19 / 04 / 2024

Ramada Bursa Çekirge Hotel açılış

Ramada Bursa Çekirge Hotel açılış

Uluslararası konaklama markası Wyndham Hotel Group’un bünyesinde bulunan Ramada Bursa Çekirge Hotel hizmet vermeye başladı. Kükürtlü’de yer alan Ramada Bursa Çekirge, kentin merkezine olduğu kadar ticari ve endüstri merkezlerine de yakın bir konumda yer alıyor.

Bursa'da görüntü kirliliğine neden olan binalar ortadan kaldırılıyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Çekirge Teras Projesi ile kentin siluetini bozan yapıların yıkım işlemleri devam ediyor. 

Bursa Çekirge Teras Projesi'nde yıkımlar başladı! 

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı işbirliğiyle hayata geçireceği Çekirge Teras Projesi kapsamında 20 yıldır atıl halde duran Çelik Palas Oteli ek binalarında başlatılan yıkım çalışmaları aralıksız sürüyor. 

Bursa Yeni Çelik Palas Otel'in imar planları askıda!

Bursa'nın Çekirge bölgesinde bulunan Yeni Çelik Palas Oteli arazisinin Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından hazırlanan imar planı, Osmangazi Bedediye Meclisi’nde konuşuldu.

Bursa Çekirge Meydanı yepyeni bir görünüme kavuşuyor!

Bursa’ya değer katan projelerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanan Osmangazi Belediyesi, yaya ve araç ulaşımının en yoğun olduğu Çekirge Meydanı’nı rahatlatacak bir çalışma başlatıyor.

Ramada Bursa Çekirge Hotel açıldı!

Uluslararası konaklama markası Wyndham Hotel Group’un bünyesinde bulunan Ramada Bursa Çekirge Hotel hizmet vermeye başladı. Kükürtlü’de yer alan Ramada Bursa Çekirge, kentin merkezine olduğu kadar ticari ve endüstri merkezlerine de yakın bir konumda yer alıyor.

The Plaza Hotel Bursa 2016'da açılacak!

Yasemin Turizm'in Bursa'nın merkezi Çekirge'de inşaatı devam eden otelinin 60 milyon dolarlık bir yatırım olacağı ve 2016 yılında hizmete açılacağı belirtiliyor.

Cavit Çağlar, Bursa Çekirge’de otel açıyor!

Eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar, Bursa Çekirge’de inşa ettiği otelle turizme dönüyor. Otelin sağlık merkezini Prof. Dr. Osman Müftüoğlu yönetecek.

Cavit Çağlar termal otelle turizme dönüyor!

Eski Devlet Bakanı Cavit Çağlar, Bursa Çekirge’de inşa ettiği otelle turizme dönüyor. 140 odalı otelin sağlık merkezini Prof. Dr. Osman Müftüoğlu yönetecek. İşte projenin ayrıntıları...

Bursa Osmangazi'de arsa karşılığı gelir paylaşımı yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Osmangazi Çekirge Mahallesi, İntam Blokları kentsel dönüşüm alanında arsa satışı karşılığı gelir paylaşımı yapacak. ihale tarihi 30 Haziran 2015 olarak belirlendi.

ADÜAŞ'ın Bursa'daki özelleştirme ihalesinin son teklif verme tarihi uzatıldı!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı ADÜAŞ'ın, Bursa Osmangazi ilçesinin Çekirge Mahallesindeki taşınmazın özelleştirilmesi ihalesinde, son teklif verme tarihi uzatıldı.

ADÜAŞ'tan Bursa'da 3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş. Genel Müdürlüğü, Bursa Osmangazi'ye bağlı Çekirge'de bulunan gayrimenkulleri 3 milyon TL'ye satış yöntemiyle özelleştirecek.

Bursa Çekirge Devlet Hastanesi çalışmaları devam ediyor!

Bursa’nın en köklü hastanelerinden Çekirge Devlet Hastanesi’nde değişimler devam ediyor. Sağlık Bakanlığı’nın büyük önem verdiği tek kişilik oda sayıları 9’dan 22’ye çıkarıldı. odalar 5 yıldızlı otel konforunu aratmıyor.

Bursa İntam kentsel dönüşümü beklemede kaldı!

Bursa Çekirge'deki İntam blokları kentsel dönüşümü için Büyükşehir Belediyesi tarafından açılan ihaleye teklif veren firma olmadı. 15 gün içinde teklif veren olmazsa ihale iptal edilecek.

Ramada Bursa Çekirge Hotel açılış Haberi

Ramada Bursa Çekirge Hotel açılış

Ramada Bursa Çekirgede, hizmet vermeye başladı. Konaklama, davet ve toplantılar için rezervasyon almaya başlayan Ramada Bursa Çekirge, kapılarını açtı.



Kükürtlü’de yer alan Ramada Bursa Çekirge, kentin merkezine olduğu kadar ticari ve endüstri merkezlerine de oldukça yakın bir konumuyla dikkat çekiyor. 



Sıcak dış cephe mimarisi, otelin konforlu ve ferah iç dekorasyonuyla birleşiyor. 71 odaya sahip Ramada Bursa Çekirge, iş ve tatil amaçlı konaklamalarda ihtiyaç duyulabilecek her şeyi konuklarına sunuyor. 

Ramada Kalitesiyle Buluşan Toplantı ve Davetler Ramada Bursa Çekirge’nin 390 m2’lik alana yayılan üç toplantı salonu bulunuyor. Toplantı ve davetler için ihtiyaç duyulan teknik ve fiziksel donanımlara sahip salonlar, 10 kişiden 250 kişiye kadar toplantı ve davetlere ev sahipliği yapabiliyor.


Sağlık ve Enerji Termal Spa'dan


Otel, termal suyun iyileştirici etkisini 1000 m2’lik alana yayılan Termal Spa...