20 / 04 / 2024

raci şaşmaz fikirtepe son durum

raci şaşmaz fikirtepe son durum

Raci Şaşmaz’a ait olan Pana Yapı Fikirtepe’de 2 yıl boyunca 1000 aileyi evsiz bıraktı, projelerde inşaatlar durdu. Şimdi de ‘stres’ var deyip inşaatta küçülüyor.

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch’ten ABD’ye kötü sürpriz!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Rating, ABD’ye resmen kötü bir sürpriz yaptı. Fitch, borç limiti açmazı yüzünden ABD'nin "AAA" olan kredi notunu negatif izlemeye aldı.

Amerikan ekonomisi sallantıda mı? Borç limiti açmazı hakkında ne deniyor?

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen'den Amerika ekonomisine dair önemli açıklamalar geldi. Açıklamalarından biri de 15 Haziran'a kadar yeterli vergi gelirinin elde edilmesi olasılığının düşük olduğu belirtildi. Kendi sözleriyle, borç limitinin 1 Haziran'a kadar artırılması gerektiğini vurguladı.

İstanbul'da 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 evler ile 9 adet iş yeri satılıyor! Belediye açıkladı! Bu fırsat kaçmaz! 

İstanbul ili Güngören Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Güngören ilçesi, Çinçindre Caddesi'nde yer alan 96 adet 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 daire ile 9 adet iş yerini satıyor. Belediye açıkladı! Bu fırsat kaçmaz! 

64MP kameralı Samsung Galaxy A32'ye Hepsiburada’da görülmemiş indirim! Bu fırsat kaçmaz! 26 Ağustos 2022 fiyat listesi..

Türkiye'nin en önde gelen online alışveriş sitelerinden biri olan Hepsiburada, Samsung Galaxy A32'ye dev bir indirim yaptı. Bu fırsat asla kaçmaz. Peki, Hepsiburada’da Samsung Galaxy A32 fiyatları ne kadar? İşte 26 Ağustos 2022 fiyat listesi...

iPhone 13 BİM'de satışta! Bu fırsat kaçmaz! A101’i bırakın hemen BİM’e bakın! 12 Ağustos 2022 fiyat listesi....

BİM, mobil uygulaması üzerinden bu sefer de Apple'ın favori üyeleri arasına adını yazdıran iPhone 13'ü satışa çıkardı! Bu fırsat kaçmaz! Peki, BİM'de iPhone 13 fiyatları ne kadar? İşte 12 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Gayrimenkul sektöründe 3'lü açmaz!

Vergi Müfettişi Ahmet Bahçeci, Dünya Gazetesi'ndeki köşesinde gayrimenkul sektöründeki açmazları kaleme aldı. İşte Ahmet Bahçeci'nin 'Gayrimenkul sektöründe üçlü açmaz' başlıklı yazısı...

Necati Şaşmaz'dan tekzip! 

Necati Şaşmaz, "Türkiye'deki ünlüler emlak zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış..." başlığı ile yer verilen yazı ile ilgili tekzip yayınladı...

Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart'ta!

İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hâkim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı'nın ilk alacaklılar toplantısı 7 Mart tarihinde saat 15:00'te yapılacak. 

Fikirtepeli dönüşüm mağdurlarından iflas tepkisi!

Kentsel dönüşümün en kötü örneklerinden birinin yaşandığı İstanbul Fikirtepe’de, Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın hakim ortakken şirketindeki çalışanına ‘bedelsiz olarak’ devrettiği Selimoğlu Yapı İnşaat A.Ş. iflas etti. 

Xref Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Xref Yapı Anonim Şirketi Bakırköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulselim Tüylü, Kamiran Şaşmaz tarafından kuruldu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Fikirtepe açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Fikirtepe'deki kentsel dönüşümle ilgili açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, "Fikirtepe facia gibi. Yani mutlu olan kimse yok. Devlet mutsuz, belediye mutsuz, müteahhit mutsuz battı çoğu" dedi.

raci şaşmaz fikirtepe son durum Haberi

raci şaşmaz fikirtepe son durum

Kurtlar Vadisi ve Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinin yapımcısı olan Pana Yapı'nın sahibi Raci Şaşmaz’a ait olan Denge Yatırım Holding, Pana Proje ve Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme AŞ hisselerini inşaat sektöründe ‘stresi’ öne sürerek sattı. Cumhuriyet gazetesinde yer alan habere göre, Şaşmaz’ın diğer bir şirketi Selimoğlu Pana ise son 2 yıldır Fikirtepe’de 1000'e yakın aileyi kentsel dönüşüm mağduru etti. Hak sahipleri geçen Ramazan Bayramı’ndan bu yana yarım kalan projelerin olduğu alanda eylem yapıyor. Hak sahibi ve mağdurlardan Engin Akgüzel ise evlerini satarken Raci Şaşmaz ile sözleşme imzaladıklarını ancak aradan geçen 1-2 yılda şirketin en az 9-10 kere isim değiştirdiğini belirtti. Akgüzel, “Raci Şaşmaz en son bizim mağduriyet yaşadığımız projelerdeki şirketi çaycısı Muhammed Muhit Kayaoğlu’nun üzerine geçirdi." dedi.

75 milyona sattı

Denge Yatırım Holding’den...