29 / 03 / 2024

ravmen Rıza Özer

ravmen Rıza Özer

Türk giyim markası Ravmen, İran’da en popüler markalardan biri haline geldi. Özer, “Öyle ki rekabet gereği aynı bölgede mal veremediğimiz müşteriler, Tebriz’den Van’a gelerek mağazamızdan alım yapıyorlar” dedi...

Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurup halka arz edeceğini açıkladı...

Borsa İstanbul’da Ana Pazar’da işlem gören Ral Yatırım Holding, 2024 yılında GYO kurmayı ve halka arz etmeyi planladıklarını açıkladı. Ral Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Kandemir, 2024’te enerji projelerine odaklanacaklarını kaydetti. İşte haberin ayrıntıları...

Estar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Estar Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Zeytinburnu'nda 4 milyon 950 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Gündüz tarafından kuruldu.

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Site aidat borcunu ödemeyen Rıza Sarraf'a kötü haber: İcra takibi başlatıldı!

Şarkıcı Ebru Gündeş’in eski eşi Rıza Sarraf'a ait İstanbul Beylikdüzü'ndeki dairelerin yaklaşık 400 bine yakın aidat borcundan dolayı icra takibi başlatıldı ve dairelere haciz konuldu.

Rıza Kutlu Işık Kimdir?

Rıza Kutlu Işık kimdir? Rıza Kutlu Işık’ın mesleği nedir? Rıza Kutlu Işık hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Hassat1 Orman Ürünleri İnşaat Ve Zemin Sistemleri İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hassat1 Orman Ürünleri İnşaat Ve Zemin Sistemleri İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir'de Ali Rıza Doğan tarafından kuruldu.

Rıza Sarraf Miami'de 3.6 milyon dolarlık evde oturuyor!

Rıza Sarraf'ın Miami'de yaşadığı lüks hayatın ayrıntıları ortaya çıktı. Sarraf şu sıralar Miami'de Biscayne Körfezi manzaralı bir evde oturuyor.

İzmir'deki Rıza Bey Apartmanı davasında 1 tahliye!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı'na ilişkin davada 1 kişi tahliye edildi.

Rıza Bey Apartmanı davasında kavga çıktı!

30 Ekim 2020 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan Rıza Bey Apartmanı davasında kavga çıktı...

Rıza Bey Apartmanı davasında bir sanık tahliye edildi!

İzmir'de 30 Ekim 2021 tarihinde meydana gelen depremde yıkılan binalar arasında yer alan Rıza Bey Apartmanı'nın davasında bir sanık tahliye edildi!

Rıza Bey Apartmanı davası sanıklarından kağıt üzerinde imza savunması!

30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan İzmir depreminde yıkılan Rıza Bey Apartmanı davası sanıkları "kağıt üzerinde imza" savunması yaptı...

Rıza Bey Apartmanı'ndaki ölüm ve yaralanmalara ilişkin iddianame kabul edildi!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan depremde yerle bir olan binalar arasında yer alan Rıza Bey Apartmanı'nda yaşanan ölüm ve yaralanmalara ilişkin soruşturma kapsamında hazırlanan iddianame kabul edildi...

ravmen Rıza Özer Haberi

ravmen Rıza Özer

Trabzon Akçaabat’ta 20 metrekare terzi dükkanında temelleri atılan Türk giyim markası Ravmen, İran’da en çok tercih edilen Türk markalarından biri haline geldi. Yurtdışında 100, Türkiye’de ise 300 noktada bulunan Ravmen’in kuruluş hikayesini, markanın sahibi Rıza Özer’den dinledik. Sultangazi ve Arnavutköy’de üretim merkezleri bulunan ve sadece erkek giyim üreten Ravmen’de hedefler büyük. Rıza Özer, 3 yıl içinde Türkiye’nin en büyük 3 erkek giyim markasından biri olmayı planlıyor. Yurtdışında ise en büyük pazarı İran, öyle ki İran’da en bilinen Türk markaları arasında girmiş Ravmen... Yılda 100 bin adet takım elbise sattığı İran ile ilgili ‘kalemiz’ diyen Özer “İran’da 40 noktada varız. Büyük satışlar yapıyoruz. Müşterilerimiz bizim ürünlerimizden alabilmek için rekabete girmiş durumda” diye konuştu.


- Tekstil sektörüne girişiniz ve Ravmen markasının kuruluşu...