18 / 04 / 2024

Rada Desıgn Tasarım Kimin

Rada Desıgn Tasarım Kimin

Rada Desıgn Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün Canberk Kobaş imzasıyla kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Dam Desıgn Studıo Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Alper Tüzünoğlu ve Dicle Aslan ortaklığında kuruldu.

Noa Desıgn Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Noa Desıgn Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Nesime Olcaycan tarafından kuruldu.

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sc Desıgn Mühendislik Müşavirlik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cesim Özcan ve Saygı Koçak ortaklığında kuruldu.

Iconıc Desıgn Tasarım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iconıc Desıgn Tasarım Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Mariam Zakar tarafından kuruldu.

Homa Desıgn Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Homa Desıgn Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 75 bin TL sermaye bedeli ile Bahzad Yaghoubıan, Homa Yaghoubıan ve Mojgan Mırzaeı ortaklığında kuruldu.

Emr Desıgn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emr Desıgn Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kaya tarafından kuruldu.

Hu Desıgn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hu Desıgn Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Enerji Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Talha Şahin tarafından kuruldu.

Fhsı Desıgn Stüdyo Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Fhsı Desıgn Stüdyo Tasarım Limited Şirketi Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hatam A.F. ve Kakar Mejda ortaklığında kuruldu.

U2 Desıgn Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U2 Desıgn Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de Burak Cengi ve EMre Erbaş ortaklığında kuruldu.

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Azız Sohrabı ve Saeıd Veısy ortaklığında kuruldu.

Asba Desıgn Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Asba Desıgn Mimarlık Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ashkan Khazaeean, Bılal Mahmoud Oantıgas ve Salım Pantıgas ortaklığında kuruldu.

Over Desıgn Studıo Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Over Desıgn Studıo Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Karagün tarafından kuruldu.

Rada Desıgn Tasarım Kimin Haberi

Rada Desıgn Tasarım Kimin

 

Rada Desıgn Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 25 bin TL sermaye ile bugün Canberk Kobaş imzasıyla  kuruldu.

 

Rada Desıgn Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;   1. Mobilya ve dekorasyon malzemeleri, ahşap ve metalden büro ve ev mobilyaları, her türlü mutfak dolapları ve mutfak dekorasyon işleri, yatak odaları, oturma odaları, yemek odası, genç odası, koltuk, masa ve sandalye ve her türlü mobilya imalatı, alımı, satımı, pazarlaması, ithalatı ve ihracatını yapmak, Her türlü tesislerin mobilya dekorasyon işlerini yapmak, taahhütlerde bulunmak.   2. Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak,uygulamalarını yapmak.   3. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak.   4. Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli...