16 / 04 / 2024

R-Vent Medikal tesisleri

R-Vent Medikal tesisleri

R-Vent Medikal, hızlı bir büyüme gerçekleştirdi. Faaliyete geçen yıl sonunda başlayan R-Vent Medikal, Suudi Arabistan ve Tunus’ta yerel partnerleriyle fabrika kurma projesi üzerinde çalışıyor.

Lüks çadır tesisleri yönetmeliğinde değişiklik! Resmi Gazete'de yayımlandı!

Lüks çadır tesisleri yönetmeliğinde değişiklik yapıldı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan değişiklikler ile ilgili detaylar...

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üç Ülkü Gıda İnşaat Elektrik Reklam Medikal Tekstil Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ogün Barış Yazıcı tarafından kuruldu.

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürkler Grup Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Nakliyat Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 850 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Öztürk tarafından kuruldu.

Cesu Medikal Ürünler Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesu Medikal Ürünler Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Habibatu Dıallo tarafından kuruldu.

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Utsan İnşaat Kimya Orman Ürünleri Medikal Reklam Organizasyon Danışmanlık Gıda Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Ertan Oğur tarafından kuruldu.

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Gönenli İnşaat Danışmanlık Taşımacılık Orman Ürünleri Kömür Medikal Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. Beşiktaş'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Grup İnşaat Malzemeleri Orman Ürünleri Medikal Elektrik Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Murat Uğur tarafından kuruldu.

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Karlıtepe İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Rek.Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Metehan Taşbek tarafından kuruldu.

Kuzeys İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Reklam Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Kuzeys İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Orman Ürünleri Tekstil Gıda Medikal Ve Reklam Tic.Ltd.Şti. Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Necdet Çetin tarafından kuruldu.

Gülsin Metal Alüminyum Elektrik Malzemeleri Tarım Ürünleri Reklam Medikal Mal.İnş.Mal.Ltd.Şti. kuruldu!

Gülsin Metal Alüminyum Elektrik Malzemeleri Tarım Ürünleri Reklam Medikal Mal.İnş.Mal.Ltd.Şti. Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Burhan Demiralay tarafından kuruldu.

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Revza Yapı İnşaat Kumaş Boya Baskı Konfeksiyon Aksesuar Medikal Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Aslantaş tarafından kuruldu.

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nanda Elektrik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Rek. Medikal Danış.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Pendik'te Ramazan Parıltı tarafından kuruldu.

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vds Yapı Malzemeleri Orman Ürünleri Otomotiv Medikal Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Meriç Emir Tağayer tarafından kuruldu.

R-Vent Medikal tesisleri Haberi

R-Vent Medikal tesisleri

Faaliyete geçen yıl sonunda başlayan R-Vent Medikal, hızlı bir büyüme gerçekleştirdi. 6 ayda 38 ülkeye ihracat yapmaya başlayan firma, önümüzdeki yıl sonunda bunu 48’e yükseltmeyi hedefliyor. Firma, ikinci yılında yurtdışında iki tesis daha kuracak.


Suudi Arabistan hub olacak, Tunus’ta montaja yönelecek 


Önümüzdeki yılki önemli hedefleri arasında Suudi Arabistan ve Tunus’ta yerel partnerleriyle fabrika kurma projesi bulunduğuna dikkat çeken Önür, “Suudi Arabistan yönetiminin açıkladığı 2025 Vizyonu, petrol gelirlerine bağımlılığın azaltılarak, üretimde kendine yeten bir ülke olmayı öngörüyor. Bizim oradaki bayimiz de ülkenin köklü firmalarından biri ve üretim yapmayı hedefliyordu. Biz de o bölgeyi hub yaparak, Körfez İşbirliği Konseyi ülkelerine oradan ihracat yapmak istiyoruz. Bu stratejimiz gereği oturduk, konuştuk ve ön protokol imzaladık. Bina seçildi. Yaklaşık 1 milyon euroya malolacak tesisle 2017’nin son...