05 / 05 / 2024

Raşit Bağzıbağlı

Raşit Bağzıbağlı

Türkiye'nin en genç haute-couture modacısı Raşit Bağzıbağlı'nın ünü çoktan Türkiye sınırlarını aştı. Kıbrıslı Bağzıbağlı Ailesi'nin son kuşak temsilcisi olan Raşit Bağzıbağlı, kendi markası ‘Rashid'le dünya yıldızlarını bile kendine hayran bırakıyor.

Akmerkez GYO 466 adet bağımsız bölüm kira değerleme raporu!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ter Ra Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından 25 Haziran 2021 tarihinde teslim edilen 466 adet bağımsız bölümün Türk Lirası cinsinden aylık pazar kira değerinin tespit edilmesine ilişkin hazırlanan Akmerkez GYO A.Ş.'ye ait kira değerleme rapor

Sarphan Finanspark 1 adet bağımsız bölüm değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sarphan Finanspark projesi kapsamında yer alan 1 adet bağımsız bölüm için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

İdealistkent 2.Etap'taki 11 bağımsız bölüm ikiye ayrılacak!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket mülkiyetindeki bağımsız bölümlerin tadilatı hakkında açıklama yaptı.

Avangart İstanbul bağımsız bölüm sayısı 959 adet oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Avangart İstanbul projesi kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 959 adet oldu.

Aktim 2 Kıraç'ta metrekare fiyatları 5 bin TL'den başlıyor!

Bilgiçler Yapı imzası ile hayata geçirilen Aktim 2 Kıraç'ta toplam 113 bağımsız bölüm yer alıyor. Projede metrekare fiyatları 5 bin TL'den başlıyor...

Cer İstanbul bağımsız bölüm sayısı 148 adet oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Cer İstanbul projesi kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 148 adet oldu.

TOKİ Kocaeli Kandıra'da konut teslimleri başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Kocaeli Kandıra projesinde teslim dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Yücesoy Statü'de bağımsız bölüm sayısı değişti!

Yücesoy Mühendislik'in İzmir Menemen'de projelendirdiği Yücesoy Statü'de bağımsız bölüm sayısı değişti. Projede konut sayısının 212'ye çıkarılması için başvuru yapıldı..

İstmarina bağımsız bölüm sayısı 1.750 oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen İstmarina bağımsız bölüm sayısı 1.750 adet oldu...

TOKİ Park Mavera 3 asli edime bağımsız bölüm listesi!

TOKİ Park Mavera 3 projesine ait "Asli Edime Konu Bağımsız Bölüm Listesi" ile "Proje Vaziyet Planı ve Görseli" yayınlandı. 

Büyükyalı İstanbul'un bağımsız bölüm sayısı 1.766 oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle inşa edilen Büyükyalı İstanbul projesinin bağımsız bölüm sayısı 1.766 oldu...

Evora Denizli'de bağımsız bölüm sayısı 1.558 adet oldu!

Emlak Konut GYO'nun Evora Denizli projesi kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 1558 adet oldu. 

Emlak Konut Bahçekent'te 9 bin bağımsız bölüme imza attı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Bahçekent'te geliştirdiği projelerle bugüne kadar 976'sı ticari ünite olmak üzere yaklaşık 9 bin bağımsız bölüm üretti.

Raşit Bağzıbağlı Haberi

Raşit Bağzıbağlı

Kadın kıyafetleri konusunda bir uzman olan Bağzıbağlı, emlaktasondakika.com için bu kez iş dünyasındaki erkek stili hakkında ipuçları verdi.


İş adamları kıyafet tercihlerinde sıradanlıktan kurtulmak için neler yapmalı?


Takım elbise her zaman giyilebilir modası asla geçmez. Ama iş adamlarına daha renkli giyinmelerini tavsiye edebilirim öncelikli olarak. Takım elbise giymek istemeyen farklılık oluşturmak isteyenlerse değişik renklerde pantolon ve ceket kombinler tercih edebilirler. Son dönemde iş dünyasında bir trend oluşmaya başladı.  


Kıyafetlerin ve aksesuarların verdiği mesajlar neler?


İyi ve şık bir giyim ilk intiba için çok çok önemli bir unsur. Aksesuar da bunu tamamlayıcı bir unsur. Hepsinin verdiği bir mesaj var aslına bakarsanız. Mesela kravat resmiyetin sembolü. Cekete iliştirilen mendil zarafetin, kol düğmesi ise asaletin sembolü olarak görülür.


İş adamları takım elbisede hangi renkleri tercih etmeli?


İş...