18 / 04 / 2024

Qgs Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi

Qgs Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi

Qgs Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Calon Thomas Russell, Peter Thomas Murphy ve Rasash Kumar Namwar Sıngh ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Avsa Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avsa Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Taahhüt Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Avci ve Ahmet Sasa ortaklığında kuruldu.

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataşehir Otomotiv ve Turizm İnşaat Mimarlık Mühendislik ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Şafak Şahin tarafından kuruldu.

Ekspert İmar Mimarlık Mühendislik ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Ekspert İmar Mimarlık Mühendislik ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selami Balcı tarafından kuruldu.

Metrokare İnşaat Mühendislik ve Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Metrokare İnşaat Mühendislik ve Taahhüt Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Birol Demirci tarafından kuruldu.

Mestro Mühendislik ve Müşavirlik Anonim Şirketi kuruldu!

Mestro Mühendislik ve Müşavirlik Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Semih Karagöz ve Bahattin Bulut Albayrak tarafından kuruldu.

Eleksan Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eleksan Mühendislik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abbas Ghassemi, Mohsen Shadman ve Morteza Zare Hojjatehabadı ortaklığında kuruldu. 

Destech Müşavirlik Mühendislik Ve Proje Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Destech Müşavirlik Mühendislik Ve Proje Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Tes-İş İnşaat Mühendislik Ve Teknik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tes-İş İnşaat Mühendislik Ve Teknik Müşavirlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Tsem Kalite Kontrol Mühendislik Ve Ndt Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tsem Kalite Kontrol Mühendislik Ve Ndt Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Bulut tarafından kuruldu.

Morenler Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Morenler Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeliyle Büşra Aşkın İle Can Zor tarafından Küçükçekmece'de kuruldu.

Net Altyapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

xNet Altyapı Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetşah Uğurlu tarafından kuruldu.

Dka Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi kuruldu!

Dka Mühendislik Ve Müşavirlik Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Demirci tarafından kuruldu. 

Megeme İnşaat Yapı Mühendislik Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megeme İnşaat Yapı Mühendislik Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayşin Karaca tarafından kuruldu. 

Qgs Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Qgs Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi


Qgs Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Calon Thomas Russell, Peter Thomas Murphy ve Rasash Kumar Namwar Sıngh ortaklığında kuruldu. 


Qgs Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde ve yurt dışında her türlü alışveriş merkezleri kurmak, işletmek, kiralamak veya kiraya vermek.Alışveriş merkezlerini yönetmek veya başkalarına yönettirmek. 2. Alışveriş merkezi bünyesinde, depolar ve soğuk hava depoları, lokanta, büfe, kafeterya ve satış mağazaları açmak,hazır yemek satış tanıtım ve dağıtım teşkilatı ve organizasyonları kurmak, kurulu organizasyonlardan istifade etmek. Gezici satış arabaları işletmek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler



Qgs Mühendislik Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Adres; Teşvikiye Mh.Poyracık Sk. N.51/6...