26 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

Piyalepaşa İstanbul, European Property Awards’tan 2 ödül aldı!

Avrupa Gayrimenkul Ödülleri'nde 2 ödülle dönen Piyalepaşa İstanbul projesi 4 Aralık'ta düzenlenecek International Property Awards'da Avrupa ve dünyanın en iyi karma kullanma projesi olmak için aday gösterildi.



Piyalepaşa İstanbul projesi, Londra'da düzenlenen Avrupa Gayrimenkul Ödülleri (European Property Awards 2017-2018) kapsamında 2 ödül aldı. Piyalepaşa İstanbul, aynı zamanda proje içerisindeki 190 daireden oluşan 16 katlı rezidans bloğu ile de "Konut Yüksek Katlı Bina" kategorisi ödülünün sahibi oldu. Proje, bu ödüllerin yanı sıra, 4 Aralık'ta düzenlenecek International Property Awards'da Avrupa ve dünyanın en iyi karma kullanma projesi olmak için aday gösterildi.

 

Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, aldıkları bu ödüllerle Piyalepaşa İstanbul'un dünya çapında da prestijli bir proje olduğunun bir kere daha kanıtlandığını ifade ederek, "Piyalepaşa İstanbul'un yurt içinde olduğu kadar yurt dışında da büyük ilgi görmesinden dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Bunlar başarımızın göstergesi. Hem İstanbul hem de bölgenin ihtiyaç duyduğu dönüşümü sağlayan projemiz ile kökleri 500 yıl öncesine uzanan Beyoğlu'nun en eski ve değerli semtlerinden Piyalepaşa'yı eski günlerine kavuşturacağız" diye konuştu.

 

PROJE İLGİ ODAĞI

 

Bu arada Piyalepaşa İstanbul bugüne kadar aldığı ödüllerle de ilgili odağı haline geldi. Daha önce International Property Awards'tan beş ödülle dönen proje, bunun yanı sıra 28. Kristal Elma'da da farklı kategorilerde 4 ödül almıştı. 

 

Gayrimenkul dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olarak kabul edilen ve International Proaerty Awards tarafından verilen Avrupa'nın En İyi Karma Kullanım Mimarisi kategorisinde 'Highly Com-nended Award' ödülü bulunan Piyalepaşa İstanbul, aynı zamanda sektöründe bir ilke imza atarak 2016'da 'Etkinlik ve sunum' kategorisinde gümüş ödül al-naya hak kazanmıştı.


Geri Dön