27 / 04 / 2024

R-Vent Medikal yurtdışında 2 tesis kuracak!

R-Vent Medikal yurtdışında 2 tesis kuracak!

R-Vent Medikal, hızlı bir büyüme gerçekleştirdi. Faaliyete geçen yıl sonunda başlayan R-Vent Medikal, Suudi Arabistan ve Tunus’ta yerel partnerleriyle fabrika kurma projesi üzerinde çalışıyor.



Faaliyete geçen yıl sonunda başlayan R-Vent Medikal, hızlı bir büyüme gerçekleştirdi. 6 ayda 38 ülkeye ihracat yapmaya başlayan firma, önümüzdeki yıl sonunda bunu 48’e yükseltmeyi hedefliyor. Firma, ikinci yılında yurtdışında iki tesis daha kuracak.


Suudi Arabistan hub olacak, Tunus’ta montaja yönelecek 


Önümüzdeki yılki önemli hedefleri arasında Suudi Arabistan ve Tunus’ta yerel partnerleriyle fabrika kurma projesi bulunduğuna dikkat çeken Önür, “Suudi Arabistan yönetiminin açıkladığı 2025 Vizyonu, petrol gelirlerine bağımlılığın azaltılarak, üretimde kendine yeten bir ülke olmayı öngörüyor. Bizim oradaki bayimiz de ülkenin köklü firmalarından biri ve üretim yapmayı hedefliyordu. Biz de o bölgeyi hub yaparak, Körfez İşbirliği Konseyi ülkelerine oradan ihracat yapmak istiyoruz. Bu stratejimiz gereği oturduk, konuştuk ve ön protokol imzaladık. Bina seçildi. Yaklaşık 1 milyon euroya malolacak tesisle 2017’nin son çeyreğinde üretime başlamayı hedefliyoruz” diye konuştu. 


Tunus’ta montaj ağırlıklı bir tesis kuracaklarını söyleyen Önür, “Oradaki partnerimiz zaten bir takım üretimler yapıyordu. Kuracağımız tesiste onların markası ile üretim yaparak Mağrip ülkelerine satış yapacağız. Bir anlamda teknoloji transferi olacak. Bu ülkedeki üretim için de sözleşmemizi imzaladık” dedi.


Dünya


Geri Dön