekleştirdiği yatırımlar ile dikkat çeken Tahincioğlu Gayrimenkul, dünyanın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan “European Property Awards 2013” yarışmasında Palladium Tower Ataşehir ve Palladium Antakya Alışveriş Merkezi projeleri ile ödüle layık görüldü. 


Gayrimenkul sektörüne yön veren ve sürdürülebilir projelere imza atan Tahincioğlu Gayrimenkul, uluslararası üst düzey gayrimenkul proje geliştiricilerini seçkin bir platformda bir araya getiren “European Property Awards 2013’’e katıldı. Tahincioğlu, İstanbul’un yeni finans merkezi Ataşehir’de gerçekleştirdiği 43 Katlı A Plus ofis projesi Palladium Tower Ataşehir ile ‘’Türkiye İçin Palladium Tower ile Ofis Geliştirme’’  ve Hatay’ın Antakya ilçesinde hayata geçirilen Alışveriş Merkezi ile ‘’Türkiye için Palladium Antakya Alışveriş Merkezi ile Perakende Geliştirme’’ kategorilerinde dünyanın dört bir yanından katılan projeler arasından sıyrılarak ödül kazandı. 


Dünya çapında gayrimenkul endüstrisini tanıtmak ve bu alanda gerçekleştirilen seçilmiş prestijli projeler ile uluslararası kalite standartlarına zemin hazırlayan European Property Awards; Asya Pasifik, Afrika, Amerika, Avrupa, İngiltere, Arap ülkeleri, Karayipler ve Kanada bölgelerinden aday olarak katılım gösteren projelerin uluslararası standartları çerçevesinde farklı kategori birincilerini ödüllendiriyor. Yarışmaya katılan her bölgenin en yüksek değerlendirme alan projesi ise yılsonunda gerçekleştirilen ve dünyanın en iyi projelerini seçen “International Property Awards”a katılma şansı yakalıyor. 



Geri Dön