26 / 04 / 2024

QNB Finansbank kiralık ofis

QNB Finansbank kiralık ofis

QNB Finansbank Kristal Kule – Batı projesinde yer alan 6 adet kiralanabilir ofis katları için kiralama süreci başladı.

QNB Finansbank'tan 180 ay vadeli konut kredisi...

Türkiye’de konut kredilerinde uygulanan 120 ay vade artık vatandaşların ihtiyaçlarını maalesef karşılamaz oldu. Buna göre, konut kredisi kullanmak isteyenler için uzun vade arayanlara fırsat QNB Finansbanktan geldi. QNB Finansbank müşterileri 180 ay vadeli konut kredisini duyurdu. İşte ayrıntılar...

Emeklilere müjde! QNB Finansbank emekliye 9.200 TL’ye varan promosyon verecek!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan QNB Finansbank emeklinin yüzünü güldürecek hamleyi yaptı. Banka cep telefonuyla tık diye başvurana tak diye 9.200 TL’ye varan promosyon verecek. İşte ayrıntılar...

QNB Finansbank son kez duyurdu! Resmen sona eriyor! Son gün 31 Temmuz!

Sık sık düzenlediği kampanyalarla müşterilerinin karşısına çıkan QNB Finansbank, bir yandan hediye puan dağıtırken bir yandan da ek taksit imkânı veriyor. QNB Finansbank, yeni düzenlediği kampanyası kapsamında yapılacak alışverişlerde yine ek taksit fırsatı sağlayacağını duyurdu.

QNB Finansbank’tan kırmızı alarm! 31 Temmuz’da bitiyor! Elinizi çabuk tutun!

En çok kampanya düzenleyen bankalardan biri olan QNB Finansbank, yine müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni kampanyasını duyurdu. QNB Finansbank, Amazon’dan alışveriş yapan müşterilerine peşin fiyatına 6 taksit fırsatı sunulacağını açıkladı.

QNB Finansbank ve EBRD deprem bölgesi için 110 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı!

QNB Finansbank ve Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası (EBRD), depremden etkilenen kişi ve kurumlara kullandırılmak için 110 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı.

QNB Finansbank'tan müşterilerine büyük kampanya! Ücretsiz olacak

QNB Finansbank müşterilerine yönelik çok önemli bir kampanyanın detaylarını duyurdu. Banka artık o işlemin ücretsiz olacağını açıkladı.

Nakit sıkıntısı mı çekiyorsunuz? QNB Finansbank size ihtiyaç kredisi ile yardımcı olabilir

Nakit ihtiyaçlarının giderilmesini amaçlayan QNB Finansbank kaçırılmaz bir fırsat sundu. Ekonomik sıkıntı çeken kişilerin maddi durumlarını kolaylaştıracak ihtiyaç kredisi ile etkili çözüm sağlıyor. 70 bin TL değerinde olan kredi sağlamasıyla kolay ödeme seçenekleri de sunuyor. 

Acil nakite sıkışanlar derdinize derman bu haberde! QNB Finansbank'tan muhteşem kampanya

QNB Finansbank, yeni uygulamaya aldığı kredi avantajıyla gelir belgesi gerektirmeyen bir seçenek hizmete alıyor. Kampanya kapsamında, süratli ve peşin ihtiyacı olan vatandaşlar 100.000 TL'ye kadar kredi elde edebiliyorlar.

TEB, Denizbank, QNB Finansbank... Emekliler hakkında flaş açıklama. Promosyon ödemeleri değişti

Bankalar tarafından promosyon ödemeleri konusunda sık sık değişiklikler gerçekleştiriliyor. TEB, Denizbank, QNB Finansbank da promosyon ödemelerini sık sık değiştiren bankalar arasında yer alıyor. Bu nedenle vatandaşlar sık olarak bankaların promosyon ödemelerini kontrol ediyor. İşte son durum...

QNB Finansbank'tan flaş açıklama. Kesenin ağzını açtılar. Emekliler için rekor promosyon rakamı

Yazın emekli promosyonları konusunda kıyasıya bir rekabete giren bankalar, yarışa yeniden başladı. QNB Finansbank da emekli promosyonu konusunda kesenin ağzını açtı. İşte bankanın kampanyasıyla ilgili detaylar.

4 büyük banka peş peşe son dakika vererek duyurdu! Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi, İş Bankası açıkladı!

Ramazan öncesinde ihtiyaç sahibi olanlara yardımcı olmak amacıyla, faizsiz kredi imkanı sunan bankalar açıklandı. Bu kapsamda, ihtiyaç sahipleri bayram kredisi alabilecekler. Son dakika açıklamalarıyla, Akbank, QNB Finansbank, Yapı Kredi ve İş Bankası gibi büyük bankalar faizsiz kredi fırsatı sunaca

QNB Finansbank emekli maaşını taşıyanlara 9 bin 200 liraya varan promosyon ödeyecek

EYT ile birlikte 2 milyonu aşkın kişi emekliliğe hak kazanırken, bankacılık sektöründe de promosyon yarışı kızıştı. Bankalar düzenledikleri kampanyalar ile emekli adaylarına birbirinden cazip fırsatlar sunarken, QNB Finansbank’tan emekliye oldukça cazip bir teklif geldi.

QNB Finansbank’tan ikramiye gibi kredi fırsatı! Başvurana 50 bin TL veriyor!

Enflasyonla birlikte yaşanan ekonomik kriz, paraya ihtiyacı olan vatandaşları kredi çekmeye yönlendiriyor. Pek çok vatandaş uygun banka kredileri ve faiz oranlarını araştırıyor. QNB Finansbank’ın yeni müşterilerine yönelik kredi imkanı ise düşük faizi ve uzun vade farkıyla dikkat çekiyor.

QNB Finansbank kiralık ofis Haberi

QNB Finansbank kiralık ofis

QNB Finansbank Kristal Kule – Batı'da yer alan 6 adet kiralanabilir ofis katları için kiralama süreci başladı. QNB Finansbank Kristal Kule'de toplam kiralanabilir alan 5 bin 580 metrekare olarak belirlendi. 


Kiralanabilir minimum alan büyüklüğü 465 metrekare olan QNB Finansbank Kristal Kule'de  3 adet yolcu asansörü, 1 adet yük asansörü, bina otomasyonu ve akıllı bina altyapısı, Merkezi havalandırma sistemi, VAV Fan Power Box sistemi

yüzde 100 jeneratör destek Kat başına 10 adet kapalı otopark alanı ve Sprinkler sistemi gibi özellikler bulunuyor. 


QNB Finansbank Kristal Kule nerede?

QNB Finansbank Kristal Kule – Batı, İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent, Büyükdere Caddesi üzerinde yer alıyor. Levent, İstanbul’un en nitelikli ofis bölgesi ve merkezi iş alanı. 


TEM ve E-5 yolları ile İstanbul’un bütün noktasal merkezlerine ulaşılabiliyor. Levent ve 4...