20 / 04 / 2024

quasar istanbul mecidiyeköy satış

quasar istanbul mecidiyeköy satış

Quasar İstanbul Mecidiyeköy satış bilgileri kapsamında yer alan konutların metrekare birim fiyatları 6 bin 900 dolardan başlıyor. Projede yer alan dairelerin teslimleri ise 2015 sonunda yapılacak

Quasar İstanbul Mecidiyeköy satış!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy satış fiyatları kapsamında daireler 6 bin dolar olan metrekare birim fiyatı üzerinden satılıyor. Projede teslimler 2015 yılında gerçekleşecek...

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyat!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyat listesi kapsamında metrekare birim fiyatı 6 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Quasar Mecidiyeköy Evleri'nin 2015 yılında tamamlanması planlanıyor...

Quasar İstanbul Mecidiyeköy!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesi kapsamında konutların metrekare birim fiyatları 6 bin dolardan başlıyor

Quasar İstanbul’da yüzde 15 peşinat ve yüzde 0.79 faiz fırsatı!

İş Portföy, İş Portföy Quasar GYF kapsamında Quasar İstanbul’daki projesine özel büyük bir fırsat sunuyor. Quasar İstanbul’da, satış fiyatları üzerinden yüzde 15 peşin indirimine ek olarak aylık yüzde 0,79 faiz oranı ile 120 ay kredi fırsatı sunuluyor...

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi açıldı!

Pekcanlar Market İnşaat Sanayi İhracat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Mecidiyeköy Mahallesi Şubesi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Seda Sayan Quasar İstanbul'da lüks daire kiraladı!

Seda Sayan, İstanbul’da birçok gayrimenkulü olmasına rağmen kiracılığı tercih etti.Sanatçı, Mecidiyeköy’deki Quasar İstanbul’da süper lüks bir daire kiraladı. 

Quasar İstanbul tesis yönetimi için Atalian ile anlaştı!

Quasar İstanbul’un tesis yönetimi kapsamında tüm teknik ve temizlik hizmetleri, 2013 yılında Türkiye’de faaliyet göstermeye başlayan ATALIAN Global Services tarafından karşılanacak. İki firma arasında anlaşma sağlandı.

İstanbul’un merkezine altın dokunuş ZER Mecidiyeköy!

Şehrin en önemli ticaret merkezlerine ve yaşam alanlarına yakınlığı ile dikkat çeken Zer Mecidiyeköy projesinde 60 ay finansmanına ek olarak 120 aya kadar alternatif ve cazip ödeme koşulları ile ev sahibi olma şansı sunuluyor..

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Mecidiyeköy Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 2 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Hakkı Kağan Biter ve Gülbin Biter ortaklığında kuruldu. 

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017 kapsamında projede dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin dolardan başlıyor. Projede 13 bin dolar kira getiri garantisi bulunuyor...

Quasar İstanbul'da 13 bin dolar kira getirisi!

Quasar İstanbul'da 13 bin dolar kira getirisi sağlanıyor. Mecidiyeköy Quasar İstanbul'da metrekare birim fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Quasar İstanbul, Termo Teknik dekoratif radyatör serisini tercih etti!

Mecidiyeköy’ün çehresini değiştiren, “Dünyanın en iyi rezidansı” ödülüne sahip Quasar İstanbul’da, projenin tasarımına uygun stili ve verimi ile dikkat çeken Termo Teknik dekoratif radyatör serisi kullanılıyor.

Fairmont Quasar Mecidiyeköy 16 Ocak'ta açılacak!

“Anları anılara dönüştürmek” sloganıyla yola çıkan Fairmont, Türkiye’deki ilk otelini İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de 16 Ocak’ta faaliyete giriyor.

Quasar İstanbul her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor!

'Quasar İstanbul', Körfez yatırımcısının buluştuğu uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape'de yerini aldı. Mecidiyeköy eski likör fabrikasının yerinde yükselen ve teslim aşamasına gelen 'Quasar İstanbul', her 3 Körfez yatırımcısından 1'ini ağırlıyor.

Quasar İstanbul için 10 yılda 5 plan yapıldı!

Mecidiyeköy’de eski Likör fabrikasının bulunduğu araziye dikilen Quasar isimli 2 gökdelen için 10 yılda tam 5 plan yapıldı ve her değişiklik idari mahkemelerce iptal edildi.

Torunlar Center Mecidiyeköy'in ofis bölümü 2016 Ocak'ta teslim!

Torunlar Grubu'nun istanbul Mecidiyeköy'de inşa ettiği Torunlar Center, Ocak 2016'da ilk misafirlerini kabul etmeye başlayacak. Torunlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Ofis bölümü, Ocak 2016 itibariyle faaliyete geçecek" diyor.

quasar istanbul mecidiyeköy satış Haberi

quasar istanbul mecidiyeköy satış

Quasar İstanbul projesi, Avrupa Yakası'nda Mecidiyeköy'de yükseliyor. Quasar İstanbul Mecidiyeköy satış bilgileri öncesinde projeden bahsedelim. 


Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesi, Viatrans-Meydanbey Ortak Girişimi ile hayata geçiriliyor. Quasar İstanbul Mecidiyeköy kapsamında 257 konut yer alıyor. 





2 etaptan meydana gelen Quasar İstanbul Mecidiyeköy kapsamında 52 ofis bulunuyor. Quasar İstanbul Mecidiyeköy kapsamında toplam inşaat alanı 189 bin 620 metrekare olarak belirlendi. 


55 metrekarelik kısmın otopark için ayrıldığı Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinin toplam yatırım bedeli 550 milyon İsviçre Frangı olarak belirlendi. 



VİDEO:  Bu haberle ilgili videoyu EMLAKKULİSİ.TV'de izlemek için tıklayın

VİDEO: Bu haberle ilgili videoyu HAVADANEMLAKVİDEO.COM'da izlemek için tıklayın


Quasar İstanbul Mecidiyeköy satış!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy satış fiyatları...