24 / 04 / 2024

Real Merter ulaşım bilgileri

Real Merter ulaşım bilgileri

Real Merter ödeme seçenekleri kapsamında 120 aya varan vade imkanı sağlanıyor. E-5 Karayolu’na 5 dakikalık mesafede bulunan projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor.

Real Merter satılık daire fiyatları!

Real Merter satılık daire fiyatları kat ve cephelerine göre değişiklik gösteriyor. İstanbul Güngören'de inşa edilen projede 248 konut ve 157 ticari ünite bulunuyor.

Güngören Real Merter iletişim!

Güngören Real Merter iletişim için 444 48 51 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Mimar Yahya Baş Stadı'nın yanında yükselen proje konut ve ticari ünitelerden meydana geliyor.

 TAGO Architects tasarımı Real Merter tamamlandı!

TAGO Architects tasarımıyla İstanbul, Merter’de hayata geçirilen, ticaret hayatı ile konut yerleşimini özgün bir tasarımla karma kullanıma dönüştüren Real Merter tamamlandı. 

Real Merter'de her açıdan çok kar edeceksiniz!

Şehrin merkezine nefes aldıran yaşam alanları ve modern teknolojinin tüm imkanlarını kullanan mühendislik anlayışıyla Real Merter, karlı bir yatırım olmanın çok ötesinde, bir prestij projesi olarak ön plana çıkıyor..

Real Merter'de hayat 2017'de başlıyor!

Tekstil dünyasının merkezi Merter’de hayata geçirilen Real Merter projesinde 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün..

Real Merter'de 0.70’den başlayan kredi faiz oranları!

Türkiye’nin ilk toptan tekstil AVM ve ev konseptli projesi Real Merter, yeni sezona kampanya ile giriyor. Projede 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün.

Real Merter'de 120 aya kadar vade imkanı!

Real Merter'de 120 aya kadar vade ve 0.70’den başlayan kredi faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün.

Real Merter'de 0.70 faizle 120 ay vade!

Real Merter Konsorsiyumu ortağı Oliv Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Dokumacı, ''Projemizde 120 aya kadar vade ve 0.70'den başlayan faiz oranlarıyla ev ve ofis satın almak mümkün''dedi.

Real Merter'in tasarımına Tago Architects imzası!

Tago Architects tasarımı Real Merter, tamamlandığında İstanbul'un yoğun ve düzensiz nitelikteki yapı stoğuna sahip ticari merkezlerinden biri olan Merter için nitelikli bir örnek oluşturacak.

Real Merter Güngören ulaşım!

Real Merter Güngören ulaşım bilgilerine göre proje E-5 Karayolu’na 5 dakikalık mesafede bulunuyor. Vizyon Yapı ve Oliv Yapı ortaklığında inşa edilen proje 10 katlı 3 bloktan oluşuyor.

Real Merter tekstil markalarını aynı çatı altında buluşturacak!

Merter’de yapımı süren Real Merter projesinde dev tekstil markaları bir merkezde toplanacak. Tekstil ve tekstil aksesuarları üzerine bir ihtisas merkezi olarak planlanan proje, 157 dükkandan oluşuyor.

Real Merter tekstil devlerini tek merkezde toplayacak!

Merter'de yapımı süren Real Merter projesinde dev tekstil markaları bir merkezde toplanacak. Tekstil ve aksesuarları üzerine bir ihtisas merkezi olarak planlanan proje, 157 dükkandan oluşuyor.

Oliv Yapı Real Merter ulaşım!

Ön talep süreci devam eden Real Merter projesi 248 adet konut ve 148 adet dükkandan meydana geliyor. Oliv Yapı Real Merter ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Güngören Real Merter Projesi!

Ön talep toplamaya başlanan projede toplam 248 adet konut ve 148 adet dükkan yer alıyor. Projede satışlar önümüzdeki günlerde başlayacak. Güngören Real Merter Projesi kazı çalışmalarını tamamladı.

Parima Merter ulaşım!

Parima Merter ulaşım bilgileri kapsamında Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor. Fer Yapı Parima Merter'de ofis fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Real Merter ulaşım bilgileri Haberi

Real Merter ulaşım bilgileri

Güngören Real Merter Konutları Mimar Yahya Baş Güngören Stadı'nın yanında, havalimanı’na 10 dakika, TEM Otoyolu’na ve E-5 Karayolu’na 5 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 


Real Merter ödeme seçenekleri arasında lansman dönemine özel fırsatlar sunuluyor. Projede konutların alanları 66 ile 185 metrekare arasında değişiyor. 


Oliv Yapı ve Vizyon Yapı imzasıyla yükselen Real Merter Evleri 10 katlı 3 blok halinde, İstanbul Güngören'de hayata geçiriliyor. Proje 248 konut ve 157 ticari üniteden oluşuyor. 


Real Merter Residence'de konutlar 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi. 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi öngörülen projede konutların metrekare birim fiyatları 4 bin 677 TL'den başlıyor, ticari birimlerin ise 7 bin 16 TL ile 16 bin 961 TL arasında farklılık gösteriyor. 


Real Merter ödeme seçenekleri!

Oliv - Vizyon Yapı Real Merter'de yüzde 50...