23 / 04 / 2024

Quasar Mecidiyeköy Rezidans

Quasar Mecidiyeköy Rezidans

2015 yılı içerisinde teslimlerinin gerçekleşeceği Quasar Mecidiyeköy Rezidans projesinde yer alan dairelerin alanları 116 metrekare ile 518 metrekare arasında değişiyor...

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Mecidiyeköy'deki Profilo AVM'nin yıkım tarihi belli oldu! Yerine büyük konut projesi yapılacak!

İstanbul'un en eski AVM'si olan Şişli'nin Mecidiyeköy Mahallesi'ndeki Profilo AVM yıkılıyor. Yerine ise dev rezidans projesinin yapılacağı söyleniyor. 

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy fiyatları 2017 kapsamında projede dairelerin metrekare birim fiyatı 8 bin dolardan başlıyor. Projede 13 bin dolar kira getiri garantisi bulunuyor...

Fairmont Quasar Mecidiyeköy 16 Ocak'ta açılacak!

“Anları anılara dönüştürmek” sloganıyla yola çıkan Fairmont, Türkiye’deki ilk otelini İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de 16 Ocak’ta faaliyete giriyor.

Mecidiyeköy Nurol Tower tamamlandı!

Nurol GYO, çok önemli bir yeniliğe imza atarak, ilk yeşil binasını tamamladı. Nurol GYO’nun İstanbul’un kalbi Mecidiyeköy’de tamamladığı ilk proje olan Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir yapı içinde buluşturuyor.

Mecidiyeköy Nurol Tower nesiller boyu kazandırıyor!

Nurol GYO’nun şehrin merkezi Mecidiyeköy’de geliştirdiği Nurol Tower, ev ve ofis hizmetleriyle lüks bir rezidansın konforunu tek bir çatı altında buluşturarak, hem ayrıcalıklı bir yaşam, hem de çok kazançlı bir yatırım fırsatı sağlıyor.

Mecidiyeköy Metro İstasyonu projesindeki Transfer Merkezi planı iptal mi edildi?

Mecidiyeköy’de, yapımına başlanan metro istasyonu planına gizlenen AVM ortaya çıktı ve durum yargıya taşındı. Mahkeme “Transfer merkezi alanında AVM ve rezidans yer alabilir” hükmünün iptaline karar verdi.

Mecidiyeköy Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mecidiyeköy Rezidans Konaklama Hizmetleri Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi Zeynep Gözde Eroğlu ve Mert Genco Eroğlu tarafından 371 bin 500 TL sermaye ile 27 Temmuz 2015 tarihinde Şişli'de kuruldu.

Mecidiyeköy'de rezidans inşaatından düşen işçi öldü!

İstanbul Mecidiyeköy'de iskele kurmaya çalıştığı rezidans inşaatının 6. katından -7. kattaki zemine düşen işçi Satılmış Yıldız (35) hayatını kaybetti. İnşaata gelen Yıldız'ın yakınları, fenalık geçirdi.

Mecidiyeköy Quasar İstanbul şantiyesinden 1 işçi düşerek yaşamını yitirdi!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli Mecidiyeköy'de yine bir iş kazası yaşandı. Mecidiyeköy eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde yükselen Quasar İstanbul şantiyesinden 1 işçi düşerek yaşamını yitirdi.

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği'nden Mecidiyeköy asansör kazası açıklaması!

Yapı Denetim Kuruluşları Birliği Derneği 06/09/2014 tarihinde Şişli-Mecidiyeköy'deki eski Ali Sami Yen Stadyumu'nun yerine yapılan rezidans inşaatında asansörün zemine düşmesi sonucunda meydana gelen iş kazası ile ilgili açıklama yaptı...

Mecidiyeköy'de asansör kazasında ölen işçiler toprağa veriliyor!

Mecidiyeköy'de Torunlar İnşaat tarafından inşa edilen bir rezidansın asansör kazasında ölen işçiler toprağa veriliyor. Şişli'de inşaatta asansörün zemine düşmesi sonucu hayatını kaybeden 10 işçi'den 6'sı memleketlerinde toprağa verildi.

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri Büyükdere Caddesi, No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli olarak belirlendi. Projede yer alan konutların Eylül 2015'te teslim edilmesi planlanıyor.

Mecidiyeköy Quasar İstanbul resimleri!

İstanbul Mecidiyeköy'de hayata geçirilen Mecidiyeköy Quasar İstanbul resimleri öncesinde projenin diğer detaylarına değinelim. İstanbul Quasar projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimlerinin Eylül 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor..

Quasar Mecidiyeköy Rezidans Haberi

Quasar Mecidiyeköy Rezidans

İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'de hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi, Viatrans-Meydanbey ortaklığında inşa ediliyor. 189 bin 620 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen proje 500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeline sahip.


Eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde yükselen Quasar İstanbul Evleri'nde 257 adet daire, 58 adet ofis, 4 adet kafe ve 17 adet ticari birim yer alıyor. Proje 189 bin 620 metrekare alana sahip.


23 bin 700 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Quasar Mecidiyeköy Evleri'de yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar odası, spor alanları, çocuk oyun alanları, cafe, restoran bulunuyor. 


Büyüklüklerinin 116 metrekare ile 518 metrekare arasında değiştiği Quasar Evleri'nde metrekare birim fiyatı 6 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Proje 2015 yılı içerisinde teslim edilecek. 


Telefon: 0212 275 63 00

Web Adresi: www.viatrans.com.tr

Esra Nur...