27 / 04 / 2024

QNB Finansbank peşinatsız konut kredisi

QNB Finansbank peşinatsız konut kredisi

QNB Finansbank peşinatı olmayan tüketiciler için uygun faiz oranları ile konut değerinin tamamına kadar konut kredisi kullandırıyor. QNB Finansbank Peşinatsız Konut Kredisi faizleri ne kadar?

Limonlu Bahçe Konakları'nda hiç peşinatsız 12 ay vade! Teslimler yıl sonunda!

Akyapı tarafından hayata geçirilen Limonlu Bahçe konutlarında hiç peşinatsız 12 ay vade imkanı sağlanıyor. Limonlu Bahçe projesinde yer alan konutların teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. 

Sur Yapı Cevher'de hiç peşinatsız 36 ay taksit fırsatı!

Sur Yapı imzası ile inşa edilen Ümraniye Cevher projesinde hiç peşinatsız 36 ay taksit imkanı sağlanıyor. İşte farklı ödeme planlarının sunulduğu Sur Yapı Cevher projesi ile ilgili detaylar...

For City'de peşinatsız vade fırsatı! Teslimler 2025'te!

Bursa Nilüfer'de hayata geçirilen For City projesinin teslimlerinin 2025 yılında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Projede yer alan konutlar için peşinatsız vade yapılıyor.

Peşinatsız ve ara ödemesiz eve ilgi artıyor!

Sinpaş güvencesiyle hayata geçirilen Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı (YTS) 2024 yılında şube sayısını 100'ün üzerine çıkarmayı hedefliyor. Peşinatsız ve ara ödemesiz evlere ilgi artarken her 10 müşteriden 6'sı sisteme dahil oluyor.

QNB Finansbank'tan 0 faizle kredi fırsatı! Şartları duyan bayram ediyor!

Bankalar arasındaki rekabet hız kesmeden sürerken QNB Finansbank 0 faiz ile ihtiyaç kredisi fırsatı sunuyor. İşte QNB Finansbank'ın 0 faizli kredi kampanyası ile ilgili detaylar…

QNB Finansbank'tan eylül ayı sürprizi! Hediye Iphone 14 verecekler

Bankaların kampanya yarışı hız kesmeden devam ediyor. Kampanya yarışına katılan bankalar arasında yer alan QNB Finansbank'tan da flaş bir kampanya geldi. Banka tarafından hediye Iphone 14 verilecek.

Hangi bankalar peşinatsız konut kredisi veriyor?

Yeni ev almak isteyen yurttaşlar hangi bankaların peşinatsız konut kredisi verdiğini sorguluyor. Peki, Hangi bankalar peşinatsız konut kredisi veriyor? İşte detaylar...

Emeklilere müjde! QNB Finansbank emekliye 9.200 TL’ye varan promosyon verecek!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan QNB Finansbank emeklinin yüzünü güldürecek hamleyi yaptı. Banka cep telefonuyla tık diye başvurana tak diye 9.200 TL’ye varan promosyon verecek. İşte ayrıntılar...

QNB Finansbank'tan Yeni Kampanya: Faizsiz 10.000 TL Kredi Fırsatı!

QNB Finansbank, müşterilerine yönelik son derece avantajlı bir kampanya başlattı! Banka, daha önce müşterisi olmayanlara özel olarak, 10.000 TL tutarında faizsiz kredi imkanı sunuyor. Bu fırsatla, acil nakit ihtiyaçlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz.

QNB Finansbank’tan kırmızı alarm! 31 Temmuz’da bitiyor! Elinizi çabuk tutun!

En çok kampanya düzenleyen bankalardan biri olan QNB Finansbank, yine müşterilerinin yüzünü güldürecek yeni kampanyasını duyurdu. QNB Finansbank, Amazon’dan alışveriş yapan müşterilerine peşin fiyatına 6 taksit fırsatı sunulacağını açıkladı.

QNB Finansbank’tan olay yaratacak karar! Resmen sona eriyor!

QNB Finansbank’tan resmen olay yaratacak yeni bir kampanya haberi geldi. Mobilya, mutfak aletleri ve ev eşyaları alışverişlerine yönelik yeni bir kampanya hazırlayan QNB Finansbank, müşterilerin kampanya kapsamında peşin fiyatına 6 taksit imkânından yararlanacağını duyurdu.

Nakit sıkıntısı mı çekiyorsunuz? QNB Finansbank size ihtiyaç kredisi ile yardımcı olabilir

Nakit ihtiyaçlarının giderilmesini amaçlayan QNB Finansbank kaçırılmaz bir fırsat sundu. Ekonomik sıkıntı çeken kişilerin maddi durumlarını kolaylaştıracak ihtiyaç kredisi ile etkili çözüm sağlıyor. 70 bin TL değerinde olan kredi sağlamasıyla kolay ödeme seçenekleri de sunuyor. 

QNB Finansbank müşterileri dikkat! Bu parayı almanız için son bir haftanız kaldı!

Marketten giyime, teknolojiden mobilyaya kadar her sektöre yönelik kampanyalar hazırlayarak müşterilerinin yaptıkları işlemlerden kazançlı çıkmalarını sağlayan QNB Finansbank’tan yeni kampanya haber geldi. QNB Finansbank, kampanya kapsamında 250 TL hediye edileceğini duyurdu.

QNB Finansbank peşinatsız konut kredisi Haberi

QNB Finansbank peşinatsız konut kredisi

Bankalar konut değerinin yüzde 80’ine kadar konut kredisi kullandırıp kalan yüzde 20’lik payı müşteriden peşinat olarak talep ediyor. QNB Finansbank yüzde 100 konut kredisi ürünü ile peşinatı olmayan tüketiciye konut değerinin tamamı kadar konut kredisi kullandırıyor.

Konut Değerinin Tamamına Konut Kredisi

QNB Finansbank yüzde 100 konut kredisi ile konutun ekspertiz değerinin tamamına kadar kredi sağlıyor. Ayrıca söz konusu kredisi 15 yıl vadeye kadar kullanılabiliyor. QNB Finansbank yüzde 100 konut kredisi ürünü için 10 yıl vadeye kadar yüzde 1.39, 15 yıla kadar da yüzde 1.57 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

Konut Kredisi Hesaplama

QNB Finansbank'tan yüzde 100 konut kredisi paketi dahilinde 150.000 TL tutarda 10 yıl vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında kredinin aylık taksitleri 2.600 TL oluyor. Kredinin toplam geri ödemesi 309.000 TL’...