25 / 04 / 2024

Rast İnşaat beytepe projesi

Rast İnşaat beytepe projesi

Rast İnşaat, Ankara Çankaya'da yeni proje yapmaya hazırlanıyor. Proje 92 milyon 205 bin TL yatırım bedeli ile yükselecek..

Köroğlu İnşaat Bulvar Beytepe projesinde teslimler Mayıs 2024'te!

Köroğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Bulvar Beytepe projesinin teslimlerinin 2024 yılının Mayıs ayında gerçekleştirilmesi planlanıyor. Bulvar Beytepe projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri yer alıyor. 

Bilkent Nazende’de teslimler Aralık 2020'de!

Rast İnşaat tarafından hayata geçirilen Bilkent Nazende projesinde daire teslimlerinin 2020 yılının Aralık ayında tamamlanması planlanıyor.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Rast Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rast Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 500  bin TL sermaye bedeli ile Tarık Taşar, Leyla Taşar ve Mahsun Taşar ortaklığında kuruldu. 

Rast İnşaat Çankaya Beytepe'de 234 konut yapacak! Yeni proje!

Rast İnşaat, Ankara Çankaya'da yeni proje yapmaya hazırlanıyor. Proje 92 milyon 205 bin TL yatırım bedeli ile yükselecek..

BMZ Mimar-Rast İnşaat Çankaya projesi ne zaman teslim?

Ankara Çankaya'da 5 blok şeklinde yükselen BMZ Mimar-Rast İnşaat Çankaya projesi 314 adet daireden meydana geliyor. Peki BMZ Mimar-Rast İnşaat Çankaya projesi ne zaman teslim?

BMZ Mimmar-Rast İnşaat'tan Çankaya'ya yeni proje!

BMZ Mimmar ve Rast Adi Ortaklığı, Ankara Çankaya'da 314 konutluk yeni projesi inşa edecek. Proje inşaatının 36 ayda tamamlanması planlanıyor..

Rast Mimarlık Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rast Mimarlık Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Selman Yılmaz tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Rast İnşaat Malzemeleri Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rast İnşaat Malzemeleri Tekstil İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mercan Koç tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 16 Ekim'de Esenyurt, Yenikent Mahallesi'nde kuruldu.

Rast Otelcilik Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Rast Otelcilik Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi, Bayram Çağlayan Şube Müdürlüğü'nde 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Ekim'de kuruldu.

Rast Otelcilik Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rast Otelcilik Turizm İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Bayram Çağlayan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Ağustos'ta Beyoğlu, Şehitmuhtar Mahallesi'nde kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Özül İnşaat Enpark Beytepe resimleri!

Özül İnşaat Enpark Beytepe resimleri haberimizin devamında yer alıyor. Banka kredisi kullanılabilen Ankara Enpark Beytepe Evlerinde daireler 850 bin TL ile 1 milyon 150 bin TL arasında değişiyor...

Rast İnşaat beytepe projesi Haberi

Rast İnşaat beytepe projesi

Rast İnşaat, Ankara Çankaya'da 234 konuttan meydana gelecek yeni proje yapacak. Proje 24 bin 650 metrekare büyüklüğündeki arsa üzerinde inşa edilecek. Çankaya'nın Beytepe Mahallesi'nde yükselecek proje toplam 4 bloktan meydana gelecek.

Rast İnşaat Çankaya projesinde A, B ve C bloklarında 86 adet 4+1 daire, 27 adet 3+1 daire, 36 adet 2+1 daire, 5 adet 3+1 dubleks daire, 4 adet 4+1 dubleks daire ve 6 adet 5+1 dubleks olmak üzere toplam 164 daire bulunuyor.

D blokta ise 34 adet 3+1 daire, 32 adet 2+1 daire, 2 adet 4+1 dubleks daire ve 2 adet 5+1 dubleks daire olmak üzere toplam 70 daireye yer veriliyor.

Projede 4 bin 400,82 metrekarelik alan konut bloklarına, 20 bin 249,18 metrekarelik alan ise peyzaj ve diğer...