18 / 04 / 2024

Rahşan Danyıldız

Rahşan Danyıldız

Movea Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Egemen Danyıldız ve Rahşan Danyıldız ortaklığıyla Kadıköy,Kızıltoprak,Zühtüpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Gayrimenkulün yıldızı arsa oldu! Aramalar yüzde 251 arttı!

Emlakjet, 350 bine yakın satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan veri tabanındaki hareketler doğrultusunda merakla beklenen 2023 yılı gayrimenkul raporunu yayınladı. Söz konusu rapora göre gayrimenkulün yıldızı arsa oldu.

Serhan Akyıldız nerede okudu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Serhan Akyıldız kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiten mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Serhan Akyıldız ile ilgili merak edilenler...

Zeynep Tandoğan: Emlak sektörü Türk yatırımcılar için yıldız olacak!

Hürriyet Emlak Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Ticari İşlerden Sorumlu Eş Genel Müdürü Zeynep Tandoğan, konut satışlarında yaşanan dikkat çekici artışın, emlak sektörünün yabancı ve Türk yatırımcılar için yeniden parlayan yıldız olacağını söyledi.

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Yıldızı Otel Konaklama Gayrimenkul Kiralama ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Alper Durmuş ve Murat Erdoğan tarafından kuruldu.

Şenel Yediyıldız: Şehir hastaneleri Türkiye’yi zirveye taşıdı!

Türkiye’nin sağlık sektöründe yaşadığı gelişmeler ile ilgili konuşan AK Parti Ordu Milletvekili Dr. Şenel Yediyıldız, Türkiye’nin sağlık hizmetlerinde en kolay, en ucuz ve en mükemmel hizmeti veren ülke olduğunu ifade etti...

Yıldız Tilbe: Yatırım yapmıyorum, yatıyorum!

Yanlışlıkla konserlerden alacağı fiyatları paylaşan Yıldız Tilbe, kazancını nasıl değerlendiği yönündeki soruya "Yatırım yapmıyorum, yatıyorum" cevabını verdi.

Kuzey Yıldızı Camii açıldı!

Kuzey Yıldızı Camii'nin açılışını yapan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, açılış konuşmasında  "İslam toplumlarında camiler hayatın merkezi olmuşlardır. Nasıl ki kalp ayakta tutan ana organsa mabetler de ilim, hikmet ve fazilet merkezi olarak toplumu ayakta tutar" dedi.

Özlem Yıldız: Evim yok, kirada oturuyorum!

Katıldığı televizyon programında konuşan Özlem Yıldız, yakın dostu Demet Akalın’ın yaşadığı zorlukları ve kendi evliliğini anlattı. Yıldız, evliyken evini sattığını ve şu anda kirada oturduğunu söyledi.

Yıldız Hamidiye Camisi ibadete açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nce restorasyonu gerçekleştirilen Yıldız Hamidiye Camisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da katılımıyla kılınan ilk cuma namazının ardından ibadete açıldı

Doğan Yıldız Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Yıldız Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Birol Yıldız ve Cihan Doğan imzasıyla kuruldu.

İnegöl Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü açıldı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte Bursa'nın İnegöl ilçesinde hayırsever iş adamı Mehmet Yıldız tarafından yaptırılan Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü'nün açılışına katıldı.

Trabzon Yıldız MyWorld 4 fiyatları!

Trabzon Yıldız MyWorld 4 fiyatları 400 bin TL'den başlıyor. Tamamı 3+1'lerden oluşan Yıldız MyWorld Trabzon 4 projesinde teslimler sekiz ay içerisinde yapılacak...

Ayşegül Yıldız, Ada İnşaat şirketiyle yurt dışına açılacak!

İbrahim Tatlıses’in ekonomik sıkıntı yaşadığı konuşulurken eski eşi Ayşegül Yıldız, iş dünyasında parladı. Mimarlık şirketi açan Yıldız, Almanya, İstanbul ve Bursa’da açtığı bürolarıyla işleri büyüterek patroniçe oldu.

Rahşan Danyıldız Haberi

Rahşan Danyıldız

Movea Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Egemen Danyıldız ve Rahşan Danyıldız ortaklığıyla Kadıköy,Kızıltoprak,Zühtüpaşa Mahallesi'nde kuruldu.


Movea Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy,Kızıltoprak,Zühtüpaşa Mahallesi, Bağdat Caddesi, Kızıltoprak Apartmanı...